Nokia N9 için Bekleyiş Sona Eriyor! İşte Nokia N9 Video

Sponsorlu Bağlantılar

rapman

rapman

Üye
Silver, Allah aşkına bir sus ya bak Allah'ın adını verdim :vur
En iyisi Samsung tamam; tüm teknolojiler onda, en iyi işletim sistemi onda, her şey onda tamam
:oke:

• Beğen
Tepkiler: pRime.

mert_1047

mert_1047

Üye
Yav adam bi wave kullanmış bi cihaz bu diyor:):) samsung bi şekil koyvermiş gerisini bırakıp koyvermiş:):):) zaten samsungun çoğu cihazda yaptığı gibi işi gücü şekil yapmak:)

Uruloki

Uruloki

Üye
evet nokia conversation da bir açıklama yaptı gelecek haftlar için sabırsızlanıyorsuz belki bu jessie's girl e bir ilk bakış olabilir dedi yani video da geçen müziğin adı bu ki nokia tarafından kaldırtılmıştı video ve daha bir kaç gün önce toshiba 4"lik bir ekran tanıttı çözünürlüğü 1280*720 ve 367ppi iphone 4 ünkinden 40ppi fazla oluyor bu

----------Eklendi @ 12:43:01 ---------- Yazıldı @ 12:41:22 ----------

ve daha tanıtılmamış bir cihazda kullanılıcak demiş toshiba ayrıca çok detaylı inceleyenler de bunun olabiliceğini söylüyor

• Beğen
Tepkiler: pRime.
silver021

silver021

Üye
Yav adam bi wave kullanmış bi cihaz bu diyor:):) samsung bi şekil koyvermiş gerisini bırakıp koyvermiş:):):) zaten samsungun çoğu cihazda yaptığı gibi işi gücü şekil yapmak:)

ben herşeye wave demiyorum. karşılık veriyorum sadece. ayrıca bir tek wave kullanmadım. bizim avea bayisine hergün farklı cihazlar geliyor ve bende işim gereği bunları inceliyorum müşterilere tanıtıyorum. samsungun önceki nesil telefonları için öyleydi. tasarım harikası cihazlar gelir ancak içleri boş giderdi. nokia kullandım n95 serisinden sonra wave çıktı ve direk ona geçtim. sony xperia 10 u inceledim htc desireıda inceledim gördüm baktım hepsi müthiş cihazlar. ama birtek nokianın yeni gelen bizdeki telefonlarını gördüm ve acayip derecede kahkahalara boğuldum. bu kez tam tersine döndü iş. dışına bakma içinide görme al sana nokia. :) herkezin tasarım anlayışı farklı ama ben c7 dışında tasarımda başarılı bir nokia cihazı göremiorum şu aralar. bunun dışında içine baksan standart bi 5800 menüsü klasik ovi uygulamaları. fiyatta nokia ülkeye euro bazlı giriyor ve buda sonuçta sattığımız malın tüketiciye kat kat yük bindirmesine neden oluyor. 3 sene önce kapış kapış nokia satardım ama bugün herşey değişti en çok samsung ve htc elimizden gitmeye başladı. tüm dünya kabul etti rezilliğinizi bi siz kabul edemediniz gitti. haydi iyi forumlar :bye2:

nidforspid

nidforspid

Üye
ben herşeye wave demiyorum. karşılık veriyorum sadece. ayrıca bir tek wave kullanmadım. bizim avea bayisine hergün farklı cihazlar geliyor ve bende işim gereği bunları inceliyorum müşterilere tanıtıyorum. samsungun önceki nesil telefonları için öyleydi. tasarım harikası cihazlar gelir ancak içleri boş giderdi. nokia kullandım n95 serisinden sonra wave çıktı ve direk ona geçtim. sony xperia 10 u inceledim htc desireıda inceledim gördüm baktım hepsi müthiş cihazlar. ama birtek nokianın yeni gelen bizdeki telefonlarını gördüm ve acayip derecede kahkahalara boğuldum. bu kez tam tersine döndü iş. dışına bakma içinide görme al sana nokia. :) herkezin tasarım anlayışı farklı ama ben c7 dışında tasarımda başarılı bir nokia cihazı göremiorum şu aralar. bunun dışında içine baksan standart bi 5800 menüsü klasik ovi uygulamaları. fiyatta nokia ülkeye euro bazlı giriyor ve buda sonuçta sattığımız malın tüketiciye kat kat yük bindirmesine neden oluyor. 3 sene önce kapış kapış nokia satardım ama bugün herşey değişti en çok samsung ve htc elimizden gitmeye başladı. tüm dünya kabul etti rezilliğinizi bi siz kabul edemediniz gitti. haydi iyi forumlar :bye2:

adam cevabı vermiş zaten,silver abicim bu adamların ufku kapalı anla işte adamlar belli çerçeveden bakıyolar dünyaya(atgözlüğü)

