Anna yı biraz önce yükledim Tüm Detaylar İçerde !!!(GÜNCEL)

Sponsorlu Bağlantılar

meg1ddo

meg1ddo

Üye
C7 de nfc olayı vardı, anna yı yükleyen arkadaşlar yorum yapsın nfc ile ilgili ne gibi bir özellik ya da ikon var?...

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
eRdaL.

eRdaL.

Üye
arkadasim bi uyari verdi ama ne oldugunu hatirlamiyorum evet dedim gectim

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye

Uploaded with

bu şekildemi?

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
eRdaL.

eRdaL.

Üye
evet arkadasim ok de

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Mustafa sen yükledinmi sızıntıyı ?

ahmetdemircim

Üye

Uploaded with

bu şekildemi?

hocam hayır de. aşağıdaki optionsa tıkla. açılan pencereden oradan yazan dosya ismini delete ile sil. sonra pencereden çık ve tekrar refurbish de.

----------Eklendi @ 13:53:19 ---------- Yazıldı @ 13:52:11 ----------

arkadaşlar telefonun hızını herhangi bir programla kontrol ettinizmi? kaç mhz gözüküyor?

suat1111

suat1111

Üye
ben evet dedim

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
bende evet dedim :D

----------Eklendi @ 13:58:28 ---------- Yazıldı @ 13:58:11 ----------

ama çalışıyor işin güzel tarafı...

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
arkdaşlar şu en en küçük bir sorun dahi yok yüklemeyenler korkmasın nonamex vb bi kaç arkdaş şöyle bi hata var demişlerdi arama gelince ve mesaj gelince isim görünmüyor diye bende öyle bir sorun yok onlar flashtan sonra rehberi kontrol etmemişlerdir rehber siliniyo ben yedeklemiştim yükledim ve denedim isim görünüyo böylece tek sorun denilen şey aslında bilgi eksikliği olduğunu göstermiş oldum :oke:

----------Eklendi @ 14:07:42 ---------- Yazıldı @ 14:04:57 ----------

sorusu olan arkadaşlar cevaplayabilirim şu an online ım :oke:

musty24

Üye
bende rehberi yedekliyip aldim ama bendede sadece numara gozukuyor.. Ama sadece sunu soyluyorym nokia daha napsin.. Bunun ustunede belleyi oturtunca nokia sevdasi yeniden canlanir

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Ben de yedek aldim geri yukledim msj larda isim yok numara gorunuyor

suat1111

suat1111

Üye
zil seslerinde bayılma var bende tel gelince

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
dostum bende de gelen aramada isim görünüyo mesajlarda şu şekilde görünüyo dediğimi yapın sorun yok 2 numaradan mesaj attım birinde göründü birinde görünmedi sizde deneyin şimdi rehbere girin mesajı alacağınız numaranın başına +9 yazın kaydedin mesajı gönderin bende +9 lu olanda isim göründü abi toplamda 5-10 dk sürmez tüm rehbere +9 eklemek gelelim neden +9 ekliyoruz şimdi bu anna türkiye için değil onun için uluslararası kod lazım yoksa türkçe anna olursa böyle +9 a gerek yok siz rehberdeki tüm numaralara +9 ekleyin deneyin yorumunuzu bekliyorum tamamen kendi deneyip yapmam garanti çözüm :):oke:

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
biz bunu yükledik eyvallah da ya nokia v22 yi çıkarmazsa :D

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
belki daha da yüksek çıkarır belli olmaz

Üst Alt