Nokia N9 için Bekleyiş Sona Eriyor! İşte Nokia N9 Video

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
arkadaşlar android fena değil güzel bi işletim sistemi ama meego ve maemo linux tabanlı olduğu için open source yani açık kaynak kodlu geliştirmeye müsait cihazlar meselea şuan n900 kullanıyorum maemo var cihazda çok değişik bi platform nasıl diyeyim mesela cihazla ilgili olarak bi forum var orada beyin fırtınası bölümü var ortaya bi fikir atılıyor yapılmaya müsaitse developerlar geliştiriyor yapıyor yani başka bi cihaz için böyle bişey duymuş değilim henüz. Meego efektler filan açısından baya göz doyurucu gözüküyor dalvik vt de içerecek hal böyle olunca güzel bi şeye benziyor valla iyi bişey olursa nokia müşterilerinin gözünde akıllı telefonlar statüsünde kaybettiği geri alabilir diye düşünüyorum...

----------Eklendi @ 17:29:31 ---------- Yazıldı @ 17:24:20 ----------

Kusura bakmayında bende tonla cihazla kullandım x10i ve desire ın gpu su beş para etmez !!! x10i de ses desen yok kamera berbat yani bu cihazlara cihaz diyorsunuz ya bişey demiyorum cihazda multi touch ı developerlar geliştirdi renk desen ha keza bsenturk at gözlüğüymüş at gözlüğüyle bakan sizlersiniz başka bişey yok siz o bahsettiğiniz cihazlara bakarken ben custom rom custom recovery çekiyordum androidinde ne olduğunu biliyoruz sizde telefoncu zihniyeti var işte hiç n900 kullanmadığınız belli!!!!

Ooooh süpersin dostum harika yazmışsın.

----------Eklendi @ 20:58:00 ---------- Yazıldı @ 20:56:25 ----------

Sen bu foruma 2008 de üye olmuşun fakat bu forumdan hiçbirşey kapamamışsın nokıa ya neden bu kadar güveniyosun o eski nokıa gitti telefonlar dışarıdan görünüşle 1-2 ele alınışla anlaşılmaz...S2 demişin s2 1.2 ghz arka 8 mp şimdi n9 ile eşit der ben bunu yazdıktan sonra android e ne diceksin peki ios ile neredeyse aynı oyunlar hatta htc androidli olduğu için ios apple ı geçiyor symbian 3 anna demişin ne olcak dikeyde q klavye olcak 1-2 değişiklik görünüş dalgası yükle ver piyasaya ee nerde bu hız 1.2 ghz mı siz daha nokıa deyin 2 yıl sonra piyasayı android alınca görürüm sizi...Doğru değilmi arkadaşlar:megafon::megafon::bann:

----------Eklendi @ 19:12:46 ---------- Yazıldı @ 19:11:56 ----------

N9 imiş kamera olmasa nokıa bu telefonları satamaz bile anca gidip bilgisizler alır:off::d::yuru

Fandroid at gözlüğü takmışş...

61semih

61semih

Üye
bende hepsinden kullandım x10 ip4 htc desire hd gs2 n8 en kotu performans sanbyanınkıydı :aha::aha::aha::aha::aha: :ehe şaka bir yana n900 bence n8 dende başaraılı bır telefon,sanbyan yerıne megoo ya daha cok agırlık verse daha basarılı olurdu bence

axpe

axpe

Üye
    Konu Sahibi

Sen bu foruma 2008 de üye olmuşun fakat bu forumdan hiçbirşey kapamamışsın nokıa ya neden bu kadar güveniyosun o eski nokıa gitti telefonlar dışarıdan görünüşle 1-2 ele alınışla anlaşılmaz...S2 demişin s2 1.2 ghz arka 8 mp şimdi n9 ile eşit der ben bunu yazdıktan sonra android e ne diceksin peki ios ile neredeyse aynı oyunlar hatta htc androidli olduğu için ios apple ı geçiyor symbian 3 anna demişin ne olcak dikeyde q klavye olcak 1-2 değişiklik görünüş dalgası yükle ver piyasaya ee nerde bu hız 1.2 ghz mı siz daha nokıa deyin 2 yıl sonra piyasayı android alınca görürüm sizi...Doğru değilmi arkadaşlar:megafon::megafon::bann:

