Symbian Anna Yükledim Ve İncelemem ! Resimler Eklendi !

Sponsorlu Bağlantılar

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Anna Yükledim Ve İncelemem ! Resimler Eklendi !
Arkadaşlar blade02iki Sağolsun Annayı Yükledim Ve Denedim !

Annada Klavye İle İlgili Kulllanışsız Vs. Yorumlar Yapılmış Fakat Be İki Elimle Dahi Yazdığım Cümlede Hiç Hata Yapmadan Hızlı Bir Şekilde Yazdım Harfler Biraz Küçük Doğrudur Fakkat Abartılacak Birşey Değil O Yüzden Kullanışsız Söylentileri Yalandır. İkinci Söylemek İstedğim İse Önceden Güç Modunda Ana Ekranlar Arasındaki Geçişlerde Direk Geçerken Annada Güç Tasarrufu Modunda da Güzel Bir Performans Sergiliyor Geçişler.
İconları Çok Beğendim Fakat Aklıma Takılan Şey iconları Böyle Olmayan Uygulamalar Tabiki Kötü Gözükecektir Bence Bununla İlgili Birşey Yapmalıymış Nokia.
Fontlar Küçültülmüş Ve Daha Bir Güzel Olmuş.
Browser'e Gelirsek Teması Güzel Olmuş Fakat Biraz Alışmak Gerekiyor. Ben Alışamadım Değişik Olmuş. Olumsuz Yönleride Var. Doru Düzgün Bir Siteye Bağlanmadım :s Bunda Orjinal Version Olmamasınında Etkileri Vardır herhalde.
Dahada İnceledikçe Yazacağım Şimdilik Bu Kadar :) Anna Genel olarak Bayağı İyi Olmuş Bence :)

+ Güzel Bir Haber Daha ; Eskiden Bende Donan hero Of Sparta Artık Donmuyor ! Performans İyileştirmeleri İşe Yaramış Galiba :)

İnceleme Resimleri ( Temayı Mecbur BUnu Yaptım Çünkü Annanın Temaları İçimi Karartmıştı :D Başka Tema Bulamadım İconları Değiştiren :D ) :

Ana Ekran

Ekran 2

Menu

Uygulamalar

Ekran Koruyucular

Yeni Özellikle Eklenen Gelen Mesaj Vs. Gösterimi

Telefon Ayarları ( Konumlama Ayarları Kalkmış )

Müzik

Ajanda

Veee Klavye !

iPhone'deki Gibi Tuşa Basınca Diğer Benzeri Tuşların Çıkması ( U yu Basılı Tutunca Ü vs. Çıkması )

Yatay Klavye

Mesaj Penceresinden Bir Görünüm

Sliding(Ekranlar Arası Geçiş)

Geçişteki Kaybolarak Değişme Efekti :)

Video Oynatıcı

Fotoğraflar

Yükleniyor Logosu(Yuvarlağı :D)

Oturum(Ortanın Siyah Olması Temadan Kaynaklanan Birşey :) )

Widget Kataloğu ( Seçenekelre OVI Eklenmesi )

Batarya Gösterimi (5'er 5'er Gidiyor)

Görev Yöneticisi

Bu kadar :)

• Beğen
Tepkiler: WanteD_232, Recep Özmen, aagkn ve 6 diğerleri

farukozer4444

farukozer4444

Üye
teşekkürler :)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
Arkadaşlar blade02iki Sağolsun Annayı Yükledim Ve Denedim !

Annada Klavye İle İlgili Kulllanışsız Vs. Yorumlar Yapılmış Fakat Be İki Elimle Dahi Yazdığım Cümlede Hiç Hata Yapmadan Hızlı Bir Şekilde Yazdım Harfler Biraz Küçük Doğrudur Fakkat Abartılacak Birşey Değil O Yüzden Kullanışsız Söylentileri Yalandır. İkinci Söylemek İstedğim İse Önceden Güç Modunda Ana Ekranlar Arasındaki Geçişlerde Direk Geçerken Annada Güç Tasarrufu Modunda da Güzel Bir Performans Sergiliyor Geçişler.
İconları Çok Beğendim Fakat Aklıma Takılan Şey iconları Böyle Olmayan Uygulamalar Tabiki Kötü Gözükecektir Bence Bununla İlgili Birşey Yapmalıymış Nokia.
Fontlar Küçültülmüş Ve Daha Bir Güzel Olmuş.
Browser'e Gelirsek Teması Güzel Olmuş Fakat Biraz Alışmak Gerekiyor. Ben Alışamadım Değişik Olmuş. Olumsuz Yönleride Var. Doru Düzgün Bir Siteye Bağlanmadım :s Bunda Orjinal Version Olmamasınında Etkileri Vardır herhalde.
Dahada İnceledikçe Yazacağım Şimdilik Bu Kadar :) Anna Genel olarak Bayağı İyi Olmuş Bence :)

