Symbian Anna Yükledim Ve İncelemem ! Resimler Eklendi !

Sponsorlu Bağlantılar

Anußis

Anußis

Üye
Kamera acisindan sanki sadece gorunumu degistirmisler. Birkac mod daha koyabilirlerdi sanki yada yazilimla yapilabilirse odak mesafesi arttirilsa mukemmel olurdu

olurdu deme şuna şevkimizi kırma belki bellede yaparlar ya :aha:

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
olurdu deme şuna şevkimizi kırma belki bellede yaparlar ya :aha:

zaten resmi bi açıklama yoktu bu fps yle ilgili ya yanlışım varsa düzeltin ama umudunu kazandırmak bağbında n8 e özel bi kamera güncellemeside bekleniyo :oke:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
kamerada degisiklikler var ama iyi mi kotu mu bi yorum yaoabilecej kadar incelemedim ama sunu diyebiliri: gece cogu pozda cerceve kirmizu yandi.. Yesil olmasi icin oncekine nazaran daha yakin nesneler gerektiriyor..

mesut1979

Üye
zaten resmi bi açıklama yoktu bu fps yle ilgili ya yanlışım varsa düzeltin ama umudunu kazandırmak bağbında n8 e özel bi kamera güncellemeside bekleniyo :oke:

bi ara bende duydum n8 e kamera yönünden özel sürüm gelecegini.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bi ara bende duydum n8 e kamera yönünden özel sürüm gelecegini.

ben elle odaklama bekliyorum :D çok şey istemiyorum ama dimi kamera telefonu değilmi bu ya moltimedia kamera herne telefonuysa artık bi 30 fps bi elle odaklama çok bişeymi

mesut1979

Üye
ben elle odaklama bekliyorum :D çok şey istemiyorum ama dimi kamera telefonu değilmi bu ya moltimedia kamera herne telefonuysa artık bi 30 fps bi elle odaklama çok bişeymi

slm,video cekiminde elle degilde otomatik odaklama gelecek diyorlar bu yüzdende n8 güncellemesi biraz gec cikacakmis artik nr kadar dogru veya yalan orasini bilemem hergün internette anna üzerine birseyler yaziliyor.

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
zaten n8 otomatik odaklaniyor. Arkdas iphonedeki ve n9 daki touch focus ozelligini isitiyor bende istiyorum ama sanirsam o donanimsal bir ozellik olsa gerek

----------Eklendi @ 23:53:34 ---------- Yazıldı @ 23:48:24 ----------

ben bu camerapro nun çekimini anlamadım zaten ya yükledim yükleyeli bence kendi kamera uygulaması daha güzel çekiyor ben mi ayar yapamıyorum nedir ? bu sürekli odaklama video çekmek için mi ben fotoğrafta denedim bi olayını göremedim pek.. bu nesneden sonsuza odaklamak şey olabilir öndekini canlı gösterip arkadaki şeyleri bulanık gösteriyo veya tam tersi
Sonsuzu cok denedim ama bir ise yaramiyor .s aklima birsey geldi yarin hatirlarsan deniyecegim :)

nonamex

Üye

Burda adam nasıl yazı dili ekleneceğini anlatmış..

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
dil eklesende bir sey farketmez bence ingilizcede cok kullanisli :)

erhane

Üye
arkadaşlar nonamex arkadaşın verdiği linkteki dil olayını hallettim şu an çinle ilgili hiçbirşey yok tamamen trkçe olarak kullanıyorum anna türkçe destek bekleyen arkadaşlara yardımcı olabilirim :yuru:tşk:

OzGuRKnowN

Üye
yardımcı olsana dostum

erhane

Üye
dostum ufak bir problem var onu halledeyim oyle anlatayım ok

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Annada da kasilmalar var oyle aham saham birsey beklemeyin yani. Ama yinede yeni bir telefon kullandirtiyormus gibi his verdirtiyor :)

accman

accman

Üye
Anna yükleyen arkadaşlardan biri acaba "nokia custom dictionary" programını yükleyebilir mi?
bazı yerlerde şuan s^3'te çalışmayan bu programın anna ile çalışabileceği söyleniyordu..
yalnız şuan yüklendiğinde programı açmaya çalışınca telefon donuyor birkaç saniyeliğine..
deneyen olursa mennettar olurum

bartinli8387

bartinli8387

Üye
Kamerası zaten ıyıde annada fark varmı

TTeeKKiN

TTeeKKiN

Üye
annayı nası yuklucez la? :hmmm

nonamex

Üye
Haftaya pazartesine kadar sadece N8'leyim, Anna'yı iyice bir inceleyeyim...

Şimdilik Çin Anna'sınde gördüğüm sorunları yazayım.

Mesaj gelince bazen uyarı ışığı sapıtıyor, genel olarak menü ışığı bir dengesiz bazen yanıyor bazen yanmıyor
Müzik çalarda çalmayı rastgele moduna getiriyorum, kapatıp acınca eski haline dönüyor.
Bildirim widgeti bazen bildirimleri göstermiyor, kendiliğinden düzelip tekrar bozuluyor. Müzik çalar widgeti biraz yavaşlamış..

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Arti olarak mesajlar cogalinca 300 u fln bulunca tel sapitabiliyor .s klavyedeki bos karakterlern(. ? " @ ) vs. Sksklik yaratiyor. Vs vs vs,

realplayer2

realplayer2

Üye
Resmi Anna gelmeden yüklemem çin felan ne gereği var ha şöyle bişi var (karmaşık olabilir ama)basit bi yazılımı yılan hikayesine çevirdi Nokia o kadar mühendis var 1 senedir bi güncellemeyi çıkaramadılar tamam bekle bekle ama artık can sıkıyo yani n8in çıkması da böyle maceralı olmuştu zaten önümüzdeki ay önümüzdeki ay sürekli sallamakla geçiştiriyo iyi iş valla

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
pRime.

pRime.

Üye
Resmi Anna gelmeden yüklemem çin felan ne gereği var ha şöyle bişi var (karmaşık olabilir ama)basit bi yazılımı yılan hikayesine çevirdi Nokia o kadar mühendis var 1 senedir bi güncellemeyi çıkaramadılar tamam bekle bekle ama artık can sıkıyo yani n8in çıkması da böyle maceralı olmuştu zaten önümüzdeki ay önümüzdeki ay sürekli sallamakla geçiştiriyo iyi iş valla

1 senedir belle ile uğraşıyorlar.

Üst Alt