----------Eklendi @ 19:12:46 ---------- Yazıldı @ 19:11:56 ----------

N9 imiş kamera olmasa nokıa bu telefonları satamaz bile anca gidip bilgisizler alır:off::d::yuru

arkadşım ben androide laf mı etim sadece kapışır dedim ayrıca git arştır sybian mı işlemciyi dah çok kulanıo yoksa anadroid mi android 1ghz bir işlemcisini sadece 600mhz-700mhz arası bir bölümünü kulanıo sybian 680 mhz işlemcini 640mhz civarını kulanıo düşün bide samsung galxy s2 ile n9un işlemcilerinin hızları aynı olucak sence hız konusunda kim dah iyi olucak

----------Eklendi @ 23:28:09 ---------- Yazıldı @ 23:23:40 ----------

al arkadşım bunu oku hız konusunda karar ver tmm mı 1.2ghz dual işlemciyle sybian daha hızlı çalışır ama androidin uygulama olanığına lafım yok sybiandan çok daha iyi doğru 1-2yıl içindede çok gelişir android biliyorum

http://www.maxicep.com/karsilastirm...ymbian-3-n8-mu-hizli-buyrun-gorun-409974.html

nidforspid

nidforspid

Üye
arkadaşlar android fena değil güzel bi işletim sistemi ama meego ve maemo linux tabanlı olduğu için open source yani açık kaynak kodlu geliştirmeye müsait cihazlar meselea şuan n900 kullanıyorum maemo var cihazda çok değişik bi platform nasıl diyeyim mesela cihazla ilgili olarak bi forum var orada beyin fırtınası bölümü var ortaya bi fikir atılıyor yapılmaya müsaitse developerlar geliştiriyor yapıyor yani başka bi cihaz için böyle bişey duymuş değilim henüz. Meego efektler filan açısından baya göz doyurucu gözüküyor dalvik vt de içerecek hal böyle olunca güzel bi şeye benziyor valla iyi bişey olursa nokia müşterilerinin gözünde akıllı telefonlar statüsünde kaybettiği geri alabilir diye düşünüyorum...

----------Eklendi @ 17:29:31 ---------- Yazıldı @ 17:24:20 ----------

Kusura bakmayında bende tonla cihazla kullandım x10i ve desire ın gpu su beş para etmez !!! x10i de ses desen yok kamera berbat yani bu cihazlara cihaz diyorsunuz ya bişey demiyorum cihazda multi touch ı developerlar geliştirdi renk desen ha keza bsenturk at gözlüğüymüş at gözlüğüyle bakan sizlersiniz başka bişey yok siz o bahsettiğiniz cihazlara bakarken ben custom rom custom recovery çekiyordum androidinde ne olduğunu biliyoruz sizde telefoncu zihniyeti var işte hiç n900 kullanmadığınız belli!!!!

daha dün e7 yi kullandım
1.kamerada autofocus yok berbat kamera waveden sonra
2.fotograflara zom yaparken takılarak yapıyor,bazen güzel tepki veriyor bazen 5 kere tıklıyorum tepki bile vermiyor
3.sesdesen mono hoparlor çok az
4.ağır ,çok gereksiz bir ağırlık
5.tarayıcıor kapanıyor durduk yere
6.menü donmalar oluyo,sanki bir şey ileri ya da geri gitmeyi engelliyor gibi
bu mu 2011 model symbian yani bırakın allah aşkına :off: çıkarın artık şu gözlükleri

axpe

axpe

Üye
    Konu Sahibi
2011 model sybian o deil arkadaşım 2011 model sybian anna nokia x7 ve e6 da gelicek onlar gelince onları kullan bide

mert_1047

mert_1047

Üye
daha dün e7 yi kullandım
1.kamerada autofocus yok berbat kamera waveden sonra
2.fotograflara zom yaparken takılarak yapıyor,bazen güzel tepki veriyor bazen 5 kere tıklıyorum tepki bile vermiyor
3.sesdesen mono hoparlor çok az
4.ağır ,çok gereksiz bir ağırlık
5.tarayıcıor kapanıyor durduk yere
6.menü donmalar oluyo,sanki bir şey ileri ya da geri gitmeyi engelliyor gibi
bu mu 2011 model symbian yani bırakın allah aşkına :off: çıkarın artık şu gözlükleri

gerçekten n900 ün sistemini bilmediğiniz belli ve n9 unkinide symbian zannediyorsunuz:)))) balıklama atlamışsınız konuya çok bariz belli :):) bi kere e7 symbian 3 platformdur n900 ü ve n9 u araştırın gelin sonra yorum yapın:):)

bu arada gözlüklere gelince sizin gözlükler heralde güneş gözlüğü:)) hiç bişeyi bilmeden yorum yapıyorsunuzda ondan:)