----------Eklendi @ 02:17:00 ---------- Yazıldı @ 02:12:40 ----------

[/COLOR]

:kop::kop: nerelisin sen kardeş yaa???nasıl bir beyindir bu:kop:

----------Eklendi @ 02:33:49 ---------- Yazıldı @ 02:17:00 ----------

Silver, Allah aşkına bir sus ya bak Allah'ın adını verdim :vur
En iyisi Samsung tamam; tüm teknolojiler onda, en iyi işletim sistemi onda, her şey onda tamam
:oke:

uff ne konuştu beee helal olsun:kop::kop:

dufy85

dufy85

Üye
samsung un yaptığı cihazdan hayır gelmiyor işte güya galaxy s le aynı içeriğe sahip neredeyse birebir aynı olan wave adam akıllı port edilemezken n900 de cayır cayır android kullanıyoruz:):) (asphalt 6 yı bitirdim be:)) wave de daha angry birds bile oynanmıyor yok neymiş bada 2.0 ile gelecekmiş resmen tiye alıyorlar müşteriyi :)::) wave ci arkadaş bunları niye söyleyemiyorsun:):)))))

Meegoda Dalvik Vt Olacak osayede android programları cayır cayır açılacak yani meego androidi cebine koyacak:D

aynen aga göz boyamadan başka birşey değil. :oke:

androidin yanında badanında lafı geçmez yani

byilmazZ

byilmazZ

Üye
slide qwerty hos durmaz bence n8 in tasarimi gayet hos

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bekledıgımız Nokıa buyuk ıhtımal ıle n9 olacak

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
aslında dört beş adet prototip var hangisi gelecek belli değil bunların arasında intel cpu da var omap3 bile var yani o derece fakat fcc verilerini bende buldum intel cpu işe çalışan bir nokia var yani dehşet bir cihaz olur o

ben de çok iyi bir cihaz bekliyorum. Bakalım neler olacak?

dufy85

dufy85

Üye
Bekledıgımız Nokıa buyuk ıhtımal ıle n9 olacak

eski nokia kullanıcısıyım. ondan aslında sempatim var ama beklediğimiz nokianın gelceğini sanmıyorum.

o eski 6600 zamanı patlamaları geride kaldı bence

Starsley

Cestlavie dediyse gelir... :D

pRime.

pRime.

Üye
Gelince fandroidleri görürüm.

Ocean258

Ocean258

Üye
Lg optimus black yada Htc ye rakip olamaz.. android 2.2 işlemci ve çift cekirdek ten bahsedıyoruz.. bu telefon bu kalaslıkla ve bu ozellıklerle pıyasada ısım yapmaz smartphone almak isteyenlerin tercihi olmaz bence

dufy85

dufy85

Üye
aynen smartphone olabilir ama ne seviyede orası tartışılır. android 2.2 zaten şuan en hızlı ve işlevsel sistem diye geçiyor.

Uruloki

Uruloki

Üye
bir kere şunu diyeyim linux işletim sisteminden asla iyi sistem olmaz bu bir ikinci olarak MeeGo nun linux oldğunu biliyorsunuz ayrıca android emulator u şu an hazır yani 80bin meego da var 190bin android de var ee ne yapar 270bin sonra linux her türlü en hızlı işletim sistemi o da var ayrıca N9 için 4 konsept var bunlardan biri klavyesiz o geliştiricilerde onda da 1ghz işlemci ve 1 gb ram var şimdi gelelim diğer üçüne bunlardan biri Omap 4 destekli ki onda 1.2 ghz çift çekirdek Cortex A9 var(aslında olması daha muhtamel her özelliği ile N900 ün abisi durumunda) ee birde intel medfield z160 atom işlemcili olan bir cihaz var o da çift çekirdek 1.6ghz hızında(ki bu gelirse o zaman Galaxy S2 deki işlemci solda sıfır kalmış oluyor amabiraz düşük bir ihtimal) diğerinde ise yine qualcomm vardı ama tam özelliklerini hatırlamıyorum yani nokia çok güçlü geliyor artık hele microsoft ile anlaşması çok büyük şeyler değiştirdi nokia da

