cardanadam
Üye
By_torque'nin sorduğu soruya cevap verdim sadece, şimdi Android Symbian tartışmasına dönmesin yine..
yo beni yanlış anlama sadece öğrenmek istedim bakarsın bir gün alırım x10 düşünüyordum bir ara
By_torque'nin sorduğu soruya cevap verdim sadece, şimdi Android Symbian tartışmasına dönmesin yine..
yo beni yanlış anlama sadece öğrenmek istedim bakarsın bir gün alırım x10 düşünüyordum bir ara
X10'nu bilemeyeceğim, en iyisi elinize alıp incelemek. Dayanıklılık konusunda çoğu üst sınıf Android'de artık Gorilla glass var.
peki sen bana hangi adroidli telefonu önerirsin ve fiyatı nedir 2. Eli varmı sıfır almayı düşünmüyorumda satarken fiat çok düşüyor çünkü
2. el piyasasını pek takip etmiyorum hocam bilemeyeceğim.

arkadaslar c6 ya bir türlü msn kuramıyorum burdan ındırdım ama sertifika sorunu var diyor yardımcı olurmusunuz
bende 5800 kullanicisiyim c6-01 almayi dusunuyorum bende senin gibi oyun ve internet icin alcam ama ben 2. el garantili alacam ne kadar olur acama sifiri 600 tl 2. eli yari fiyati olurmu?
arkadaşlar acil cevap verebilecek olan yok mu,yardımlarınızı bekliyorum.arkadaşlar hard format sonucu(ses kısma tuşu+fotoğraf çekme tuşu+menü tuşu+kapatma tuşuyla yapılan) c6 01 imdeki sosyal ağlar,movie teasers gibi widgetleri,telefonun kendi duvar kağıtları oyunları silindi. geri getirmek için ne yapmalıyım?yardımcı olursanız sevinirim. kvk teknik serviste yazılım yüklendi ama geri gelmedi bu söylediklerim.ayrıca telden mobil ovi mağazaya girememe sorunu genel bir sorunmuş soranlar vardı. nokia destekle bugün konuştum öyle söyledler.bikaç gün içinde düzelebilir dediler. anna içinse maksimum 10 gün içinde yüklenebilir olcağını söylediler.

Telefona flash atman gerek.arkadaşlar acil cevap verebilecek olan yok mu,yardımlarınızı bekliyorum.![]()
hafızası da cok iyi zip var zaten fazla yer kaplamıyor dosylar ki benım 4 gb agzına akdar dolu arada bi kasma yapıyo oda saniyelik tarıcalar yenilendi anna ve belle tüm sorunları çözdü da türkiyede daha yayınlamadı ins yayınlanır
iyi bi telefon androit pek saglıklı bi işletim sistemi degil bunu bil yeter daha 1 sene olmuyor bu kadar çok tutulması bi bit kemigi var dedirtiyor ki annada bir açık kaynak kodlu işletim sistemi