Symbian Belle Türkçe Sürümü Yayınlanmış

Sponsorlu Bağlantılar

EngineerRVI

EngineerRVI

Üye
video modunda odaklama sorununu belirtmek lazım

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
sanırım :D seni bekliyorum yükle dosyayı indirdim bende beğenmesen iletki bende v4.1, yüklim :D:D

Tamamdır şimdi yükledim biraz karıştırıyorum. Tamamı tr olmuş sanki.. :) gönül rahatlığı ile yükleyebilirsin.:oke:

Arkadaşlar dosyaları ben hazırladım ve gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Tıkır tıkır çalışıyor. Ben de buraya konu açmayı düşünüyordum. Webstyle arkadaşım benden önce açmış. Herkes deneyimlerini paylaşırsa iyi olur. Dosyaları fazlaca test edemedik. Ufak tefek hatalar çıkarsa şimdiden affola. Mpmkpn mertebe hepsinş gidermeye çalışırız. Herkese saygılar.. :)

Hocam ben bir heyecanla girip açtım artık konuyu kusura bakmayın tekrar teşekkürler. :)

Düzenleme: Eksikler, "Photo Editör", "Video Editör", "Ovi Müzik", "Nokia Ovi Sosyal Ağlar", "Ovi Mağaza", "Haritalar", "Arama" ve ana ekrandaki seçenkler kısmı da yine ingilizce onları sanırım unuttun hocam :)

marsoy

marsoy

Üye
Tamamdır şimdi yükledim biraz karıştırıyorum. Tamamı tr olmuş sanki.. :) gönül rahatlığı ile yükleyebilirsin.:oke:

Hocam ben bir heyecanla girip açtım artık konuyu kusura bakmayın tekrar teşekkürler. :)

Bismillah diyelimmi diyosun :D:D

daha ne kaldıki mesaj ve rehbermi türkçe olmuş :D:D

----------Eklendi @ 03:04:01 ---------- Yazıldı @ 02:34:37 ----------

ilginçtirki bende hepsi türkçe oldu webstyle bu senin saydıklarının hepsi bende türkçe vallahi yabancı hiç bişi yok şuana kadar bunu yapan arkadaşımızın elleri dert görmsn :tşk::tşk::tşk:

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
Bismillah diyelimmi diyosun :D:D

daha ne kaldıki mesaj ve rehbermi türkçe olmuş :D:D

----------Eklendi @ 03:04:01 ---------- Yazıldı @ 02:34:37 ----------

ilginçtirki bende hepsi türkçe oldu webstyle bu senin saydıklarının hepsi bende türkçe vallahi yabancı hiç bişi yok şuana kadar bunu yapan arkadaşımızın elleri dert görmsn :tşk::tşk::tşk:

Allah Allah :S acaba format mı atmak gerekiyor?

maxifunk

maxifunk

Üye
C7 ye yüklenirmi acaba?

marsoy

marsoy

Üye
C7 ye yüklenirmi acaba?

yok arkadaşım ama bulduğum bi sitede sanırım nawifirm 1.3 nokia 701 belle yazılımını görüp indrmiş ve yüklemeye başlıyıp paylaşacağını sölüyo umarım sizede olur en yakında

marsoy

marsoy

Üye
Hayır yüklenmez hocam dosyalar sadece N8 için..

şuan hepsi türkçe ben bişi yaptım rofs3 de türkçe karakter olarak bıraktım öle flashı vurdum ve şuan ingilizce hiçbişe kalmadı herşey trkçe ve harbi havaya girdi tlfon :D:D:D

comand0

comand0

Üye
bana yardım edebilecek varmı. şimdi 88 mb indirdim. dosyaları phoenix le normal flashlamak mı kalıyo geriye . bukadarsa yaparım ama fazlasıyla kurcalamıyım :)

