Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anna yı biraz önce yükledim Tüm Detaylar İçerde !!!(GÜNCEL)
Sponsorlu Bağlantılar
karasahinemre
Üye
ya bu 5235 navifirmde nasıl görünüyo bi bilgisi olan var mı bi de phoenixle atarım aynı şekilde dimi?
suat1111
Üye
ewet dün gece kurdum temayı değiştirdim zaten içindekilerden hiç biri gitmiyor pro oyun vesaire
OzGuRKnowN
Üye
Vallaha Süper ya gece yatağa yattım sabah 6'ya kadar teli kurcaladım programlarımı yükledim vs Çok HızLı Çok
yok ne yaptıysam olması benim bilgisayardamı sorun var ne başka bir bilgisayarda deneyeceğim sadece fhonex 2011 de yapabiliyordum oda ilk hatadan sonra kapanıyor o yüzden beceremedim :-)) herseyi kaldırdım yeniden yükledim ovi suite de dahil...
ya özgür bende Phoenix Service Software 2010.08.004.41526 bu versiyonla atacaktım ama flashing kısmında dosyayı görmedi bende ordaki ... olan kutucuğa bastım orada chinese falan yazıyordu acaba gidişat doğrumu?
ya özgür bende Phoenix Service Software 2010.08.004.41526 bu versiyonla atacaktım ama flashing kısmında dosyayı görmedi bende ordaki ... olan kutucuğa bastım orada chinese falan yazıyordu acaba gidişat doğrumu?