tuzluca76
Üye
Symbian Anna Yükledim Ve İncelemem ! Resimler Eklendi !
Arkadaşlar blade02iki Sağolsun Annayı Yükledim Ve Denedim !
Annada Klavye İle İlgili Kulllanışsız Vs. Yorumlar Yapılmış Fakat Be İki Elimle Dahi Yazdığım Cümlede Hiç Hata Yapmadan Hızlı Bir Şekilde Yazdım Harfler Biraz Küçük Doğrudur Fakkat Abartılacak Birşey Değil O Yüzden Kullanışsız Söylentileri Yalandır. İkinci Söylemek İstedğim İse Önceden Güç Modunda Ana Ekranlar Arasındaki Geçişlerde Direk Geçerken Annada Güç Tasarrufu Modunda da Güzel Bir Performans Sergiliyor Geçişler.
İconları Çok Beğendim Fakat Aklıma Takılan Şey iconları Böyle Olmayan Uygulamalar Tabiki Kötü Gözükecektir Bence Bununla İlgili Birşey Yapmalıymış Nokia.
Fontlar Küçültülmüş Ve Daha Bir Güzel Olmuş.
Browser'e Gelirsek Teması Güzel Olmuş Fakat Biraz Alışmak Gerekiyor. Ben Alışamadım Değişik Olmuş. Olumsuz Yönleride Var. Doru Düzgün Bir Siteye Bağlanmadım
Bunda Orjinal Version Olmamasınında Etkileri Vardır herhalde.
Dahada İnceledikçe Yazacağım Şimdilik Bu Kadar
Anna Genel olarak Bayağı İyi Olmuş Bence 
+ Güzel Bir Haber Daha ; Eskiden Bende Donan hero Of Sparta Artık Donmuyor ! Performans İyileştirmeleri İşe Yaramış Galiba
İnceleme Resimleri ( Temayı Mecbur BUnu Yaptım Çünkü Annanın Temaları İçimi Karartmıştı
Başka Tema Bulamadım İconları Değiştiren
) :
Ana Ekran
Ekran 2
Menu
Uygulamalar
Ekran Koruyucular
Yeni Özellikle Eklenen Gelen Mesaj Vs. Gösterimi
Telefon Ayarları ( Konumlama Ayarları Kalkmış )
Müzik
Ajanda
Veee Klavye !
iPhone'deki Gibi Tuşa Basınca Diğer Benzeri Tuşların Çıkması ( U yu Basılı Tutunca Ü vs. Çıkması )
Yatay Klavye
Mesaj Penceresinden Bir Görünüm
Sliding(Ekranlar Arası Geçiş)
Geçişteki Kaybolarak Değişme Efekti
Video Oynatıcı
Fotoğraflar
Yükleniyor Logosu(Yuvarlağı
)
Oturum(Ortanın Siyah Olması Temadan Kaynaklanan Birşey
)
Widget Kataloğu ( Seçenekelre OVI Eklenmesi )
Batarya Gösterimi (5'er 5'er Gidiyor)
Görev Yöneticisi
Bu kadar
Annada Klavye İle İlgili Kulllanışsız Vs. Yorumlar Yapılmış Fakat Be İki Elimle Dahi Yazdığım Cümlede Hiç Hata Yapmadan Hızlı Bir Şekilde Yazdım Harfler Biraz Küçük Doğrudur Fakkat Abartılacak Birşey Değil O Yüzden Kullanışsız Söylentileri Yalandır. İkinci Söylemek İstedğim İse Önceden Güç Modunda Ana Ekranlar Arasındaki Geçişlerde Direk Geçerken Annada Güç Tasarrufu Modunda da Güzel Bir Performans Sergiliyor Geçişler.
İconları Çok Beğendim Fakat Aklıma Takılan Şey iconları Böyle Olmayan Uygulamalar Tabiki Kötü Gözükecektir Bence Bununla İlgili Birşey Yapmalıymış Nokia.
Fontlar Küçültülmüş Ve Daha Bir Güzel Olmuş.
Browser'e Gelirsek Teması Güzel Olmuş Fakat Biraz Alışmak Gerekiyor. Ben Alışamadım Değişik Olmuş. Olumsuz Yönleride Var. Doru Düzgün Bir Siteye Bağlanmadım
Bunda Orjinal Version Olmamasınında Etkileri Vardır herhalde.Dahada İnceledikçe Yazacağım Şimdilik Bu Kadar
Anna Genel olarak Bayağı İyi Olmuş Bence 
+ Güzel Bir Haber Daha ; Eskiden Bende Donan hero Of Sparta Artık Donmuyor ! Performans İyileştirmeleri İşe Yaramış Galiba

İnceleme Resimleri ( Temayı Mecbur BUnu Yaptım Çünkü Annanın Temaları İçimi Karartmıştı
Başka Tema Bulamadım İconları Değiştiren
) :Ana Ekran
Ekran 2
Menu
Uygulamalar
Ekran Koruyucular
Yeni Özellikle Eklenen Gelen Mesaj Vs. Gösterimi
Telefon Ayarları ( Konumlama Ayarları Kalkmış )
Müzik
Ajanda
Veee Klavye !
iPhone'deki Gibi Tuşa Basınca Diğer Benzeri Tuşların Çıkması ( U yu Basılı Tutunca Ü vs. Çıkması )
Yatay Klavye
Mesaj Penceresinden Bir Görünüm
Sliding(Ekranlar Arası Geçiş)
Geçişteki Kaybolarak Değişme Efekti

Video Oynatıcı
Fotoğraflar
Yükleniyor Logosu(Yuvarlağı
)Oturum(Ortanın Siyah Olması Temadan Kaynaklanan Birşey
)Widget Kataloğu ( Seçenekelre OVI Eklenmesi )
Batarya Gösterimi (5'er 5'er Gidiyor)
Görev Yöneticisi
Bu kadar

mcpaa İlk Defa Gördüm Google ye Yaz Çıkar