kilic16
Üye
Nokia C7 şarj sorunu ve yaptıklarım-Halloldu
Selam arkadaşlar bende Nokia c7 belle mağdurlarından(d)ım. Telefonu oviden yüklemiştim şarjı 12 saat gitmedi. Sonra servise verdim sonuç değişmedi. Kendim flashladım ama netice alamadım. Forumdaki arkadaşların dediklerini yaptım ettim ama bir türlü olmamıştı. Düne kadar 1 günü tamamlamayan telefon bugün 18 saat olmasın karşın şarjı bir kademe indi. Nasıl oldu bende anlamadım ama yaptıklarımı sırasıyla yazmak istiyorum. Son olarak okuduklarımdan yola çıkarak
· önce hard format attım (tel kapalı iken olanından)
· navifirm ile flash attım. Belle yükledim yani (daha önce yaptığımı hatırlamıyorum ama bu sefer şarjı yaptım flash atmadan önce )
· Sonra fabrika ayarlarından veri sil ve gerı yukle ile format attım
· NFC ve bul ayarlarını kapalı yaptım
· Son olarak 3G yi kapattım.
Hangisi çözüm oldu şarjın tekrar iyileşmesine bilmiyorum ama sonunda düzeldi çok şükür. Benim gibi şarj sorunundan muzdarip olanlara faydam olur inşallah.
· önce hard format attım (tel kapalı iken olanından)
· navifirm ile flash attım. Belle yükledim yani (daha önce yaptığımı hatırlamıyorum ama bu sefer şarjı yaptım flash atmadan önce )
· Sonra fabrika ayarlarından veri sil ve gerı yukle ile format attım
· NFC ve bul ayarlarını kapalı yaptım
· Son olarak 3G yi kapattım.
Hangisi çözüm oldu şarjın tekrar iyileşmesine bilmiyorum ama sonunda düzeldi çok şükür. Benim gibi şarj sorunundan muzdarip olanlara faydam olur inşallah.