Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

pek1

Üye
Öncelikle Selamlar Arkadaşlar... Ben C3-01 Aldım 1 hafta olmadı 2,3 Kez Donma ve Beyaz Ekranın Gelip Gitmesini Gördüm ; Sizce Sebebi Ne olabilir. ?? Genellikle Müzik dinleiyp internet e girdigim sıralar oluyor... Birde Şöyle Bir Sorun var : Wifi Tarıyorum Bitane ağ buluyo bağlanıyorum fakat "Bu Şebeke ile internete erişmek mümkün değil" Diye Hata çıkıyor ; Kullandığım Hat Vodafone Bundan dolayı kaynaklana bilir mi ? Yorumlarınızı Bekliyorum Saygılar;

ccilemm

Üye
merhaba arkadaşlar. C3 kullanıyorum. daha yeni aldım. turkcell kampanyasıyla. benm bir kaç sorum olacak. cevap verirseniz çok sevinirim. mesajlarda okunmayan ve bir türlü silinmeyen mesajlar var. bomboş görünüyor ama herhangi bir işlem yapılmıyor. nasıl silebilirim? ikinci olarak topluluklarda yer alan facebooku değilde kendi indirdiğim facebooku ana ekrana getirebiliyor muyum? şimdiden çok teşekkür ederim :)

vakavaka0100

Üye
Merhaba arkadaşlar size sorum olacak.

yaklaşık 10 gün önce nokia c3 aldım.Telefonda aldığımda ortaya çıkan kulaklık sorunu yani telefondaki üst hoparlörün sorunlu olması nedeniyle gelen seste hafif bir cızırdama farkettim.telefonu teknik servise götürdüm ve garanti dahilinde gün içinde yapılmış olarak tekrar geri aldım.Teknik serviste telefonun version güncellemesi de yapılmış ek olarak.Ondan mıdır bilmiyorum ama telefonun ışığı daha (fazla) parlak yanmaya başladı.özellikle karanlık ortamlarda bazen gözü rahatsız edebiliyor(arkaplandaki beyaz ışık).Ama teknik servise götürmeden önce ekranla ilgili böyle bi sorunum yoktu.

Telefonu aktif hale getirip yani herhangi bi tuşuna basıp bi 5-6 sn bekleyince ekran yavaş yavaş kararmaya başlıyor.ilk karardığı andaki hali benim istediğim ve olması gerektiğini düşündüğüm halidir.
ayrıca şu an orijinal temadaki yeşil kısmı biraz daha açık yeşil olarak gösteriyor.ışıktan dolayı diye düşünüyorum.

size sorum bunun güncelleme ile bi alakası var mıdır? Güncelleme yapan arkadaşlar böyle bişi farkettiler mi?
cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

saygılar.

csleee

Üye
Arkadslar C3 Uygun Navigasyon Programı Varmı Acilllllllllllllllllll

dostumgeorge

Üye
arkadaşlar ben wifi ile modeme bağlanıyorum ama sayfa açılırken servis kullanılamıyor diyo.. bağlantı var ama hiç bişey açılmıyo.. nedeni ne olabilir nasıl çözebilirim bu sorunu

genctoprak

Üye
merhabalar, bir arkadaş yurtdışında c3-00 getirtmiş. klavyesinde arapça harfler var. dil seçeneklerinde ingilizce ve arapça var. bunu türkçeye çevirebiliyormuyuz. çevirebiliyorsak nasıl olabilir. aşağıdaki gibi dosyaları içeren birşeyler buldumc3-00 ile ilgili. ama jafla nasıl yapılır edilir bilmiyorum. C0r,V01,fpsx yok. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

edit: phoenix ile yükledim sorun çözüldü.

dostumgeorge

Üye
arkadaşlar ben wifi ile modeme bağlanıyorum ama sayfa açılırken servis kullanılamıyor diyo.. bağlantı var ama hiç bişey açılmıyo.. nedeni ne olabilir nasıl çözebilirim bu sorunu
hiç yok mu bi bilgisi olan ya.. Yazılım da en güncel şekilde.. wifi ile bağlantı kuruyorum ama internete giremiyorum..

oguzdnz

Üye
bende c3 kullanicisiyim yaklasik 3 haftadir arastirdim biraz ama pek fazla bilgiye ulasamadim facebook chat oluyormu bu telefonda herhangi bir programla

peruwasa12

Üye
bende c3 kullanicisiyim yaklasik 3 haftadir arastirdim biraz ama pek fazla bilgiye ulasamadim facebook chat oluyormu bu telefonda herhangi bir programla

Evet ovi storede mevcut yükleyip facebookta sohbet edebilirsin.

