Nokia N9 için Bekleyiş Sona Eriyor! İşte Nokia N9 Video

Sponsorlu Bağlantılar

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Vallaha işler çok karışık yani heryerle anlaşma yapan bir firma görünümü var ve ne çıkartacağı belli değil.Dediğin gibi önümüzdeki seneler içinde wp a geçiş yavaş yavaş olacaktır.Ben meegoya biraz üzüldüm açıkçası çünkü bütçesinin kısılması felan aynı oranda gelişiminide etkiler sistemin.Ben bir nokia kullanıcısı olarak wp yerine meegoyu tercih ederdim ama nokia böyle uygun görmüş.Bakalım zaman ne gösterir.Umarım hayal kırıklığı yaşamayız.Bu arada nokianın wp a ağırlık vermesinin nedenleri açıklanmış isteyen alttaki linkten ulaşabilir.

franzliszt

franzliszt

Üye
bir n900 kullanıcısıda olarak nokianın maemo ile neler yaptığınada şahit oldum n9 uda n900 gibi dönemin hayvan cihazlarından üstün bir model olarak piyasaya bırakırsa birazda reklam yaparsa çomağı sokar .ama şunu hatırlatalım omap çok güçlü işlemciydi su gibi götürüyordu pili bir eksi yönüde grafik hızlandırıcısının etkisi bencmark testlerde az çıkıyordu ,
birkaç beklentim var ;
-daha ince bir tasarım
-yakışan bir işlemci grafik işlemcisi bu broadcom2763 olur çift işlemcili qualcom serisi olur (örnek yani)
-n900 gibi çift hoparlör , ki artık dolby ile anlaşan nokia için en azından dolby 2.0 olayını dışarı verir. 5.1 i hdmi dan zaten oynatabiliyoruz.
-1080 p oynatma ve nazlanmayan bir video oynatıcısı- şu sıralar mkv inanılmaz popüler 1080p olarak izleyebilsek mükemmel olur .
-maemo gibi asil bir arayüz, en beğendiğim olay arayüzüydü profesyonel cihazdı , daha sonra meego arayüzünü görenlerin yorumun okuyun millet çok şaşırmıştı bende böyle bir çocuk görünümlü arayüz istemezdim maemo bile gayet daha güzel,
- kısacası güzel arayüz .
-birde gerçek bluetooth 3 ügörecekmiyiz acaba ? bu özelliği kasıtlı firmalar bekletiyor sanki,

Uruloki

Uruloki

Üye
hakan abi videoyu izlediysen cihaz nerdeyse N8kadar

grafik işlemcisi o olmayabilir ama mali 400 ya da powersgx in 58 milyon poligon çizeni var l olabilir ve kesinlikle çift çekirdek bir işlemci düşünüyorum vben büyük ihtimal omap4 kullanır ya da st ericsson u8500(ki nokia st ericssonla görüştükleri söyleniyor ve şu an 1.2ghz hızında çift çekirdek platformunun en hızlısı) birde meego hata raporlarında da yer alan hayvani güçteki intel ile çalışan br telefom var ve keşke bu gelse

sonra yine videoyu izlediysen arayüzden birşeyler kapmışsındır bence güzel multitasking menüsü sonra geçişleri iyi tabi ben meamo nun kini detaylı bilmiyorum sen karar ver artık

1080p olayı olur diye düşünüyorum zaten ama çift hoparlör olur mu bilmem ve dolby yi dışarı verir mi bilmem

bluetooth 3 olur büyük bir ihtimalle

şunuda ekliyeyim daha önce çıkan yani N8 çıktığı zaman çıkan fotoğraflardan farklı cihaz fark ettiyseniz onun için donanım kesim değişmişdir

Üst Alt