WebStyle
Üye
benim anlamadigim 707 mhz olacak dendi hala 680 mhz...
Orjinal yazılım çıkınca mı yükseltilecek acaba :S
benim anlamadigim 707 mhz olacak dendi hala 680 mhz...
bence bu hala bitmemil olan versiyon çünkü klavye ayrı olarak açılmıyordu aynı pencerede çıkyordu karşı tarafın yazdıklarını görebiliyorduk yani tanıtım o şekildeydi bakalım ben hala resmiyi bekliyorum
evde canım sıkıldı yükledim ben.. sırf bi heycan olsun diyeaslında bende orjinalden yanaydım
ilkkez mi flash attın teleevde canım sıkıldı yükledim ben.. sırf bi heycan olsun diyeaslında bende orjinalden yanaydım

ama zevkli işler şimdi program resim ve müikleri baştan yüklicem o sorun
iilk kez değil ama ilk kez bi hatayla karşılaştım bugün... dik klavye çok iyi bence ..zaten önceden de dik q klavye kullamıyodum.. bunda biraz daha küçük ama bnm parmaklar sorun çıkarmıyo.. silme tuşu yerine başka tuşlara basmışlığım oldu az önce![]()
ne hatası phoneix te karşılaşmışsın galiba açarkenyükleme bence dua ette resmi güncelleme çabuk gelsiniilk kez değil ama ilk kez bi hatayla karşılaştım bugün... dik klavye çok iyi bence ..zaten önceden de dik q klavye kullamıyodum.. bunda biraz daha küçük ama bnm parmaklar sorun çıkarmıyo.. silme tuşu yerine başka tuşlara basmışlığım oldu az önce
----------Eklendi @ 17:21:48 ---------- Yazıldı @ 17:20:58 ----------
ah o şeytan yok mu?ama zevkli işler şimdi program resim ve müikleri baştan yüklicem o sorun
![]()

alışırızne hatası phoneix te karşılaşmışsın galiba açarken
----------Eklendi @ 17:22:38 ---------- Yazıldı @ 17:22:11 ----------
yükleme bence dua ette resmi güncelleme çabuk gelsin
----------Eklendi @ 17:23:21 ---------- Yazıldı @ 17:22:38 ----------
yaw bende olsa şimdi kapsamlı bi inceleme videosu çekmiştim niye millet yapmıyosunuz böyle bişey kaç kişi yükledi be![]()

bu titreşim nerden kapatılıyor du??
----------Eklendi @ 17:25:43 ---------- Yazıldı @ 17:23:34 ----------
Menu/options/preference gir genel tercihi kişileştir yap üstten 6.sırada titreşim var onu kapat.
uzun zamandır ayarlamadığım için
sadece kucuk bir guncelleme annayi cok abartiniz....
klavye olayi orjinalinde degismezse tam bir faso..!!
eklemeliyim nokia istedigi kadar tarayici yenilesin operanin eline su dokemez..
sana kucuk gelebilir ama fark ettiysen bir cok yenilik var...
N8 çıktığı zaman ki olması gereken hale gelmiş diye düşünüyorum.

katılıyorumN8 çıktığı zaman ki olması gereken hale gelmiş diye düşünüyorum.
arkadaş eline alıp incelemiş mi bi sorsana?

web cam le çek bari nolcak yabu titreşim nerden kapatılıyor du??
----------Eklendi @ 17:25:43 ---------- Yazıldı @ 17:23:34 ----------
bnde çekerdim de ewde n8 gibi iyi kamerası olan bi tel yada video kamera yok![]()

artık belle yi de güncelleme olarak sayarız