nokia c6-01 hakkında sorularım var c6-01 kullananlar gelsin

Sponsorlu Bağlantılar

cardanadam

cardanadam

Üye
By_torque'nin sorduğu soruya cevap verdim sadece, şimdi Android Symbian tartışmasına dönmesin yine..

yo beni yanlış anlama sadece öğrenmek istedim bakarsın bir gün alırım x10 düşünüyordum bir ara

nonamex

Üye

yo beni yanlış anlama sadece öğrenmek istedim bakarsın bir gün alırım x10 düşünüyordum bir ara

X10'nu bilemeyeceğim, en iyisi elinize alıp incelemek. Dayanıklılık konusunda çoğu üst sınıf Android'de artık Gorilla glass var.

cardanadam

cardanadam

Üye
X10'nu bilemeyeceğim, en iyisi elinize alıp incelemek. Dayanıklılık konusunda çoğu üst sınıf Android'de artık Gorilla glass var.

peki sen bana hangi adroidli telefonu önerirsin ve fiyatı nedir 2. Eli varmı sıfır almayı düşünmüyorumda satarken fiat çok düşüyor çünkü

nonamex

Üye

peki sen bana hangi adroidli telefonu önerirsin ve fiyatı nedir 2. Eli varmı sıfır almayı düşünmüyorumda satarken fiat çok düşüyor çünkü

2. el piyasasını pek takip etmiyorum hocam bilemeyeceğim.

By_torque

By_torque

Üye
arkadaşlar bi sorum daha var symbian anna 5800 c5-03 gibi eski tellerede gelecekmiş sizce????

birkaç sitede daha okumuştum ama bulamadım.ve şu an fiyatları nedir.?ayrıca android ve s60^3 e gelince s60^3daha kaliteli görünüyor hd görüntüler falan android ise gelişebilecek bir işletim sistemi.symbian kapanıyor.nokia androide geçmeli yada androidden üstün bir os çıkartmalı.bence ama herkesin görüşü farklıdır.

----------Eklendi @ 10:52:42 ---------- Yazıldı @ 10:51:24 ----------

5800 da yapmadığım şey kalmadı.birde c6-01 de neler var görelim:)

PureFood

PureFood

Üye
Anna güncellemesi S60V5 e gelmeyecek . S60V5 e kendi güncellemeleri yayınlandı N97Mini, C5 03, 5230 ve C6'ya.

Bu da ondan bahsetmiş ama Anna koymuş adına

kalbıım

Üye
arkadaslar c6 ya bir türlü msn kuramıyorum burdan ındırdım ama sertifika sorunu var diyor yardımcı olurmusunuz

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
javocu

javocu

Üye
5800 xm nin symbian 3 versiyonu ayrıca çok kalın baktığında altta klavye var sanırsın ama yok cidden çok kalın bi telefon ekranı aynı 5800 boyutunda fark yaratacak bi tel değil

ali0503

ali0503

Üye
bende 5800 kullanicisiyim c6-01 almayi dusunuyorum bende senin gibi oyun ve internet icin alcam ama ben 2. el garantili alacam ne kadar olur acama sifiri 600 tl 2. eli yari fiyati olurmu?

cardanadam

cardanadam

Üye
bende 5800 kullanicisiyim c6-01 almayi dusunuyorum bende senin gibi oyun ve internet icin alcam ama ben 2. el garantili alacam ne kadar olur acama sifiri 600 tl 2. eli yari fiyati olurmu?

arkadaşım aşağı yukarı 3 te 2 si fiyatına 3 aşağı 5 yukarı oynaya bilir fiyat ama sıkı pazarlık yapman lazım yoksa kazıklamaya çalışıyorlar

----------Eklendi @ 01:09:26 ---------- Yazıldı @ 01:07:27 ----------

yani 600 se 350-450 arası olur

gkyrn

gkyrn

Üye
arkadaşlar hard format sonucu(ses kısma tuşu+fotoğraf çekme tuşu+menü tuşu+kapatma tuşuyla yapılan) c6 01 imdeki sosyal ağlar,movie teasers gibi widgetleri,telefonun kendi duvar kağıtları oyunları silindi. geri getirmek için ne yapmalıyım?yardımcı olursanız sevinirim. kvk teknik serviste yazılım yüklendi ama geri gelmedi bu söylediklerim.ayrıca telden mobil ovi mağazaya girememe sorunu genel bir sorunmuş soranlar vardı. nokia destekle bugün konuştum öyle söyledler.bikaç gün içinde düzelebilir dediler. anna içinse maksimum 10 gün içinde yüklenebilir olcağını söylediler.

genchakan55

Üye
ben 1 aydır kullanıyorum harika bir telefon ancak şarjı 1 gün gidiyor.

gkyrn

gkyrn

Üye
arkadaşlar hard format sonucu(ses kısma tuşu+fotoğraf çekme tuşu+menü tuşu+kapatma tuşuyla yapılan) c6 01 imdeki sosyal ağlar,movie teasers gibi widgetleri,telefonun kendi duvar kağıtları oyunları silindi. geri getirmek için ne yapmalıyım?yardımcı olursanız sevinirim. kvk teknik serviste yazılım yüklendi ama geri gelmedi bu söylediklerim.ayrıca telden mobil ovi mağazaya girememe sorunu genel bir sorunmuş soranlar vardı. nokia destekle bugün konuştum öyle söyledler.bikaç gün içinde düzelebilir dediler. anna içinse maksimum 10 gün içinde yüklenebilir olcağını söylediler.
arkadaşlar acil cevap verebilecek olan yok mu,yardımlarınızı bekliyorum.:ağlarım:

SilentOne

SilentOne

Üye
c6-01 ram kullanı olsun 140 dan aşaqıya oyun ve 10 tane uygulama açmayı saymassak görmedim

metinokta

Üye
Arkadaşlar ben de nokıa c6-01 kullanıcısıyım Benim sorularım
1- Konuşma sırasında ekranda konuşma süresini nasıl gösterebilirim
2- Nokıa modellerde galeri bölümü olur ve oradan müziklerimize ulaşabilirdik Ben müziklerimi bulamıyorum
3- Genel ,sessiz, vs modlarda zil sesi seçiminde sesi dinlemek mümkün olmuyor mu ben mi yapamıyorum?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
yaaa arkadaslar bu konuyu ben actım konunum içinde artık konu acmayın ben bu telefonu alamıcam maddi durumlardan dolayı o yüzden bu konuyı her gördügümde üzülüyom o yüzden konumda mesaj yazmanıza gerek kalmadı :(

nakresoz

nakresoz

Üye
şuana kadar nokianın en iyi telefonlarından biri fiyat olarakta en iyi telefonlarından beri diger serilere kafa tutabilcek özellikleri var ram suan 256 ama bunu 1 gb çıkarbılıyon ki cıkardın mıda atcan crysis 2 oynucan :D hafızası da cok iyi zip var zaten fazla yer kaplamıyor dosylar ki benım 4 gb agzına akdar dolu arada bi kasma yapıyo oda saniyelik tarıcalar yenilendi anna ve belle tüm sorunları çözdü da türkiyede daha yayınlamadı ins yayınlanır :D iyi bi telefon androit pek saglıklı bi işletim sistemi degil bunu bil yeter daha 1 sene olmuyor bu kadar çok tutulması bi bit kemigi var dedirtiyor ki annada bir açık kaynak kodlu işletim sistemi

Üst Alt