yeni özelliklerden birisi kulaklikla onceden ses az cikiyordu ama simdi arttirilmis ve batarya artik % 75 45 35 die gitmiyor 100 95 90 diye yani 5 er 5 er azaliyor ve ekran koruyucu dijital degil analog saat olmus gelen msjlari vs ekran koruyucuda gosteriyor artik![]()
yeni özelliklerden birisi kulaklikla onceden ses az cikiyordu ama simdi arttirilmis ve batarya artik % 75 45 35 die gitmiyor 100 95 90 diye yani 5 er 5 er azaliyor ve ekran koruyucu dijital degil analog saat olmus gelen msjlari vs ekran koruyucuda gosteriyor artik![]()
poff diğer özellikler iyide umarım bu saat olayı sizdekilere özeldirbunda sarj omru uzadi galiba bnde iki uc saattir &100 .d yada sorunlu bi restart atsam belli olur aslinda da useniyom simdi.. Gelicek olan anna surumu bundan daha iyi olacak buyuk ihtimalle o zaman n8 n8 olmaya baslicak.. Bide bu web tarayici maxicepte konuya girerken yada cvp yazarken cok bekletiyo ya..
saat sendedemi analog ?
anolog olan sadece ekran koruyucu... Ben bubbles i yukledim onda digjital.. Oncedende bubblesi kullaniyodum zaten.. Saat widgeti keyfe gore dijital yada anolog

hayir olmuyo dijital saatli ekran koruyucu koymamaislaar.. Sleeping screen guzel ama bubbles da el feneri ve slayt olarak goruntu deistiriyo fln ben seviyorym
digital olmaması çok saçma çoğu kişi digital kullanıyodu insanlara seçim şansı vermemek analog a zorlamak niye
poff nese düzeltilir umarım resmi sürümde olmadı sleeping screen yüklemek şart olcakum biliyorum ama bu bubbles ın kendi içinde var demek güzelmiş bakresmi suru,de duzelir.. Bn yanlis hatirlaamiyosam onceden ekraan koruyucu olarak mzik calar analog saat dijital saat fkn wardi bunda sadece analog koymuslar.. Fener derken beyaz bi ekran acip parlakligi yukseltiyo..
um biliyorum ama bu bubbles ın kendi içinde var demek güzelmiş bak
tartistiginiz konuya aciklik getiriyorum tarih ve saat ayarlarindan digital yaparsaniz ekran koruyucu digital oluyor beyler
yani oradaki secime bagli ekran koruyucu ismi big clock ayarlardan analog yada digital seciminize gore degisiyor ekran koruyucu 
bende cevabi ffln cok hizli veriyor hiç sorun yoktartistiginiz konuya aciklik getiriyorum tarih ve saat ayarlarindan digital yaparsaniz ekran koruyucu digital oluyor beyler
yani oradaki secime bagli ekran koruyucu ismi big clock ayarlardan analog yada digital seciminize gore degisiyor ekran koruyucu
![]()