Symbian Belle Türkçe Sürümü Yayınlanmış

Sponsorlu Bağlantılar

marsoy

marsoy

Üye
görmedm paylaştığını :d: bende yazayım dedim arkadaşa :naughty:

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
görmedm paylaştığını :d: bende yazayım dedim arkadaşa :naughty:

Onu demiyorum yaw yükleme hakkında sordum. :D :D

tekrar yazayım en iyisi

" Bu arada yüklemeyi nasıl yaptın hocam sen? Dead flash ile mi yoksa güncelleme yaparak mı? Ben güncelleme yapmıştım.. Acaba ondan mı oldu :d "

marsoy

marsoy

Üye
Onu demiyorum yaw yükleme hakkında sordum. :D :D

tekrar yazayım en iyisi

" Bu arada yüklemeyi nasıl yaptın hocam sen? Dead flash ile mi yoksa güncelleme yaparak mı? Ben güncelleme yapmıştım.. Acaba ondan mı oldu :d "

normal yaptım dead flasha gerek duymadım flaşlamadan önce format vuruyorum ama ben hocam yükledikten sonra bir format daha atıyorum ondan olabilirmi dersin

comand0

comand0

Üye
peki şeyi sorcam kusura bakmayın ben suan anna kullanıyorum 14.2 ye gecip olemi kurayım bunu yoksa direk atayımmı .

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
normal yaptım dead flasha gerek duymadım flaşlamadan önce format vuruyorum ama ben hocam yükledikten sonra bir format daha atıyorum ondan olabilirmi dersin

hee bak bu da olabilir :D bunu söylediğin iyi oldu. Şimdi format atıyorum tekrar telefona ondan sonra yükleme yapacağım..

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
tamam formatlıyor şu anda..

comand0

comand0

Üye
:S flashlicam frimvare uptade diyorum ordan ... yazan yeri tıklıyorum 'neither dp1.0 nor dp2.0 was found for the product,or the product cannot be identified' hatası verio :s

comand0

comand0

Üye
oraya bakdım daha once flash yapdım annaya ama bunda o hatayı veriyo işte
'neither dp1.0 nor dp2.0 was found for the product,or the product cannot be identified'

marsoy

marsoy

Üye
oraya bakdım daha once flash yapdım annaya ama bunda o hatayı veriyo işte
'neither dp1.0 nor dp2.0 was found for the product,or the product cannot be identified'

ilk defa bu dedğin hatayı gördüm tam olarak ne yaptığını anlatırmısın

karasahinemre

Üye
la bu sonunda yine 25ten geri sayıyo dimi :D

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
marsoy ben vazgeçtim hacı ne yaptıysam olmuyor. Neyse artık şimdilik yapacak bir şey yok. Zaten %90 lık bir kısım tr şu anda bu şekilde kullanacağım ne yapalım. :)

----------Eklendi @ 04:07:38 ---------- Yazıldı @ 04:07:15 ----------

la bu sonunda yine 25ten geri sayıyo dimi :D

Evet herkese sayıyor o :ehe

comand0

comand0

Üye
telefonu usb takıyorum once sora prgramı acıp scan product diyorum allta telefonumu goruyo. 24.1 anna yüklü. sora flashingden frimval up onu tıklıyorum ondan soraki aşama ... yerini tıklıyorum o uyarı geliyo :s anlamadm hic :S

karasahinemre

Üye
şarjım dolsun anna ile değiştirip refurbish i kaldırıp tekrar flashlıycam madem bekleyin biriniz :D

marsoy

marsoy

Üye
marsoy ben vazgeçtim hacı ne yaptıysam olmuyor. Neyse artık şimdilik yapacak bir şey yok. Zaten %90 lık bir kısım tr şu anda bu şekilde kullanacağım ne yapalım. :)

----------Eklendi @ 04:07:38 ---------- Yazıldı @ 04:07:15 ----------

Evet herkese sayıyor o :ehe

tmm artık mutlaka bir sebebi ortaya çıkar hayır ikimizden başkada flashlayan olmadıki onada sorardık :D:D:D

----------Eklendi @ 04:10:47 ---------- Yazıldı @ 04:09:09 ----------

ben zaten sürekli bu sayımı alıyorum ve ardından siyah ekrada nokia yazısı ile kalakalıyorum. bi belleyemedim annasını :(((

o sayımı only diye bir cfw dosyası var silin onu öle flaşlayın 4 dosya kalcak şeklde

karasahinemre

Üye
durun geliyorum ben :D

Üst Alt