mert_1047

mert_1047

Üye
arkadaşlar android fena değil güzel bi işletim sistemi ama meego ve maemo linux tabanlı olduğu için open source yani açık kaynak kodlu geliştirmeye müsait cihazlar meselea şuan n900 kullanıyorum maemo var cihazda çok değişik bi platform nasıl diyeyim mesela cihazla ilgili olarak bi forum var orada beyin fırtınası bölümü var ortaya bi fikir atılıyor yapılmaya müsaitse developerlar geliştiriyor yapıyor yani başka bi cihaz için böyle bişey duymuş değilim henüz. Meego efektler filan açısından baya göz doyurucu gözüküyor dalvik vt de içerecek hal böyle olunca güzel bi şeye benziyor valla iyi bişey olursa nokia müşterilerinin gözünde akıllı telefonlar statüsünde kaybettiği geri alabilir diye düşünüyorum...

----------Eklendi @ 17:29:31 ---------- Yazıldı @ 17:24:20 ----------

adam cevabı vermiş zaten,silver abicim bu adamların ufku kapalı anla işte adamlar belli çerçeveden bakıyolar dünyaya(atgözlüğü)

----------Eklendi @ 02:17:00 ---------- Yazıldı @ 02:12:40 ----------

[/COLOR]

:kop::kop: nerelisin sen kardeş yaa???nasıl bir beyindir bu:kop:

----------Eklendi @ 02:33:49 ---------- Yazıldı @ 02:17:00 ----------

uff ne konuştu beee helal olsun:kop::kop:

Kusura bakmayında bende tonla cihazla kullandım x10i ve desire ın gpu su beş para etmez !!! x10i de ses desen yok kamera berbat yani bu cihazlara cihaz diyorsunuz ya bişey demiyorum cihazda multi touch ı developerlar geliştirdi renk desen ha keza bsenturk at gözlüğüymüş at gözlüğüyle bakan sizlersiniz başka bişey yok siz o bahsettiğiniz cihazlara bakarken ben custom rom custom recovery çekiyordum androidinde ne olduğunu biliyoruz sizde telefoncu zihniyeti var işte hiç n900 kullanmadığınız belli!!!!

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
symbian olabilr o iş belli olmaz nokia bidaha sybian çıkarmıycak dendi x7de ve e6 da sybian kulnadılar sybian anna aşırı hızlı diyolar o geçişlerde flnda değşiklik yapılmış olabilir ama galaxy s2yle fln kapışır bir tel olcak bu garanti
Sen bu foruma 2008 de üye olmuşun fakat bu forumdan hiçbirşey kapamamışsın nokıa ya neden bu kadar güveniyosun o eski nokıa gitti telefonlar dışarıdan görünüşle 1-2 ele alınışla anlaşılmaz...S2 demişin s2 1.2 ghz arka 8 mp şimdi n9 ile eşit der ben bunu yazdıktan sonra android e ne diceksin peki ios ile neredeyse aynı oyunlar hatta htc androidli olduğu için ios apple ı geçiyor symbian 3 anna demişin ne olcak dikeyde q klavye olcak 1-2 değişiklik görünüş dalgası yükle ver piyasaya ee nerde bu hız 1.2 ghz mı siz daha nokıa deyin 2 yıl sonra piyasayı android alınca görürüm sizi...Doğru değilmi arkadaşlar:megafon::megafon::bann:

----------Eklendi @ 19:12:46 ---------- Yazıldı @ 19:11:56 ----------

N9 imiş kamera olmasa nokıa bu telefonları satamaz bile anca gidip bilgisizler alır:off::d::yuru

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*
[Cenk]

[Cenk]

Üye
iyi ya :)

Uruloki

Uruloki

Üye
meego üzerinde android emulator ile geliyor ayroca cihazın işlemcisi ve gpu su daha belli değil ama çok büyük bir ihtimal st ericsson u8500 ile gelebilir ki s2 deki işlemci den daha iyi çünkü kendi üzerinde daha fazla performans veren araçlar var ama belli değil tabi ben kendim de okudum intel işlemciye sahip bir cihaz var ve dehşet birşey onun gelmesini isterim

Üst Alt