(YENİ:25.11.2010) Nokia 5800XM v51 İçin Nokia C6 v20 MegaloManiaX TR (Orjinal-4x4-4x5 Menuler)

Sponsorlu Bağlantılar

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
C6v20'yi düzenleyince menü dizilimleri orijinal haliyle kalsa daha iyi olur v2 ya da bu fwdeki gibi. Buna alışınca v3teki zor geliyor.

v1 ve v2 deki birkaç arkadaş menülerimin pazar yeri gibi olduğunu söyledilkeri için v3te düzenlemeye gittim. Sen fwyi kurduktan sonra kafana göre menüyü düzenleyebilrsin.

must_90

must_90

Üye
Dostum eline sağlık.Ama en kötü yanı cfw olduğu için hafıza kartındaki yedekleri görmüyor olması.Ayrıca sana burdan bişey sormak istiyorum.Bir site açıp pnht gibi yaptığın fw leri yayınlasan feed back le sorunları hemen alıp sürekli güncellemeler (gerekli olduğunda) yayınlayabilirsin.Açıkçası seni forumdan takip etmek zor oluyor :(

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Dostum eline sağlık.Ama en kötü yanı cfw olduğu için hafıza kartındaki yedekleri görmüyor olması.Ayrıca sana burdan bişey sormak istiyorum.Bir site açıp pnht gibi yaptığın fw leri yayınlasan feed back le sorunları hemen alıp sürekli güncellemeler (gerekli olduğunda) yayınlayabilirsin.Açıkçası seni forumdan takip etmek zor oluyor :(

Okulum olmasa düşünülebilirdi. Facebookta sayfa mı açsam napsam :)

must_90

must_90

Üye
Web site işini ben hallederim eğer düşünüyorsan bana pm at.Siteyi ücretsiz açarız yeterli bilgim var o konuda :)

estami

Üye
Dayanamadım yükledim (Çok seviyorum bu sürümü ne yapayım) bu hali ile bile enfes ben hataya rastlamadım Hard mod ile bu FW uçar...Ellerine sağlık üstadım..

maverick_k_v

maverick_k_v

Üye
yükLedim qerçekten qüzeL oLmuş saoLasın.tavsiyem fw attıktan sonra format çekin teLefona.çünkü qereksiz uguLamaLar var hepsi siLiniyor teLefon hızLı oLuyor.şuana kadar hata yok fw de benim qörüşüm tabi.

estami

Üye
yükLedim qerçekten qüzeL oLmuş saoLasın.tavsiyem fw attıktan sonra format çekin teLefona.çünkü qereksiz uguLamaLar var hepsi siLiniyor teLefon hızLı oLuyor.şuana kadar hata yok fw de benim qörüşüm tabi.

Kesinlikle Hard format atmak gerekiyor bende attım yükler yüklemez enfes oldu...(Dediğim gibi mega üstadımın bu Fw'yi hard modlu halini düşünemiyorum uçar resmen)

karagocul

Üye
rehber ne durumda oda türkçe mi yoksa hala ingilizce mi?

lukatoni17

Üye
Arkadaşlar 5800 V52.007 Firmwareyi nasıl Editlemem gerek Bir yardım edin..

Bir türlü çözemedim İnternet tarayıcıma girdiğimde Uygulama indir müzik indir gibi Saçma yer imi klasörlerini istemiyorum. sadece Son girilen sayfalar olmalı Yardım edin..

estami

Üye

Mega üstadım biz 25 arkadaş bu FW'ye geçtik şu an öyle umut ediyoruzki Hard modlu halini birkaç gün içinde sürpriz yapıp ekleyeceksin diye düşünüyoruz minnettar kalırız inan....(ancak sen yapabilirsin zaten diye düşünüyorum)

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Mega üstadım biz 25 arkadaş bu FW'ye geçtik şu an öyle umut ediyoruzki Hard modlu halini birkaç gün içinde sürpriz yapıp ekleyeceksin diye düşünüyoruz minnettar kalırız inan....(ancak sen yapabilirsin zaten diye düşünüyorum)

Hard modun çıkması zaman alacak. Çünkü okulum pazartesi başlıyor. Ne forumla nede fw ile ilgilenemeyeceğim..

mustafa

mustafa

Üye
v52 kullanıyorum bunu yükledim "yani v51" telefon açılmadı bende geri v52 yükledim :D

alper0642

Üye
haydaaaa bu ne iş ya, iyiki bir hafta iş dolayısı ile forumu açamadık ha. Mega kardeş yine döktürmüş, bu arada senin okul hangisi, biz görüşelim sana bir hafta izin alalım:hmmm. Eline koluna sağlık kardeş, okulun olmasa idi yeni sürümü modlayıp burada paylaşırdın, ancak yinede arkadaşların dediği gibi süprizini bekliyoruz.

karslı_aslan

Üye
arkadaşlar indirdiğimiz menüler falan onları nereye atıyoruz bide ben şu en son dosyayı indirmedim sorun olurmu lütfen yardım edin

karagocul

Üye
abi kinetic scrooll kaydırdınmı durmuyor nasıl olcak

alper0642

Üye
menülerin tamamen TÜRKÇE olması güzel olmuş, Eline sağlık Şükrü kardeşim

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Ben fw kurduktan sonra oyunları kuruyorum ama oyunlar açılmıyor neden acaba ?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
v52 kullanıyorum bunu yükledim "yani v51" telefon açılmadı bende geri v52 yükledim :D

v52 yükleyenlerde hiçbir FW'm çalışmaz. Güncelleme yapanlar geri fwlerime dönmeye çalışmasınlar

arkadaşlar indirdiğimiz menüler falan onları nereye atıyoruz bide ben şu en son dosyayı indirmedim sorun olurmu lütfen yardım edin

İlk sayfadaki talimatları uygula.

abi kinetic scrooll kaydırdınmı durmuyor nasıl olcak

Bilerek öyle ayarlandı. Durdurmak istediğin zaman ekrana elini dokundur yeterli.

menülerin tamamen TÜRKÇE olması güzel olmuş, Eline sağlık Şükrü kardeşim

Güle güle kullanın :oke:

Ben fw kurduktan sonra oyunları kuruyorum ama oyunlar açılmıyor neden acaba ?

Bazı oyunlarda pips installer birlikte geliyor. Sis dosyalarını düzenleyip pips ile kurulan dosyaları silmelisiniz.

Üst Alt