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
şuan hepsi türkçe ben bişi yaptım rofs3 de türkçe karakter olarak bıraktım öle flashı vurdum ve şuan ingilizce hiçbişe kalmadı herşey trkçe ve harbi havaya girdi tlfon :D:D:D

Bende indirdiğim gibi yükledim hiç bir değişiklik yapmadım :) şimdi format attım bazı yerler tr oldu ama ancak resim düzenleme, video düzenleme, ovi mağaza, haritalar, sosyal ağlar, ve ovi müzik yine ingilizce. Çok ilginç gerçekten :S

bu arada resim ve video düzenleme panellerine girer misin hocam tr mi yoksa en mi bir kontol et istersen? Sonuçta aynı dosyalar :)

marsoy

marsoy

Üye
bana yardım edebilecek varmı. şimdi 88 mb indirdim. dosyaları phoenix le normal flashlamak mı kalıyo geriye . bukadarsa yaparım ama fazlasıyla kurcalamıyım :)

arkadaşım eski v3.1 dosyalarının 2sini değiştir sadece şuan indrdiğin dosyalarla normal flşla

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadasim iki disya degil iki dosya daha olmasi gerekli onlarida indirmen gerekiyor.aslinda paylasan arkadas butun dosyalari paylassan olmazmiydi.elinde bulunmayan arkadaslar karistirabilir.karisiklik olmasin diye.

benim bir sorum olucak.Acaba bunu delight belleyle karistirsak olmazmi illa iv0777 olmasimi gerekli?

marsoy

marsoy

Üye
Bende indirdiğim gibi yükledim hiç bir değişiklik yapmadım :) şimdi format attım bazı yerler tr oldu ama ancak resim düzenleme, video düzenleme, ovi mağaza, haritalar, sosyal ağlar, ve ovi müzik yine ingilizce. Çok ilginç gerçekten :S

bu arada resim ve video düzenleme panellerine girer misin hocam tr mi yoksa en mi bir kontol et istersen? Sonuçta aynı dosyalar :)

hepsi türkçe değin video ve resim düzenliğiciğede baktım içine grip düzenleme yaptım türkçe hocam vallahi inanmıyosan görüntü koyabilirim

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
hepsi türkçe değin video ve resim düzenliğiciğede baktım içine grip düzenleme yaptım türkçe hocam vallahi inanmıyosan görüntü koyabilirim

Bende niye böyle bu yaw :D atacağım şimdi teli balkondan aşağıya :ehe

• Beğen
Tepkiler: marsoy
WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
tekrar vur flashı belki düzelir bende anlamadım :D

ivo da dahil dosyaları tekrar indirip flash atayım olmazsa :S çok ilginç gerçekten..

Bu arada yüklemeyi nasıl yaptın hocam sen? Dead flash ile mi yoksa güncelleme yaparak mı? Ben güncelleme yapmıştım.. Acaba ondan mı oldu :d

marsoy

marsoy

Üye
ewet bencede yap ve gerçekten artık hç bi güç belleden vazgeçiremez beni açılıştki kod kabul edildi yazısını görünce kurban olayım anadilime dedim ya :D:D

• Beğen
Tepkiler: WebStyle
comand0

comand0

Üye
arkadasim iki disya degil iki dosya daha olmasi gerekli onlarida indirmen gerekiyor.aslinda paylasan arkadas butun dosyalari paylassan olmazmiydi.elinde bulunmayan arkadaslar karistirabilir.karisiklik olmasin diye.

benim bir sorum olucak.Acaba bunu delight belleyle karistirsak olmazmi illa iv0777 olmasimi gerekli?

Aynen katılıyorum biri hayrına bütün dosyaları yukleyip uploadlasa harika olacak...

marsoy

marsoy

Üye
Aynen katılıyorum biri hayrına bütün dosyaları yukleyip uploadlasa harika olacak...

arkadaşım dosyalar mevcut zaten takip edersen göreceksin konularda da var ordan v3.1 indirirsin

Üst Alt