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Hadi hayırlısı ama yinede umutsuzum nokiadan :hmmm

knight99

knight99

Üye
güzel telefon... :D

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
arkadşım ben androide laf mı etim sadece kapışır dedim ayrıca git arştır sybian mı işlemciyi dah çok kulanıo yoksa anadroid mi android 1ghz bir işlemcisini sadece 600mhz-700mhz arası bir bölümünü kulanıo sybian 680 mhz işlemcini 640mhz civarını kulanıo düşün bide samsung galxy s2 ile n9un işlemcilerinin hızları aynı olucak sence hız konusunda kim dah iyi olucak

----------Eklendi @ 23:28:09 ---------- Yazıldı @ 23:23:40 ----------

al arkadşım bunu oku hız konusunda karar ver tmm mı 1.2ghz dual işlemciyle sybian daha hızlı çalışır ama androidin uygulama olanığına lafım yok sybiandan çok daha iyi doğru 1-2yıl içindede çok gelişir android biliyorum

http://www.maxicep.com/karsilastirm...ymbian-3-n8-mu-hizli-buyrun-gorun-409974.html

Adama bak ya symbian çok kullanılsa kaç yazar bu yıla kadar bada symbian geldi android yeni çıktı...Ben bugüne kadar nokıa diyodum n8 gibi yeni symbian 3 lü cihazlar kullandım.Sonuç ise nokıadan soğudum alem ne bilsin android ne versiyonları ne falan 2 yıl sonra piyasayı ele alırsa şaşırmayın ayrıca android fanı değilim bunuda söyleyeyim sadece arkadaş bu devirde androidli bir cihaz alırsa ilerde rahat eder diye dedim...Hızları aynı olsa ne yazcak biri kasacak biri çoşacak fark bu Ayrıca linkteki galaxy s ben s2 dedim ve s 2.2 olduğu halde benden artısını alamadı neden acaba...Bende bir link vereyim Donanım haber n8 c7 incelemelere bakda burda konuş ayrıca telefonları en azından 1 ay kullanıp konuş alemin lafınla bana laf atma kendi lafınla konuş...:nono:

----------Eklendi @ 14:14:39 ---------- Yazıldı @ 14:12:31 ----------

Ooooh süpersin dostum harika yazmışsın.

----------Eklendi @ 20:58:00 ---------- Yazıldı @ 20:56:25 ----------

Fandroid at gözlüğü takmışş...
Ben android fanı değilim sadece bu devirde öle bir cihaz alırsa rahat eder diye dedim...X10 iyi diyen kimki nerden geldik 2 yıl sonra görürsünüz nokıayı:oke::nono:

----------Eklendi @ 14:15:04 ---------- Yazıldı @ 14:14:39 ----------

:ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
donanımhabere güvenme bence çünkü modları iphone cu ve android sever diye seçiyorlar ve hala daha türk sitelerine kalmayın daha büyük sitelere gidin bakın

nidforspid

nidforspid

Üye
gerçekten n900 ün sistemini bilmediğiniz belli ve n9 unkinide symbian zannediyorsunuz:)))) balıklama atlamışsınız konuya çok bariz belli :):) bi kere e7 symbian 3 platformdur n900 ü ve n9 u araştırın gelin sonra yorum yapın:):)

bu arada gözlüklere gelince sizin gözlükler heralde güneş gözlüğü:)) hiç bişeyi bilmeden yorum yapıyorsunuzda ondan:)

canim benim n900 biliyorum ben,n900un hatalari var ama symbian in yaninda hata degil,konu n9 dan acildi sen benim yorumumu alinti yapim konuyu n900 e getirdin yarasi olanlar gibi,e simdi burda yaptigin ne kivirmaktan baska birsey degil birde ustune gelmis insanlari bilmemekle sucluyosun ,biz hic degilse (samsung ve iphone gecenler) kivirmadan nokia dan vazgecip yolumuzu degistiriyoruz ,ya hic yorum yapma erdemli ol ya da kivirmayin, cok bariz belli cunku

sunu artik anlayin nokiacilar fan diye birsey varsa sizsiniz 10 sene boyunca symbiandan vazgecemiyen kisi fandir ,vazgecen degil

• Beğen
Tepkiler: 61semih
cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
:yuru

pRime.

pRime.

