Nokia C7 şarj sorunu ve yaptıklarım-Halloldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kilic16

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 şarj sorunu ve yaptıklarım-Halloldu
Selam arkadaşlar bende Nokia c7 belle mağdurlarından(d)ım. Telefonu oviden yüklemiştim şarjı 12 saat gitmedi. Sonra servise verdim sonuç değişmedi. Kendim flashladım ama netice alamadım. Forumdaki arkadaşların dediklerini yaptım ettim ama bir türlü olmamıştı. Düne kadar 1 günü tamamlamayan telefon bugün 18 saat olmasın karşın şarjı bir kademe indi. Nasıl oldu bende anlamadım ama yaptıklarımı sırasıyla yazmak istiyorum. Son olarak okuduklarımdan yola çıkarak
· önce hard format attım (tel kapalı iken olanından)
· navifirm ile flash attım. Belle yükledim yani (daha önce yaptığımı hatırlamıyorum ama bu sefer şarjı yaptım flash atmadan önce )
· Sonra fabrika ayarlarından veri sil ve gerı yukle ile format attım
· NFC ve bul ayarlarını kapalı yaptım
· Son olarak 3G yi kapattım.

Hangisi çözüm oldu şarjın tekrar iyileşmesine bilmiyorum ama sonunda düzeldi çok şükür. Benim gibi şarj sorunundan muzdarip olanlara faydam olur inşallah.

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Kalibrasyon yapabilirdin.

kilic16

Üye
    Konu Sahibi
onuda denemiştim maalesef olmadı

dekor67

dekor67

Üye
3 g kapatınca cok gdr zaten

C@RPe_DieM5484

C@RPe_DieM5484

Üye
kalibrasyon derken bu arada bendede avr şarj sıkıntısı
nasıl oluyo kalıbrayson

maliaslan

Üye
belleyi nokia suitten yükleyin herşey yüklenip dil ayarı ülke ayarı yaptıktan sonra ayarlardan telefon orjinal telf ayarları geri yükleyin hattınız takılı oldktan sonra trckl vdfn av.ea bu hatlarla açarsanız telefonu kesin düzelecektir şarj sorunu..3g ile az gidiyor deniliyor evet doğru ama beklemede batarya zayıf dediğinde bile gece 12.den öğlen 11 12.ye kadar gidiyor şarjım.ben böyle yaptım hard format ile düzelmiyor daha kötü oluyor 10 12 saat gitmez hale geliyor..dediğim gibi normal yüklemenizi yapın suitten 'hattınız takılı iken oluyor zaten ama yine de belirteyim sim kartınız takılı iken orjinal telf ayarlarını yükleyin' bekleme sürüniz 2 gün gidecektir az kullanırsanız dahada uzayabiliyor süre tabi ben 4 günü gördüm..kolay gelsin arkadaşlar

atakan25

atakan25

Üye
soft basıp 3g yöntemi deneseydin keşke ilk önce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt