nokia play to sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
nokia play to sorunu
Arkadaşlar bu pro ilk çıktığında kurmuştum sorunsuz fakat şimdi tele format attıktan sonra kaç kere denememe rağmen kurulmuyor bu meret. Hep yarım kalıp iptal ediyor yüklemeyi bunun installer olmayanı yokmu. Bide smart installer menüde kaldı basınca tekrar yüklemeye çalışıyo yine yükleyemiyo yada bu smart installerdan nasıl kurtulurum menüde gözüme batıyo o yüklemeyi nasıl iptal edecem ben şimdi. smart installer ı kaldırsam tekrar kurulurmu. Bilgisi olan warsa yardımcı olursa sewinirim.

_ardaa

_ardaa

Üye
internet bağlantın var mı kurarken? birde forum da qt 4.7.3 var onu kurman gerekiyor format attıysan.

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
elbette internet bağlantısı kuruyor kurulum esnasında, tam kurulum tamamlanıyor derken iptal edildi deyip kendi kendine iptal ediyor. Ve tabiki en son güncel qt yükledim zaten telefonuma.

_ardaa

_ardaa

Üye
beta labs da yazanları çeviriyorum aşağıya
fabrika ayarlarına geri çevirirseniz yada hard format atarsanız play to yüklenmeyebilir.
Big Screen yüklü ise önce onu kaldırın, Play To uygulamasını kurduktan sonra tekrar Big Screen uygulamasını kurabilirsiniz.

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
walla big screen i hiç kurmadım formattan sonra şu an yüklü deil bile saolasın bilgi için sanırım yüklenmeyecek. neyse olmayıversin napalım.

_ardaa

_ardaa

Üye
Anna gelince düzelir qt sorunları henüz tam aşılamadı maalesef.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Smart installer yüklenemeyen playto yu yükler bence.internet bağlantın olsun kesinlikle ve smart installeri tıkla o yüklenecektir.ben kaçkere hard vede soft format attım herpsinden sonra playto yu rahatlıkla yükledim

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Smart installer yüklenemeyen playto yu yükler bence.internet bağlantın olsun kesinlikle ve smart installeri tıkla o yüklenecektir.ben kaçkere hard vede soft format attım herpsinden sonra playto yu rahatlıkla yükledim

sen tam okumadın galiba bi haftadır tıklıyorum yüklemiyo işte installer yükleme tamamlanıyor derken iptal edildi deyip kendi kendine iptal ediyor... pc dibimde wlan kullanıyorum bağlantı falan kopması imkansız garanti olsun diye vodafone internetlede denedim kaç defa olmuyor. Bu yüzden offline ı warmı diye sordum zaten en azından direkt sorunsuz kurulur.

resulalan

resulalan

Üye
arkadaşlar hard format atan veya veri sil ve geri yükle yapan arkadaşlar play to uygulamasını yükleyemiyo beta labs ta herkes bundan şikayetçi ve anna gelince bu durumun çözüleceğini yazmışlar bilginiz olsun bende yükleyemiyorum şimdilik :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
sen tam okumadın galiba bi haftadır tıklıyorum yüklemiyo işte installer yükleme tamamlanıyor derken iptal edildi deyip kendi kendine iptal ediyor... pc dibimde wlan kullanıyorum bağlantı falan kopması imkansız garanti olsun diye vodafone internetlede denedim kaç defa olmuyor. Bu yüzden offline ı warmı diye sordum zaten en azından direkt sorunsuz kurulur.
Kardeş benim bu arada yazmayı unuttuğum şu var, ben anna kullanıyorum bende bu yüzden sorunsuz yükleniyor olabilir.Birde şöyle deneyebilirsin(eğer daha önce flash attıysan)cihaza navideki kullandığın sürümdeki(herhalde 14.2 yi kullanıyorsundur)bütün dosyaları(takriben 19 adet olacak)indirerek bu şekilde falash at.karar senin.aklıma bu fikir geldi çünkü bende 14.2 de iken format atınca ovi sorunu çıkınca bu yolu kullanıp sorunu bu şekilde çözüyordum

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen katılıyom

Eric_draven

Üye
ben anna kullanmıyorum ve big screen de kulanıyorum ka. kere format attıysam tekrar sorunsuz yüklendi..

SilentOne

SilentOne

Üye
xp de dlna yaptım ama daha telefonuma play to u kurmadım anna gelince kurucam

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş benim bu arada yazmayı unuttuğum şu var, ben anna kullanıyorum bende bu yüzden sorunsuz yükleniyor olabilir.Birde şöyle deneyebilirsin(eğer daha önce flash attıysan)cihaza navideki kullandığın sürümdeki(herhalde 14.2 yi kullanıyorsundur)bütün dosyaları(takriben 19 adet olacak)indirerek bu şekilde falash at.karar senin.aklıma bu fikir geldi çünkü bende 14.2 de iken format atınca ovi sorunu çıkınca bu yolu kullanıp sorunu bu şekilde çözüyordum

maalesef kardeş bi tek anlamadığım flash atma işi bi kere atayım demiştim önceden tel çöktü bi daha açılmadı nokia shop a götürmek zorunda kaldım o işi beceremedim bi türlü hoş sorun bende deildi phenix teydi tam sonlara gelince bi hata verdi anlamadım ne demek istediğini yani naptıysam olmadı. yine de teşekkürler ilgin için.

SilentOne

SilentOne

Üye
aslında bu programın oflinesi olsa süper olur yha

SilentOne

SilentOne

Üye
direk kurucan kurarken smart ins. ihtiyaç duymacak

_ardaa

_ardaa

Üye
kurulumdan bahsediyorsun anladım.

SilentOne

SilentOne

Üye
evet :D

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
n8 den konusuyorsunuz dimi, tipik symbian ugraslari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt