Laptop önerilerinizi bekliyorum.. Seçeneklerimi değerlendirin :) Yenisini siz ekleyin :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkeesmer

Üye
    Konu Sahibi
Laptop önerilerinizi bekliyorum.. Seçeneklerimi değerlendirin :) Yenisini siz ekleyin :)
Arkadaşlar en fazla 2000 lira verebileceğim (Belki biraz zorlarsam 2250 TL de olabilir :D) şu özelliklere sahip bir bilgisayar bakınıyorum.Seçeneklerimi değerlendirebilirseniz veya yeni seçenekler sunarsanız sevinirim.Özellikle aşağıdaki bilgisayarları kullanan varsa ve yorum atabilirse sevinirim.Şimdiden teşekkürler :)

*Ben oyun canavarı değilim.Orta ile az sıklık arası diyebilirim kendime :) Yani bi PES ve NFS serisi oynarım geriside zaten CS gibi küçük oyunlar :)
*Arşiv yapmayı severim.Zaten uzak okula gideceğim için en az 640 GB HDD alan bakınıyorum.SSD olmak zorunda değil.Eski moda idare ederim.
*Ekran kartı dediğim gibi PES ve NFS serisine uygun olabilirse sevinirim.Düşük moddada çalıştırırım.Zaten fazla oynamıyorum ama HDMI çıkışıda olsun LCD ye bağlayınca iyi oluyor. (Veya Wireless Display mi ne varmış :) )
*Ama alacağım bilgisayarda 5 sene sonra, 2016 PES i çalıştırabilsin yani :D
*İşlemcinin iyi olmasını isterim i7 tercihimdir ama çok iyi bilgisayarlarda i5 de olabilir.
*İşlemci hızı 2.0 Ghz civarı olursa sevinirim (Civarı derken 2.0 veya daha fazla...)
*BLURay okuyucusu olanlar ilk tercihimdir.Film izlemeyi severim ama olmasada olur.Sonuçta BluRay ler korsan filmcilerde bile 10 Tl bizim burda :D
*Ram ilk olarak 8GB DDR3 tercihimdir fakat 6 yada düşebilirim. Ama yinede bayaği bir multitask görev yaptığım için 8GB daha iyi gibi.
*Ekran çözünürlüğü ilk başta 1920x1080 bakınıyordum ama öyle bilgisayarlar bayağı pahalı galiba.1366x768 bakınıyorum şimdi veya 1600x900...
*Batarya süresi 3-5 saat olursa uygun olur.
*İşletim Sistemi önemli değil nasıl olursa geldiği gibi format atıp Windows Ultimate yükleyeceğim :D
*USB 3.0 olsada olur olmasa da şu anlık bir harici disk veya USB ile işim yok 640-750 GB yeter de artar bile bana (Herşeyi fazlasıyla hesapladım :))
*Bluetooth v3.0 olabilir. v2.0 da olabilir.
*Kart Okuyucusu olsun.
*TV Kart çıkışı olabilirde olmayabilir de fakat ileride bir tane almayı düşünüyorum.Olmassa TTNET in kini alcam ayda 1 TL :D
*Yüz tanıma falan gerek yok.
*SES ÇIKIŞI en önemli özellik benim için (İşlemci Ram ve HDD den sonra :D) iyi ses çıkarabilsin.

*Sanırım aradığım laptop Lenovo y570 ama yinede aşağıda opsiyonlar :

adem-t

adem-t

Üye

birmot

birmot

Üye
bence asus

lord1902

Üye
O zaman laptop alırken wındows flan yukletme . Para werme boşuna.

berkeesmer

Üye
    Konu Sahibi

LG çevremde kimse yok ama düşünebilirim. Güzel laptopa benziyor :)

----------Eklendi @ 22:37:46 ---------- Yazıldı @ 22:36:46 ----------

O zaman laptop alırken wındows flan yukletme . Para werme boşuna.

demek istediğini anlamadım zaten yüklü geliyor ? Yukarda belirttiklerimin hepsinde 64bit windows yüklü geliyor ?

disquel

Üye
packard bell yada lenovo ;)

0live456

Üye
Şu özellikler mutlaka olacak ;

*HDMI desteği
*Kesinlikle harici ekran kartlı olmalı
*min.4 , tavsiye 6gb ram'li olmalı.

şu 3 özelliği aynı cihazda bulduğum an o alet üzerinde bir daha düşünmem.

lord1902

Üye
Asus N53SN-SX202V

futbol123

futbol123

Üye

b[/URL]en yerinizde olsam kesinlikle monster laptop alırım tam bir canavar almışken tam bir şey alın nerden baksanız 7-8sene kullanıyorsunuz

Boy41

Üye
Asus düşünme tavsiye etmem. Exper kalitesiz onuda ele, Laptop bozuldugunda yedek parcası biraz pahalı hp'nin ama iyi marka acer tavsiye ederim.
olabilir :oke:

Dampierre

Dampierre

Üye
Bence kesinlikle hp. 6770 ekran kartı yeter diğerlerinden ayrılmaya, zaten dv7 serisinde ısınma sorunu yok, beats audio falan mükemmel cihaz.

wildtiger223

wildtiger223

Üye

bu ikisini önerebilirim ama bence N53SN SZ129V al 2200 TL bazı sitelerde. İstanbulbilişimi sadece özelliklerine bak diye verdim

----------Eklendi @ 12:51:14 ---------- Yazıldı @ 12:48:49 ----------

hb den uzak dur laptop üretiminden çekildiğini resmen açıkladı. Acer lar çok ısınıyor yavaş çalışıyor

lord1902

Üye
Sony, Toshiba, Asus gerısı hkaye acer bildgmz murat 131.

jack sparR0vv

jack sparR0vv

Üye
Asus f52q (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt