Ya ne nokıa sı ya yeni sezonda dehşet telefonlar çıkıcak![]()

Silver.. Biz ne diyoruz.. Sen ne diyosun.Uçtun yine.
: Eğer urolokinin bahsettiği şekilde çıkarsa ki çıkacak.. s2 keşke 3310 gibi kalsa..
![]()
: Boşuna uğraşma.. Koç.. Fark atar...

Meego olacak muhtemel birde 25 mayıs civarı duyurulabilir (Meego 1.2 Konferansında)o vakit görürüm ben androidçileri hele myriad alien dalvik dalvik vt çıksın o zaman android yalan olacak![]()

Bu telefon Deşhet olucak.. Bir sonraki tel. büyük ihtimalle..![]()

nokia symbianı allayıp pullayıp gene size satar. benden söylemesi. meego denen şeyde elde patlar adı kalır sadece. siz gerçekten halen nokianın liderliği yakalayabiliceğini düşünüomusunuz
bence çok geç kaldı. tüm dünya android kullanıorken sizin bu dedikleriniz biraz zor. 
meego androidi geçicek.. zuhahahahahanokia symbianı allayıp pullayıp gene size satar. benden söylemesi. meego denen şeyde elde patlar adı kalır sadece. siz gerçekten halen nokianın liderliği yakalayabiliceğini düşünüomusunuz
bence çok geç kaldı. tüm dünya android kullanıorken sizin bu dedikleriniz biraz zor.
![]()
şunu demek istiyorum android bir kere o cihaza yüklenebilir sonra emülatör ile android uygulmalarını rahatlıkla çalıştırabiliecek sonraqt platformu ile istediği uygulamayı portlaya bilecek android den daha görsel bir arayüz sunacak her türlü android den üsten bir işletim sistemi bir kere gerçekten açık kaynak bu yeter
Hasan, adam komedyen. Yazmana değmez.
bi çekememizlikmi algılıyorum.kendini burda komik duruma düşüren tek kişi sensin zannımca.bi çekememizlikmi algılıyorum.
MeeGo yaklaştıkça fandroidlerde artış gösteren saldırganlık ve korku. Çekememezlik naaparsın. 
htc hd2 ye android yüklenebilior olmasına şaşırmıştım zatende meegonun üzerine nasıl yüklenebilir bir android. bir video yada bir kanıtın varmı. ?![]()