+ Güzel Bir Haber Daha ; Eskiden Bende Donan hero Of Sparta Artık Donmuyor ! Performans İyileştirmeleri İşe Yaramış Galiba :)

teşekkürler ama sana zahmet bide asphalt 5 e baksan donma kasma varmı :naughty:

----------Eklendi @ 13:06:15 ---------- Yazıldı @ 13:05:28 ----------

klavye konusunda bende senin gibi düşünüyorum kullanmayı bilmeyenler hemen olmamış yapamamışlar diye söylenmeye başlıyo

----------Eklendi @ 13:06:47 ---------- Yazıldı @ 13:06:15 ----------

pc klavyesi gibi parmağın tamamıyla basıyolar olmuyo tabi parmağın ucuyla bascaksın :ehe

meg1ddo

meg1ddo

Üye
bi de real golf hd yükle o nasıl bir performans gösterecek Merak ediyorum, bende ikona tıklıyorsun beyaz ekran geliyor sonra ana menüye atıyordu yani açılmıyordu oyun , çok istediğim bir oyun bi bakarsan sevinirim...

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
o bende sorunsuz çalışıyodu

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye

Uploaded with

arkadaşlar birisi yardımcı olsun bu kısmı nasıl aşmam lazım?

WeiLSiDe

WeiLSiDe

Üye
Klavye iğrenç diyorum ve halada öyle. Ben beklediğimi bulamadım en kısa zamanda sepetlicem teli :sopa:

• Beğen
Tepkiler: suat1111
Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
şeytana uydum bende yükledim ama ilk açtığımda takıldı falan :D

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
bendede az buz takilmisti ama simdi duzeldi :) format atmanizi oneririm ben simdi format attim hic bir sey yok sorunsuz super :) simdi asphalt ve real golfu indirip nasil oldugunu yazarim :)

BL@DE02

BL@DE02

Üye
adaş bence o internette site açamaman internet hızından da olabilir bende gayet hızlı girdi ama biraz bekletiyor ekranda hareket etmen için tam yüklendikten sonra ekranı yakınlaştırıp uzaklaştırın yoksa berbat dersiniz eskisine göre bir nebze daha iyi ama operadan yanayım ^^

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bumudur o kadar övülen tarayıcı bir nebze mi iyi :allalla:

----------Eklendi @ 14:43:29 ---------- Yazıldı @ 14:43:13 ----------

operada flash yok

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
bendeki sorun wlan in tasarruf modunda oldugundanmis duzelttim sindi tarayici super oldu. Cok iyi uapmislar Maasallah :))

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
ya o değilde nokia umarım v22 çıkarır..

Uruloki

Uruloki

Üye
bence bu hala bitmemil olan versiyon çünkü klavye ayrı olarak açılmıyordu aynı pencerede çıkyordu karşı tarafın yazdıklarını görebiliyorduk yani tanıtım o şekildeydi bakalım ben hala resmiyi bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: mustafakamikaze ve ozggurr
ozggurr

ozggurr

Üye
an itibariyle beni yuklemeden alikoyan tek sorun bu zaten... madem bir de orjinalini yukleyecegim, bekleyeyim ciksin da oyle yukleyeyim....

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Klavyenin Ayrı Açılması Bence Çok Daha Mantıklı Olmuş Çünkü Kolayca Cümle Arasından Seçim Yapabiliyoruz. Mesela Browserde Urlnin Bir Kısmını Silmek İstediğinizde O Küçücük Yazı Yerinden Zar Zor Seçilirdi Ama Ayrı Açılınca Ekranın Yarınsından İstediğin Yeri İstediğin Gibi Seçebiliyorsn. Bilmem Antlatabilidimmi.

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Üzücü Haber Asphal 5'de Hala Kasmalar Var :( mcpaa İlk Defa Gördüm Google ye Yaz Çıkar ;)

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
benim anlamadigim 707 mhz olacak dendi hala 680 mhz...

Üst Alt