pRime.
Üye
meego androidi geçicek.. zuhahahahahanokia symbianı allayıp pullayıp gene size satar. benden söylemesi. meego denen şeyde elde patlar adı kalır sadece. siz gerçekten halen nokianın liderliği yakalayabiliceğini düşünüomusunuz
bence çok geç kaldı. tüm dünya android kullanıorken sizin bu dedikleriniz biraz zor.
![]()
Bu fandroidlik insanların gözünü nası kör etmiş...
Yazık...
nokia symbianı allayıp pullayıp gene size satar. benden söylemesi. meego denen şeyde elde patlar adı kalır sadece. siz gerçekten halen nokianın liderliği yakalayabiliceğini düşünüomusunuz
bence çok geç kaldı. tüm dünya android kullanıorken sizin bu dedikleriniz biraz zor.

ayrıca bir arkadaş bada 2.0 ı gelecek gelmedi diyerek birşeyleri es geçiyor. bada çıkalı 1 sene oldu daha sistem çok yeni adam diyorki hemen başka bir sistem olsun bada 2.0 olsun yok bilmem ne. kardeşim tamam olucaktır ancak neden böyle bir sabırsızlıktır başgösteriyor anlamıyorum. symbian bölümündeki arkadaşlarda anna ne zaman gelicek annaya ne oldu diye beklior. biri çıkmış bana oynadığı oyunları anlatıyor. banane kardeşim. ben wavei oyuncak olsun diyede almadım. herkezin seçenekleri farklı. eğer çok oyun oynamak isteyen biri olsaydım emin ol gene n900 deilde sony xperia play alırdım.