Üye
donanımhabere güvenme bence çünkü modları iphone cu ve android sever diye seçiyorlar ve hala daha türk sitelerine kalmayın daha büyük sitelere gidin bakın

Anlatamıyoruz bazılarına hasanım.

----------Eklendi @ 12:42:46 ---------- Yazıldı @ 12:40:25 ----------

2 yıl sonra kime yazık olacağı belli:ehe

----------Eklendi @ 19:33:29 ---------- Yazıldı @ 19:31:24 ----------

:ehe:nono:

N9 çıksın görürüm ben seni fandroidcik. :)

Uruloki

Uruloki

Üye
ki gsmarena ya girin bakın N8 in hitlerine filan aylık hiti galaxy s2 den daha fazla çıktığından beri en çok konuşulan cihaz dünyada neden mi nokia salaklık mı yaptı cpu konusunda yoksa akıllılık mı symbianı neden seçti neden meego ya geçmedi bu konuşmalar anca bu zamanda durdu onu da htc sensation durdurdu ki twitter da tanıtıldığında trend topic de 1. olmuştu ki sizin öve öve bitiremediğiniz galaxy s2 bunu başaramadı siz hala türk sitelerine takılın anca yalakaları görürsünüz orda

pRime.

pRime.

Üye
ki gsmarena ya girin bakın N8 in hitlerine filan aylık hiti galaxy s2 den daha fazla çıktığından beri en çok konuşulan cihaz dünyada neden mi nokia salaklık mı yaptı cpu konusunda yoksa akıllılık mı symbianı neden seçti neden meego ya geçmedi bu konuşmalar anca bu zamanda durdu onu da htc sensation durdurdu ki twitter da tanıtıldığında trend topic de 1. olmuştu ki sizin öve öve bitiremediğiniz galaxy s2 bunu başaramadı siz hala türk sitelerine takılın anca yalakaları görürsünüz orda

Düşüncelerimi yazıya dökmüşsün.

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*
mert_1047

mert_1047

Üye
canim benim n900 biliyorum ben,n900un hatalari var ama symbian in yaninda hata degil,konu n9 dan acildi sen benim yorumumu alinti yapim konuyu n900 e getirdin yarasi olanlar gibi,e simdi burda yaptigin ne kivirmaktan baska birsey degil birde ustune gelmis insanlari bilmemekle sucluyosun ,biz hic degilse (samsung ve iphone gecenler) kivirmadan nokia dan vazgecip yolumuzu degistiriyoruz ,ya hic yorum yapma erdemli ol ya da kivirmayin, cok bariz belli cunku

sunu artik anlayin nokiacilar fan diye birsey varsa sizsiniz 10 sene boyunca symbiandan vazgecemiyen kisi fandir ,vazgecen degil

ben symbian taraftarı değilim android taraftarı hiç değilim!!! bada taraftarı olmak mı allah korusun ios çakması bi işletim sisteminden başka bişey değil bada:=))) asıl acınası gelenler sizlersiniz ben her zaman meego dan maemodan açık paltform sistemlerden yanayım övüp durduğunuz şu androidde hala ama hala bi telin oyunu başkasına olmuyor çift çekirdek cihazlar tek çekirdekli cihazların oyununu açamıyor galaxy tab de bi gaalaxy s e ait apk versiyon oyunu açamıyorsun hala ios tan yana eksikleri var ios da ipad de iphone uygulamalarının oyunlarının hepsi ekran ortası açılıyor zoom yapılıyor siz önce bada cihazınızı değişin sonra fandroidlik yapın samsung resmen oyun oynuyor o cihaza revamı yav flash lite 4 neymiş bada 2.0 la gelecekmiş angry birds bada 2.0 la gelecekmiş bada daha bi s^3 kadar bile olamadı benim n900 den yana bi sıkıntım yok kullanan kimsenin sıkıntısı yok yabancı forumlarda herkes canavar lakabıyla anıyor n900 ü canavar bi cihaz gerçekten nokia nın hakkını vererek ürettiği bi cihaz symbian ı sevmiyorum ben symbiancı değilim nokianın meego lu telefonunu bekliyorum maemo diğer sistemlere göre çok farklı meego çok daha farklı gözüküyor androidi koyup geçer... n9 çıksın ondan sonra konuşalım yeter artık konuyu dağıtmanın manası yok her bi platformu biliyorum neşenize bakın...

