Symbian Anna Yükledim Ve İncelemem ! Resimler Eklendi !

Sponsorlu Bağlantılar

cardanadam

cardanadam

Üye
Telefona çıkar.

Biz sızmayı yükleyenler tekrardan flash atacağız gibi Türkçesi çıkınca..

tamam x6 dada çıkıyordu ama bilgisayar bağlantısı istiyordu yani buda büyük güncelleme pr1.2 de nasıl yüklediniz ben bu telefonu aldığımda yüklüydü o yüzden sordum

BL@DE02

BL@DE02

Üye
tamam x6 dada çıkıyordu ama bilgisayar bağlantısı istiyordu yani buda büyük güncelleme pr1.2 de nasıl yüklediniz ben bu telefonu aldığımda yüklüydü o yüzden sordum
telden yüklemede yapabilirsin pc den de farketmiyor ama ben yine çıkmadan flashla atmıştım 1.1 i 1.2 yi ise telefondan yaptım

mcnpl4

mcnpl4

Üye
la sevdim ben bu annayi:D dik klavye flnda iyi olmus. Bide ovi magaza ve social hizlanmis.. Ayrica dosya yoneticisinde dosya tasimak isarrtlemek fln daha kolay. Eskisinde resmen iskenceydi.d suan dik klavyeyle yaziyorum benim acimdan kullanisli:D sywpe yuklerim belki

eRdaL.

eRdaL.

Üye
1.2 yi telden yüklemistim anna nin da tel üzerinden yapilabilecegini düsünüyorum

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
bencede tekrar yükleyeceğiz. Bu arada bildiğim kadariyla pcye baglamak zorunlu. Su ana kadarki herseyi twlefonun düz klavyesindn yazdim türkçe harfler yok mesele c ye uaun basinca üstünde ç çikiyor ve öyle yaziliyor tipki iPhone deki gibi fakat sorun su ki s harfi yok yani s var ama s yok anlamak istediğim she turkcesini tahmin edin artik :D she ve I harflerinin olmamasi :) türkiye surumunde duzelir :)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ben sizi seyrediyorum iyi böyle ;) ben kullandığım her şeyde böyleyim yani orjinal olmuyan bir şeyi asla kullanmam çünkü çok ağzım yandı bu konuda o yüzden değil yoğurdu ayranı bile üfleyerek içerim :)

aynen katılıyorum sana

cardanadam

cardanadam

Üye
telden yüklemede yapabilirsin pc den de farketmiyor ama ben yine çıkmadan flashla atmıştım 1.1 i 1.2 yi ise telefondan yaptım

tamam teşekkür ederim aydınlattığın için. Benim evde bilgisayar yok bacanağımda vardı oda format istiyor geçenlerde atayım dedim daha önce bilgisayarcıya attırmış formatı şifre koymuş söylemiyo şeref...z şifreyi para alcak ya neyse takıldığım bir internet cafe var orda yaparım adam kendi laptop unu bile kullanmama izin veriyor

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
bu arada browserde geri tusuba basip onceki gezdiginiz yeri acmak istediginizde yeniden yukleme yapmiyor ve tikladigibiz gibi aciluyor :) kisacasi browser cok degismis ve hizlanmis :)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
risk aldınız değer umarım bi güncelleme için

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
ya risk fln yok. Siz telefonlarinizi guncellemek icin ovi suiteyi acip yeni guncellemeyi yap derken bizde yuklu guncellemeyi yeniden yukle diyecez ve sizle ayni surume bizde sorunsuz birsekilde kavusacagiz Ínsallah :) Bu arada tek sorunim adam akilli iconlari degistiremeyen tema bulamak mumkunse elindeiconlari degistirmeyen ve acik renkli tonlara sahip bir temasi olan varsa yollarsa Allah ondan razi olsun :)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ya risk fln yok. Siz telefonlarinizi guncellemek icin ovi suiteyi acip yeni guncellemeyi yap derken bizde yuklu guncellemeyi yeniden yukle diyecez ve sizle ayni surume bizde sorunsuz birsekilde kavusacagiz Ínsallah :) Bu arada tek sorunim adam akilli iconlari degistiremeyen tema bulamak mumkunse elindeiconlari degistirmeyen ve acik renkli tonlara sahip bir temasi olan varsa yollarsa Allah ondan razi olsun :)

asıl sorun her dediğiniz cümlenin sonuna inşallah gibi belki vs demeniz onu diyorum ben buda risktir :ehe

----------Eklendi @ 23:38:59 ---------- Yazıldı @ 23:38:28 ----------

temada sorun var derken anna teması yokmu

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
var ama siyah icim karardi yav :D simdi bi tane kirmizi buldum da telefonu entel dantel gosteriyor :D yesil tonlarina sahip bir tema ariyorum ama iconlar degismeyecek :) sanki siparis veriom :D varsa birde ketcap mayonez alsam iyi olur :D

cardanadam

cardanadam

Üye
bencede tekrar yükleyeceğiz. Bu arada bildiğim kadariyla pcye baglamak zorunlu. Su ana kadarki herseyi twlefonun düz klavyesindn yazdim türkçe harfler yok mesele c ye uaun basinca üstünde ç çikiyor ve öyle yaziliyor tipki iPhone deki gibi fakat sorun su ki s harfi yok yani s var ama s yok anlamak istediğim she turkcesini tahmin edin artik :D she ve I harflerinin olmamasi :) türkiye surumunde duzelir :)

bir şey anlatmak isteyipte anlatamamak çok kötü bir durum düşünsene sık sık yazacan o ı lar i çıkacak :d:

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
ahaha :D simdi telefondan yaziom bir turlu s yani sh yazamadim :D siz sh olduğunu anlayin :)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ahaha :D simdi telefondan yaziom bir turlu s yani sh yazamadim :D siz sh olduğunu anlayin :)
harbi elinizi alıştırmayın bu sefer türkçeye alışamazsınız :D neyse memnunsanız sorun yok şu reset donma kasma gitsinde bi şükür diycem

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
browserde yine biraz var. Normal menude fln da su ortada donen yuvarlak gecisleri cok guzel yapmis :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
tarayici da kaydirma cok guzl eskisi gibi degil ama maxicep de bazi konulara girerken 0 kb de bekliyo bi sure ama yine hizli yukleniyo.. Baska sitelerde boyle yapmiyodu..

cardanadam

cardanadam

Üye

Üst Alt