Anna yı biraz önce yükledim Tüm Detaylar İçerde !!!(GÜNCEL)

Sponsorlu Bağlantılar

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
zil seslerinde bayılma var bende tel gelince
hocam bayılma olayı 3d ses efekti açık olabilir tercihini genelde ise orda 2 diş eksik ses onada bi bakın tercihlerden girin ordan ayarlayabilirsiniz

----------Eklendi @ 14:48:48 ---------- Yazıldı @ 14:45:23 ----------

peki sence çıkarmı?
bence mecbur çıkarır bu sızdırılan sürümü binlerce kişi yükledi sırf türkiyeden şu an 100 den fazla yükleyen var 1 günde hindistan finlandiya felan sen düşün çin vb :) abd demiyorum ora apple a ait eğer nokia çıkarmazsa kullanıcılar kendi içindeki biri yüzünden mağdur olmuş olur çok ses çıkar bunu göze alamaz tamda yeni kampanyalar cihazlar çıkarırken kesinlikle bu sürüm ve üstünü çıkarıcak :oke:

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
hocam bayılma olayı 3d ses efekti açık olabilir tercihini genelde ise orda 2 diş eksik ses onada bi bakın tercihlerden girin ordan ayarlayabilirsiniz

----------Eklendi @ 14:48:48 ---------- Yazıldı @ 14:45:23 ----------

bence mecbur çıkarır bu sızdırılan sürümü binlerce kişi yükledi sırf türkiyeden şu an 100 den fazla yükleyen var 1 günde hindistan finlandiya felan sen düşün çin vb :) abd demiyorum ora apple a ait eğer nokia çıkarmazsa kullanıcılar kendi içindeki biri yüzünden mağdur olmuş olur çok ses çıkar bunu göze alamaz tamda yeni kampanyalar cihazlar çıkarırken kesinlikle bu sürüm ve üstünü çıkarıcak :oke:

iyide nokia zorla yükletmediki :ehe çıkartmazsa çıkartmasın diyosun şuan elinizdekinin sorunsuz tam versiyon olup olmadığı belli değil ve insanlar nereye kadar beklicek ingilizce dilde çıkarmazsa nokia çk kötü bi durum olur ama bence çıkarır merak etmeyin sızıntı bile fw 22 yse

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
bu sürümün resmi olanı çıkınca onuda flashlama şansımızda var.bu arada biz niye versiyon düşüremiyoruz?

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bu sürümün resmi olanı çıkınca onuda flashlama şansımızda var.bu arada biz niye versiyon düşüremiyoruz?

bi fikrim yok :hmmm herkeste aynı sürüm olsun diye olabilir veya başka bi nedeni vardır elbet

engin_erg

engin_erg

Üye
slm herkese arkadaşlar ben n8 de denedim fakat product code ne yazıkki çıkmıyor başka bi yol var mı? teşekkürler

suat1111

suat1111

Üye
ewettt düzeldi

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
suat abi biz niye versiyon düşüremiyoruz?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
wala arkadaşlar bencede bekleyelm braz daha sonucta hatalar telefondan telefona degsyo onda cıkmadysa brinde cıkcaktr eminim...ynede emege saygı :oke: :oke:

karasahinemre

Üye
hiç bir nokia telefonunda versiyon düşürülmez bu böyle

OzGuRKnowN

Üye
Ramde 170MB Gördüm iyimi :D Versiyon düşürülmesin S60V5'te neler yaptık bundada yaparız eLbet ßiŞiler :)

nonamex

Üye
Geri dönmek isteyen kim ki zaten, 20 tane oyunun olduğu klasöre 1 saniye de girdi :ehe

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
umarim resmi de cikar...

suat1111

suat1111

Üye
navi gasyonu çevrim içi nasıl yapıcaz ing oldu kal geldi bana biri yardım etsin

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
navi gasyonu çevrim içi nasıl yapıcaz ing oldu kal geldi bana biri yardım etsin
settings e gir ordan en alttaki application maneger a tıkla orda konumlama seçimi var ya ordan wifi vb şeyleri aç birde ovi mapsden aç internete girmeyi okadar

• Beğen
Tepkiler: suat1111
engin_erg

engin_erg

Üye
slm herkese arkadaşlar ben n8 de denedim fakat product code ne yazıkki çıkmıyor başka bi yol var mı? teşekkürler
benim bu soruna bi çözüm varmı??

pRime.

pRime.

Üye
blade02iki arkadaşımıza teşekkürler. Kurmadım ama videodan izlediğim kadarıyla gayet başarılı.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
[a href=http://goo.gl/mc9cY]

Üst Alt