kurt kocayınca köpeklerin maskarası oluyor bundan sonraki 3 seneyi androidin yada ios nin ele geçireceğini düşünenler yada bu iş böyle sürer diye düşünenlere asla katılmıyorum,
nokia gibi bir firmaysan lidersen ve seni firmalar sıkıştırmaya başladıysa ve bende biraz nokia yı tanıyorsam ne yapar yapar yine diğer markaları yeni getirdiği özellik yada donanımlarla kıl eder öne çıkar nokia.. bu sene uyudu sanılan firma birçok anlaşma yaptı intelle , yeni grafik işlemcilerle , işletim sistemi olarak linux,windows mobile ,symbian3 gibi işletim sistemleriyle harmanlıcak biz geçiş dönemini görüyoruz firmanın, fena patlama yapacak gibi duruyor,çünkü bir aralar sonyericsson sıkıştırmıştı herifleri n95 le ve gibi cihazlarla piyasayı yine kapattı nokia ve yine böyle olacak görün çünkü bu sefer rakipler çok ciddi (galaxys2 motorola atrix optimus falan) , nokianın herşeyi çok güzel ama adamlar bu program oyun havuzunu nasıl bir anda halledecek onu düşünüyorum , diyelim meego geldi yada farklı bir sistem , heralde yine maemo gibi istek dahilinde programlama oyun çıkacak .