(YENİ:25.11.2010) Nokia 5800XM v51 İçin Nokia C6 v20 MegaloManiaX TR (Orjinal-4x4-4x5 Menuler)

Sponsorlu Bağlantılar

yldzyalcin

yldzyalcin

Üye
megalomaniax kardeş bu fw de diğer fw lerinde kullandığın filebrowser yokmu benmi bulamadım

cross_fire

Üye

<<-Bekleme Ekranı - Türkçe Arama Ekranı

C6 v20

ustadım mrb elimde v 20 nin tüm modlarını toparladım we sadece dil paketini bulamadım hız olarak mükemmel hızlı fakat tr dili olmadı için pek kullanıslı olmuyo senden rica etrsem fw de kullandığın dil paketini ekleyebilirmisin kendi fw me ekleyim denedikden sonra forma da eklerim tüm arkadaslar nasiplenir selamlar saygılar haber bekliyorum sizden :aman2:

emr-erock

emr-erock

Üye
Bnde Kendi Fwmi Türkçe Yaptımda Qwery Klavye Yok oldu ekstradan yardım edebilirmisn bana ?

--------------- Ekleme ---------------

Gerek kalmadı hallettim...^^

mami_61_29

mami_61_29

Üye
ben oyunları oynayamıyorum yüklü uygulamalarda pıps ınstaller var dı onu sildim.ama hala oyunları oynayamıyorum

stybrk

Üye
qwerty klavye seçimlerde yok bir yardım edebilirmisin?

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Teşekkürler

mali_47

Üye
eline sağlık başarılar arkadaşım....

'Şeref'

Emekli Yönetici
Teşekkürler :)

ermetural

Üye
v51 yüklü telefonumda bu işlerde çok yeniyim şimdi bunu yapacağım . Çok beğendim inşallah yapabilirim v52 için çıktığında güncelleyebilecekmiyiz ? Birde bu fw'i kaldırma şansımız varmı ? Birde burasını anlamadım ' FW'yi atar atmaz ilk önce internet bağlantısını ayarlayıp Yazılım Güncellemelerinizi yapın. '

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
MegaloManiax kardeş v52 içinde cfw yapacakmısın acaba ?

hitachi

hitachi

Üye
dostum eline sağlık.aynı soruyu bir önceki versiyon içinde sordum ama cevap alamadım.C6 v20 MegaloManiaX (Orjinal Menu) indirme linkinde rarlı dosya içindeki klasörde 6 dosya var.Kurulum anlatımında Flash atarken 3 dosya seçiliyo.Diğer 3 dosya common files içindeki rm356 dizininin içine mi atılacak.Bi aydınlatırsan sevinirim.Kolay gelsin

Bu soruya bir bilen cevap verebilirmi acaba

mkryvz

mkryvz

Üye
dostum eline sağlık.aynı soruyu bir önceki versiyon içinde sordum ama cevap alamadım.C6 v20 MegaloManiaX (Orjinal Menu) indirme linkinde rarlı dosya içindeki klasörde 6 dosya var.Kurulum anlatımında Flash atarken 3 dosya seçiliyo.Diğer 3 dosya common files içindeki rm356 dizininin içine mi atılacak.Bi aydınlatırsan sevinirim.Kolay gelsin

Bu soruya bir bilen cevap verebilirmi acaba
Sadece flash atarken seçilen 3 dosyadan başka birşeye ihtiyacın yok....

hitachi

hitachi

Üye
Orasını anladımda neden klasörde 6 dosya var ? Bunuda bi açıklayabilirmisin.

Üst Alt