tek güzelliği mini qwerty klavye olmuş büyük bi değişiklik yok hala belle için ısrarla beklemedeyim![]()

Yanlışın var Youtube downloader ile 1080P indirebiirsin ama izlenmiyor denedim olmadı.Picobrothersin Youtube Downloader Programını İndir Videoları 1080P ye Kadar İndirip İzleyebilirsinki İndirirken İzleme Özelliğiyle Hem İndir Hemde İzle
Resimler 5-10 dk.ye Eklenecektir
----------Eklendi @ 22:13:48 ---------- Yazıldı @ 21:44:36 ----------
Resimler Eklenmiştir !!!!!!
anlamadım aynı şeyi yazmışız galiba da sen izlenir demişsin ben izlenmez demişim çünkü denedim izleyemedim. Neyse bu arada Phoenix indirdim açmaya çalışırken uyarı veriyor Nokia dodge bilmem ne diye sebebi nedir acabao symbian 3 1080p yi desteklemedigi icindir. Heyecandan yazmayi unutmusun)
ben hep dedim anna ara güncelleme diye telefonun fabrikadan ilk çıktığında olması gereken hali olcak dedim asıl olay belle dedimde millet güldü daha anna gelmeden belle diyo diye![]()

ya ne yapalım biraz değişiklik olsun artık sadece ikonlar ve mini qwerty gelecek diye kafamızı duvarlara vurduk burada
belle hiç değilse tamamen eski symbiandan eser bırakmayacak![]()

wave 2 kullandıgım için n8 fazla hızlı gelmiyor banatabi herkesin kendi görüşü ben görüntülerin daha güzel olmasından yanayım
Kamera acisindan sanki sadece gorunumu degistirmisler. Birkac mod daha koyabilirlerdi sanki yada yazilimla yapilabilirse odak mesafesi arttirilsa mukemmel olurdu
Sonsuz Ve Diğer Modların Ne İşe Yaradığını Ben Anlamadım ?S Pek Birşey Farkettirmiyor Bence. Hatta HGiç Değişiklik Gözlemleyemdim Açıkcası Ya Yakın Çekim yada Otomatikte Kullanıyorum. Otomatik Moddayken Video yu Açın Ve Auto Focusu Sürekli Yapın Mükemmler Vidyolar Oluyor. Odaklanma Süper !