C7 Anna Şarj Problemimi Çözdüm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aristotheles

Üye
    Konu Sahibi
C7 Anna Şarj Problemimi Çözdüm
24.01 Anna güncellemesi ile mağdur olanlardan biriyim.Şarj konularında mesajlarıma rastlarsınız .Şarjım 3 günden 18-20 saate kadar düşmüştü.Android telefonlarından beter olmuştum. Bu başlıkta ve diğer başlıkta yazdıklarımı uyguladım sonuç aldım.
Şu an 90 saati yakalamış durumdayım çok yoğun kullanmadım ama kendi haline de bırakmadım. Flaşlamakla zaman kaybetmeyin en az 10 kez değişik versiyonlarla flaşladım ama sonuç fiyaskoydu.
24.01-Hollanda-ilk flaşım
24.01-Fransız
24.01-Alman
Infinity v3.00 cfw
Downgrade denemeleri-defalarca dead flash
Oturup sinirden ağlamak-depresyon
24.01 Türkiye hepsi fiyasko idi şarj konusunda en son TR versiyonda kaldım.

Şarjım uzun gidiyor diyenlere çok bozuluyordum önceki sayfalarda bazı arkadaşların bana kızdığı gibi ama her türlü yemini ederim ki 18-20 saatten 90 saati buldum 3g açıkken.Yalan söylemek için neden bu kadar uğraşayım ne elde edebilirim ki.
1.Hafıza kartını çıkardım sonra
2.*#7370# ile hard reset attım. Biraz uzun sürüyor sabırlı olun.-Büyük ihtimalle bundan şifa buldum.
3.*#7780# ile Factory Reset
4.Hafıza kartı format
5.Nokia tavsiyesi ile Menü Tuşu-Uygulamalar-Bul uygulamasından Otomatik yeniden başlatma ve şebeke arama kapalı-hard formattan önce bunu tek başına denedim bir işe yaramadı.Siz formattan sonra gene kapalı yapın belki yararı olur.
6.RamBlow-Linkini bulamadım,bendekini upload ettim-Çok işe yarayacağını sanmıyorum ama bir deneyin Cleanup ile hafızadaki programları öldürün.Zaten devamlı yapmaya gerek yok bir-iki sefer yapın programdan çıkın.

SilentOne

SilentOne

Üye
bolemi şarj uzuyo şimdi

devil____boy

Üye
5.Nokia tavsiyesi ile Araçlar-Bul uygulamasından Otomatik yeniden başlatma ve şebeke arama kapalı

burda ne demek istediğini anlamadım
:hmmm

forbidden5

forbidden5

Üye
hafıza kartını biçimlendirip soft format atıp anna yı oviden kurdum o gün bugündür hiç bir sıkıntım olmadıda şarjım yoğun kullanımda bile 2.5 3 günü rahat görüyor heralde ortalama kullansam 4 günü bulur şarj aletini kaybetmeye başladım annadan sonra 3 günde bi onu arıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: aristotheles ve benighted

aristotheles

Üye
    Konu Sahibi
Özür dilerim Uygulamalar olacak Menü tuşu-Uygulamalar-Bul-Ayarlar altında...

----------Eklendi @ 14:13:10 ---------- Yazıldı @ 14:10:22 ----------

hafıza kartını biçimlendirip soft format atıp anna yı oviden kurdum o gün bugündür hiç bir sıkıntım olmadıda şarjım yoğun kullanımda bile 2.5 3 günü rahat görüyor heralde ortalama kullansam 4 günü bulur şarj aletini kaybetmeye başladım annadan sonra 3 günde bi onu arıyorum :D

Vallaha öyle rüyamda görsem hayra yormazdım bu kadar şarj süresini.Tasarruf moduna alsak, bide geceleri kapatsak 10 gün gidecek neredeyse kerata.

• Beğen
Tepkiler: forbidden5

devil____boy

Üye
gece şarj ediyorum gün içinde yoğun kullanmasam bile gece tekrar takmak zorunda kalıyorum anna kurmadan önce depo hafızasını biçimlendirdim ardından soft ve hard format attım ve flashladım ama hala aynı anlaşım değilim

aristotheles

Üye
    Konu Sahibi
Peki kurduktan sonra da attın mı hard format?Bir dene istersen büyük ihtimalle cihazımın hayatını kurtardı.

devil____boy

Üye
atmadım hard format atınca ovi sorunu çıkacağı için tekrar flash yapmam gerekecek sonuç yine aynı olmasın

aristotheles

Üye
    Konu Sahibi
Ben Ovi sıkıntısı yaşamadım hiç bir zaman C7 kullanıyorum.

metyuu

metyuu

Üye
Menü Tuşu-Uygulamalar-Bul uygulamasından Otomatik yeniden başlatma ve şebeke arama kapalı olayı işe yarıyormuş benim bir gün gidiyordu şarjı, şimdi ikinci gün ala üç centik var

valent

valent

Üye
Arkadaşım dediklerinin fazlasını yaptım format attım hafızasını biçimlendirdim flaşh attım sonra tekrar format attım ondan sonra güncellemeleri yaptım uygulamalar bul ayarlarda kapalı değişen birşey olmadı hala şarj sorunu yaşıyorum

TheMadness

TheMadness

Üye
Battery Extender tarzı programlar kullanmanızı öneririm.

TheMadness

TheMadness

Üye
Enerji profilleri oluşturuyor. Güç tasarrufu programı diyebiliriz.

----------Eklendi @ 18:19:12 ---------- Yazıldı @ 18:18:29 ----------

Ayrıca ışık sensörünü kapatıp LightBar programıyla üstten ışığı ayarlarsanız da tasarruf edebilirsiniz.

valent

valent

Üye
Enerji profilleri oluşturuyor. Güç tasarrufu programı diyebiliriz.

----------Eklendi @ 18:19:12 ---------- Yazıldı @ 18:18:29 ----------

Ayrıca ışık sensörünü kapatıp LightBar programıyla üstten ışığı ayarlarsanız da tasarruf edebilirsiniz.
Tavsiyen için teşekkür ederim bunuda deneyeceğim

mezoart

mezoart

Üye
Battery Extender tarzı programlar kullanmanızı öneririm.

Battery Extender denilen programda yapılanları manual olarak bizde yapamaz mıyız, biraz daha bahseder misin şu programdan dostum ?
Ekstradan ne getirisi olucak onu merak ediyorum, çünkü baktığımda programın özelliklerini biz kendimizde ayarlayabiliriz telefondan programsız bir şekilde. :hmmm

TheMadness

TheMadness

Üye
GPS, Ekran parlaklığı, ekran zaman aşımı vs özellikleri kapatarak baya şarjı uzatıyor

mezoart

mezoart

Üye
GPS, Ekran parlaklığı, ekran zaman aşımı vs özellikleri kapatarak baya şarjı uzatıyor

Bir nevi güç tasarrufuna geçiriyor yani telefonu, ben aradaki farkı anlayamadım (Ha güç tasarufu Ha program.) ama teşekkürler yinede.Bazen ilgili olmakta yetebilmeli...:good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt