Nokia N9 için Bekleyiş Sona Eriyor! İşte Nokia N9 Video

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
Sırf MeeGo olması bile Androidlerin tümünden iyi olması için yeterli bi sebep. :oke:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Ya ne nokıa sı ya yeni sezonda dehşet telefonlar çıkıcak:yuru

pRime.

pRime.

Üye
Ya ne dehşet telefonları ya yeni sezonda dehşet Nokia'lar çıkacak. :ehe:ehe

Starsley

Silver.. Biz ne diyoruz.. Sen ne diyosun. :D Uçtun yine. :ehe: Eğer urolokinin bahsettiği şekilde çıkarsa ki çıkacak.. s2 keşke 3310 gibi kalsa.. :D :ehe: Boşuna uğraşma.. Koç.. Fark atar...

• Beğen
Tepkiler: pRime.
pRime.

pRime.

Üye
Silver.. Biz ne diyoruz.. Sen ne diyosun. :D Uçtun yine. :ehe: Eğer urolokinin bahsettiği şekilde çıkarsa ki çıkacak.. s2 keşke 3310 gibi kalsa.. :D :ehe: Boşuna uğraşma.. Koç.. Fark atar...

MeeGo olması Galaxy'den iyi olması için yeterli bir sebep dostum. :D

mert_1047

mert_1047

Üye
Meego olacak muhtemel birde 25 mayıs civarı duyurulabilir (Meego 1.2 Konferansında)o vakit görürüm ben androidçileri hele myriad alien dalvik dalvik vt çıksın o zaman android yalan olacak:):)

Muhtemel çıkış Tarihi Linkte:

• Beğen
pRime.

pRime.

Üye
Meego olacak muhtemel birde 25 mayıs civarı duyurulabilir (Meego 1.2 Konferansında)o vakit görürüm ben androidçileri hele myriad alien dalvik dalvik vt çıksın o zaman android yalan olacak:):)

Doğruya doğru. :)

Starsley

Bu telefon Deşhet olucak.. Bir sonraki tel. büyük ihtimalle.. :D

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
adamlarda para var biz 5800 e talim ediyoruz :ehe

mert_1047

mert_1047

Üye
boşa symbian lı cihaz almayın arkadaşlar alacaksanız n9 bekleyin umarım nokia bu sefer bi hata yapıp son anda yanlışlamaya cihazı symbian annalı yapmaz eğer meego ile gelirse bu cihaz patlama yapacaktır n900 kullanıyorum gayet memnunum artık n9 veya diğer ismiyle n950 nasıl olacak bilemiyorum ama meego çok dehşet bi platform n900 içinde uğraşıyorlar üstünde

• Beğen
Uruloki

Uruloki

Üye
gençler fake diye cevap geldi diyebilirim youtube dan video nokia tarafından kaldırıldığı yazılıyor garip demi??

----------Eklendi @ 15:33:33 ---------- Yazıldı @ 15:25:33 ----------

ve ekliyorum bence pekde fazla birşey düşünmeyelim az önce fcc verilerine bende baktım ve meego hata raporlarına da fakat ona giremedim üyelik istiyor ama şu da var birkaç sızıntı haber daha var toshiba nın daha önce 4 inch lik bir 1280*710 lük bir ekranı var yani videoda ekranın süper olması nedenyile bir kaç kaynağında öyle şeyler demesi ihtimal olsa da güzel birşey ama bakalım bence fazla birşey beklemeyelim

• Beğen
silver021

silver021

Üye
meego androidi geçicek.. zuhahahahaha :D nokia symbianı allayıp pullayıp gene size satar. benden söylemesi. meego denen şeyde elde patlar adı kalır sadece. siz gerçekten halen nokianın liderliği yakalayabiliceğini düşünüomusunuz :aha: bence çok geç kaldı. tüm dünya android kullanıorken sizin bu dedikleriniz biraz zor. :yuru

Uruloki

Uruloki

Üye
meego androidi geçicek.. zuhahahahaha :D nokia symbianı allayıp pullayıp gene size satar. benden söylemesi. meego denen şeyde elde patlar adı kalır sadece. siz gerçekten halen nokianın liderliği yakalayabiliceğini düşünüomusunuz :aha: bence çok geç kaldı. tüm dünya android kullanıorken sizin bu dedikleriniz biraz zor. :yuru

şunu demek istiyorum android bir kere o cihaza yüklenebilir sonra emülatör ile android uygulmalarını rahatlıkla çalıştırabiliecek sonraqt platformu ile istediği uygulamayı portlaya bilecek android den daha görsel bir arayüz sunacak her türlü android den üsten bir işletim sistemi bir kere gerçekten açık kaynak bu yeter

• Beğen
silver021

silver021

Üye
htc hd2 ye android yüklenebilior olmasına şaşırmıştım zatende meegonun üzerine nasıl yüklenebilir bir android. bir video yada bir kanıtın varmı. ? :islik

pRime.

pRime.

Üye

şunu demek istiyorum android bir kere o cihaza yüklenebilir sonra emülatör ile android uygulmalarını rahatlıkla çalıştırabiliecek sonraqt platformu ile istediği uygulamayı portlaya bilecek android den daha görsel bir arayüz sunacak her türlü android den üsten bir işletim sistemi bir kere gerçekten açık kaynak bu yeter

Hasan, adam komedyen. Yazmana değmez.

pRime.

pRime.

Üye
kendini burda komik duruma düşüren tek kişi sensin zannımca. :bye2: bi çekememizlikmi algılıyorum.

Aynı şeyi ben diyecektim biliyor musun. :) MeeGo yaklaştıkça fandroidlerde artış gösteren saldırganlık ve korku. Çekememezlik naaparsın. :)

Uruloki

Uruloki

Üye
htc hd2 ye android yüklenebilior olmasına şaşırmıştım zatende meegonun üzerine nasıl yüklenebilir bir android. bir video yada bir kanıtın varmı. ? :islik

N900 üzerine kurabilirsin meego sonra android 2.3.3.4 va olmadı dimi bunlar kanıt değil mi

• Beğen

Üst Alt