Symbian Belle Türkçe Sürümü Yayınlanmış

Sponsorlu Bağlantılar

comand0

comand0

Üye
marsoy bide şeyi dicem kusura bakma annada 7 dosya vardı bellede 4 dosya ondan olabilirmi

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi

mersin112

Üye
tmm artık mutlaka bir sebebi ortaya çıkar hayır ikimizden başkada flashlayan olmadıki onada sorardık :D:D:D

----------Eklendi @ 04:10:47 ---------- Yazıldı @ 04:09:09 ----------

o sayımı only diye bir cfw dosyası var silin onu öle flaşlayın 4 dosya kalcak şeklde

siliyorum hocam 9 defa flash attım çeşit çeşit phoneix indirdim sürüm farkı vardır die ama beceremedim. downgrade ile geri açıyorum teli ama belle yüklemede sürekli aynı hatayı alıyorum.

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
O video ve resim düzenleme kısımlarını ana ekrandan gözüm görmesin diye kaldırdım :D tr başka şeyler ekledim. :ehe

----------Eklendi @ 04:16:36 ---------- Yazıldı @ 04:13:25 ----------

Büyük ihtimalle Anna sürümü ile ilgili diye tahmin ediyorum. O kadar format attım. Bir çok müzik dosyası yüklenmiş telefona hayret :D

• Beğen
Tepkiler: marsoy
SilentOne

SilentOne

Üye
hayırlı olsun beyler darısı bizm başımıza

karasahinemre

Üye
yükledim beyler :D

marsoy

marsoy

Üye
siliyorum hocam 9 defa flash attım çeşit çeşit phoneix indirdim sürüm farkı vardır die ama beceremedim. downgrade ile geri açıyorum teli ama belle yüklemede sürekli aynı hatayı alıyorum.

phoneix 2011 ile flasla arkadaşım bak videoda verdim buna bakarak tekrar bir yüklemeye çalış dedğim gibi anna yüklü olduğu için only die bir dosyada var ayrıca kırmızı bir dosyada var o ikisini imha et flaşlarken

karasahinemre

Üye
adam yapmış :D

karasahinemre

Üye
bi dk bi soft atıyorum resimler için bakacağım hemen

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi

karasahinemre

Üye
bende euro2 vardı

marsoy

marsoy

Üye
Sende var mı hocam ingilizce bir yer :D

Eğer yoksa Anna hangi versiyon sürüm cart curt yüklüyorsun vallahi telefon sinir etti beni bugün :ehe (bende dg euro alman annası var)

bende onu flaşlamıştım hocam ya valla tlfonun n7.5 mi acaba bi bak tekrar kafaya taktım inan neden sende ingilizce

karasahinemre

Üye
hangi uygulamalar tekrar alayım

karasahinemre

Üye
soft bitemedi dahaa

marsoy

marsoy

Üye
Bak o olabilir işte :D N7.5 satmışlar bana :d

----------Eklendi @ 04:26:37 ---------- Yazıldı @ 04:26:12 ----------

Resim editörü, video editörü,ovi müzik vb..

benim tlfon rengi beyaz ondan olmasın ::D:D:D:D

karasahinemre

Üye
bende de ing la :D

marsoy

marsoy

Üye
abi kendi tlfonumdan şüphe etmeye başladım şimdi benmkimi acaba n7.5 :D:D

Üst Alt