franzliszt

franzliszt

Üye
eğer n9 n900 gibi maemo linux kernelli yada meego ile gelip 2.versiyon broadcom kullanırsa siler piyasayı ve geleceğide çok açık tek problem uygulama ve oyun
bu durumda maemo org dada görüldüğü gibi ihtiyaçlara göre program üretilecektir diye üşünüyorum yani android gibi gerekmeyen binlerce uygulama yapılmaz diye düşünüyorum zaten n900 dende bildiğimiz gibi birisi bir fikir atsa adamlar hemen kodluyorlar ve oluşturuyorlar.bir ara baya abartıp dvd player a bağladılar direk üzerinden film oynattı n900 , programın kodlarınıda adam kendi sayfasında paylaştı eğer yazmayı biliyorsan kendin oluşturuyorsun ,bir seferde direk pc programını direk attılar aynı birebir oynatıcıydı küçük bir yazılım ile çalışmasını sağladılar . ki kmplayer ile mpeg2 açıyordu cihaz yan dvd atıyorsun çevirmeden izliyorsun.
açıkçası n900 ümden sonra bu android ve bada tutkunlarının amansız tartışması çok komik geliyor bana . ve özellikle nokia düşmanlarının böyle bir cihazı kullanmadan nokiaya symbian üzerinden sallamasıda ayrı bir komedi
sonuç olarak n9 gelirse bir sallar piyasayı. 190 milyon poligon güçden söz ediliyor

pRime.

pRime.

Üye
eğer n9 n900 gibi maemo linux kernelli yada meego ile gelip 2.versiyon broadcom kullanırsa siler piyasayı ve geleceğide çok açık tek problem uygulama ve oyun
bu durumda maemo org dada görüldüğü gibi ihtiyaçlara göre program üretilecektir diye üşünüyorum yani android gibi gerekmeyen binlerce uygulama yapılmaz diye düşünüyorum zaten n900 dende bildiğimiz gibi birisi bir fikir atsa adamlar hemen kodluyorlar ve oluşturuyorlar.bir ara baya abartıp dvd player a bağladılar direk üzerinden film oynattı n900 , programın kodlarınıda adam kendi sayfasında paylaştı eğer yazmayı biliyorsan kendin oluşturuyorsun ,bir seferde direk pc programını direk attılar aynı birebir oynatıcıydı küçük bir yazılım ile çalışmasını sağladılar . ki kmplayer ile mpeg2 açıyordu cihaz yan dvd atıyorsun çevirmeden izliyorsun.
açıkçası n900 ümden sonra bu android ve bada tutkunlarının amansız tartışması çok komik geliyor bana . ve özellikle nokia düşmanlarının böyle bir cihazı kullanmadan nokiaya symbian üzerinden sallamasıda ayrı bir komedi
sonuç olarak n9 gelirse bir sallar piyasayı. 190 milyon poligon güçden söz ediliyor

+1000

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye

Anlatamıyoruz bazılarına hasanım.

----------Eklendi @ 12:42:46 ---------- Yazıldı @ 12:40:25 ----------

N9 çıksın görürüm ben seni fandroidcik. :)
Evet burda beklicem seni o zamana kadar yeni android tabanlı telefonlar çıkınca n9 onların kılı olabilecekmi acaba dh olanlarla telefonları 1.5 ay kullandım n8 c7 e7 aynı sorunları bende yaşadım acaba neden 2 yıl sonra görüşürüz panpa:nono::yuru

----------Eklendi @ 18:49:58 ---------- Yazıldı @ 18:48:46 ----------

Biz s2 ye iyimi dedik yeni sezon androidli cihazlar çıkınca şok olmayın eski nokıacılar sizi dh laf demişin aynı sorunlar 1.5 kullanıncada bendede çıktı neden acaba 2 yıl sonra görüşürüz panpa hayırlı işler:naughty::nono::yuru

Üst Alt