Anußis
Üye
Kamera acisindan sanki sadece gorunumu degistirmisler. Birkac mod daha koyabilirlerdi sanki yada yazilimla yapilabilirse odak mesafesi arttirilsa mukemmel olurdu
olurdu deme şuna şevkimizi kırma belki bellede yaparlar ya

Kamera acisindan sanki sadece gorunumu degistirmisler. Birkac mod daha koyabilirlerdi sanki yada yazilimla yapilabilirse odak mesafesi arttirilsa mukemmel olurdu

olurdu deme şuna şevkimizi kırma belki bellede yaparlar ya![]()

zaten resmi bi açıklama yoktu bu fps yle ilgili ya yanlışım varsa düzeltin ama umudunu kazandırmak bağbında n8 e özel bi kamera güncellemeside bekleniyo![]()
bi ara bende duydum n8 e kamera yönünden özel sürüm gelecegini.
çok şey istemiyorum ama dimi kamera telefonu değilmi bu ya moltimedia kamera herne telefonuysa artık bi 30 fps bi elle odaklama çok bişeymiben elle odaklama bekliyorumçok şey istemiyorum ama dimi kamera telefonu değilmi bu ya moltimedia kamera herne telefonuysa artık bi 30 fps bi elle odaklama çok bişeymi
Sonsuzu cok denedim ama bir ise yaramiyor .s aklima birsey geldi yarin hatirlarsan deniyecegimben bu camerapro nun çekimini anlamadım zaten ya yükledim yükleyeli bence kendi kamera uygulaması daha güzel çekiyor ben mi ayar yapamıyorum nedir ? bu sürekli odaklama video çekmek için mi ben fotoğrafta denedim bi olayını göremedim pek.. bu nesneden sonsuza odaklamak şey olabilir öndekini canlı gösterip arkadaki şeyleri bulanık gösteriyo veya tam tersi

Resmi Anna gelmeden yüklemem çin felan ne gereği var ha şöyle bişi var (karmaşık olabilir ama)basit bi yazılımı yılan hikayesine çevirdi Nokia o kadar mühendis var 1 senedir bi güncellemeyi çıkaramadılar tamam bekle bekle ama artık can sıkıyo yani n8in çıkması da böyle maceralı olmuştu zaten önümüzdeki ay önümüzdeki ay sürekli sallamakla geçiştiriyo iyi iş valla