Benim sorunuma gelince uygun sürümünü indirdim bilgasayara ovi storeden bağlanmak için fakat telefona kabloya taktığımda telefonda menü geliyor suiteyi seçiyorum ama bilgisayarda programda görmüyor her sürümünü denedim olmuyor, neden acaba?

CasuS_87

CasuS_87

Üye
bende c3 alıcaktım bunları okuduktan sonra vazgeçtim kimi donuyo diyo kimi bi sorun yok diyor en iyisi hiç riske girmemek ;)

c3 symbian işletim sistemine sahip olsaydı belkide bunlar olmazdı !

fb_melih

Üye
Ben 2hafta önce Nokia c3 aldım telefondan gayet memnunum herşeyi sağlam Allaha Şükür fakat bir sorunum var evdeki modemime bağlanınca internetten bişey indiremiyorum bağlantı hatası diyor opera sürümünü güncellemeye çalışıyorum olmuyor :/ fabrika ayarlarına geri yükledim olmadı. telefonun güncelleştirmesini yaptım olmadı :/ bir yardım edin lütfen

_seewasli97_

Üye
Ben de c3 kullanıyorum abimin arkadaşı da kullanıyormuş o tele flash player indirmiş bırakın video izlemeyi faceden oyun bile oynuyormuş opera vb programlardan

CreepS94

Üye
Bolt browserdan giriyorum %20de kalıyor bazen internet ayarlarınızı kontrol edin diyor youtubeye girebilsem videonun açılıp açılmadığına bakıcam ama giremiyorum sorunum ne olabilir bi yardımcı olursanız sevinirim.Aynı wi-fi noktasında 5800 la denedik interneti bi soorun yoktu.

fahri1264

Üye
arkadaşlar bende bi c3 kullanıcısıyım fakat wlan yada paket interneti kullanma fırsatım olmadı ne yazıkkı..
kullananlar hızlı olup olmadıgını soyleyebılır mı acaba.. ?
vodafone'a geçmeyi düşünuyorum da ınternet paketı ıcın..

casagrande

Üye
merhaba arkadaşlar.. bi kaç gün önce v.8.63 güncelleştirmesini yaptım telefonumda bazı gariplikler oldu, mesaj yazamıyorum!!! mesaj oluştur kısmı çalışmıyor...
sol hareket tuşunda direk msj oluştura girmesi gerekirken tık yok.. ordanda mesaj oluşturamıyorum... sadece rehberden ismin üstüne gelip seçenekten mesaj gönder yapabiliyorum... ve birde birisi msj atarsa cevapla kısmından yazabiliyorm... bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum....

furkan.yasemin

furkan.yasemin

Üye
şimdi bu telefonda mesela müzik dinlerken internete girebilcez mi ? :hmmm

BeratShark

BeratShark

Üye
ben de 1 ay belki olmuştur alalı.ama telefonu hemen söktüm :) şimdi (ben turkcell de denedim,oldu) ayarlar-yapılandırma ayarları-tercih edilen erişim noktası-TURKCELL INTERNET yaparsanız video izlenir.:good::oke::good::oke: Ve bir sorum olacak _seewasli97_, ben flash ın sitesinden de indirmeye çalıştım olmadı.bi soruver nerden indirdiğini,olur mu?

maxirabit

maxirabit

Üye
Wifi'ye bağlanamıyanlar dikkatlice okuyun!
Telefonu güncelleştirip wifi üzerinden messenger'ı açılmayanlar yada tarayıcıyı açamaynlar için;
oparatörünüzden herhangi bir tane internet paketi alın güncelleme istiyenleri internet paketinden güncelleyin.
Sonra wifii'den girmek istiyorsanız yada int. paketinden girmek istiyorsanız,hangisinden isterseniz giriş yapabiliyorsunuz.

cakoe

Üye
Bi Yardımcı olur musunuz.?. Ben Filmizlemek İstiyorum Ama Bekliyorum Bekliyorum Acılmıyo :S.Neden olabilir Acaba ?

mkvn

Üye
Merhaba ben 2 ay önce turkcell'den kampanyalı c3 aldım. telefon aylık facebook m.facebook aboneliğim olmasına rağmen facebook'a girmiyordu kime götürdüysem çözüm bulamadı.her girdiğimde aboneliğim olmasına rağmen kontör gidiyordu. bugün vodafone'nun genç avatntaj kampanyasıyla verdiği tweet ve face hakkını kullanacaktım ki , yine aynı sorun hiç bir şekilde girmiyor ve sorunun çözümü için operamini.com/help'e gidin diyor ama internete yönlendiriyor. sorun face ve tweet aboneliklerine ne turkcell nede vodafone da girmemesi, kontör olunca giriyor ama

Üst Alt