sanırımseni bekliyorum yükle dosyayı indirdim bende beğenmesen iletki bende v4.1, yüklim
![]()
gönül rahatlığı ile yükleyebilirsin.
Arkadaşlar dosyaları ben hazırladım ve gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Tıkır tıkır çalışıyor. Ben de buraya konu açmayı düşünüyordum. Webstyle arkadaşım benden önce açmış. Herkes deneyimlerini paylaşırsa iyi olur. Dosyaları fazlaca test edemedik. Ufak tefek hatalar çıkarsa şimdiden affola. Mpmkpn mertebe hepsinş gidermeye çalışırız. Herkese saygılar..![]()

Tamamdır şimdi yükledim biraz karıştırıyorum. Tamamı tr olmuş sanki..gönül rahatlığı ile yükleyebilirsin.
Hocam ben bir heyecanla girip açtım artık konuyu kusura bakmayın tekrar teşekkürler.![]()

Bismillah diyelimmi diyosun
daha ne kaldıki mesaj ve rehbermi türkçe olmuş
----------Eklendi @ 03:04:01 ---------- Yazıldı @ 02:34:37 ----------
ilginçtirki bende hepsi türkçe oldu webstyle bu senin saydıklarının hepsi bende türkçe vallahi yabancı hiç bişi yok şuana kadar bunu yapan arkadaşımızın elleri dert görmsn![]()
C7 ye yüklenirmi acaba?
C7 ye yüklenirmi acaba?
Hayır yüklenmez hocam dosyalar sadece N8 için..

şuan hepsi türkçe ben bişi yaptım rofs3 de türkçe karakter olarak bıraktım öle flashı vurdum ve şuan ingilizce hiçbişe kalmadı herşey trkçe ve harbi havaya girdi tlfon![]()
şimdi format attım bazı yerler tr oldu ama ancak resim düzenleme, video düzenleme, ovi mağaza, haritalar, sosyal ağlar, ve ovi müzik yine ingilizce. Çok ilginç gerçekten :S
bana yardım edebilecek varmı. şimdi 88 mb indirdim. dosyaları phoenix le normal flashlamak mı kalıyo geriye . bukadarsa yaparım ama fazlasıyla kurcalamıyım![]()
arkadasim iki disya degil iki dosya daha olmasi gerekli onlarida indirmen gerekiyor.aslinda paylasan arkadas butun dosyalari paylassan olmazmiydi.elinde bulunmayan arkadaslar karistirabilir.karisiklik olmasin diye.bana yardım edebilecek varmı. şimdi 88 mb indirdim. dosyaları phoenix le normal flashlamak mı kalıyo geriye . bukadarsa yaparım ama fazlasıyla kurcalamıyım![]()
Bende indirdiğim gibi yükledim hiç bir değişiklik yapmadımşimdi format attım bazı yerler tr oldu ama ancak resim düzenleme, video düzenleme, ovi mağaza, haritalar, sosyal ağlar, ve ovi müzik yine ingilizce. Çok ilginç gerçekten :S
bu arada resim ve video düzenleme panellerine girer misin hocam tr mi yoksa en mi bir kontol et istersen? Sonuçta aynı dosyalar![]()
hepsi türkçe değin video ve resim düzenliğiciğede baktım içine grip düzenleme yaptım türkçe hocam vallahi inanmıyosan görüntü koyabilirim
atacağım şimdi teli balkondan aşağıya 
tekrar vur flashı belki düzelir bende anlamadımBende niye böyle bu yawatacağım şimdi teli balkondan aşağıya
![]()

tekrar vur flashı belki düzelir bende anlamadım![]()
arkadasim iki disya degil iki dosya daha olmasi gerekli onlarida indirmen gerekiyor.aslinda paylasan arkadas butun dosyalari paylassan olmazmiydi.elinde bulunmayan arkadaslar karistirabilir.karisiklik olmasin diye.
benim bir sorum olucak.Acaba bunu delight belleyle karistirsak olmazmi illa iv0777 olmasimi gerekli?
Aynen katılıyorum biri hayrına bütün dosyaları yukleyip uploadlasa harika olacak...
Aynen katılıyorum biri hayrına bütün dosyaları yukleyip uploadlasa harika olacak...