Nokia N9 için Bekleyiş Sona Eriyor! İşte Nokia N9 Video

Sponsorlu Bağlantılar

axpe

axpe

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N9 için Bekleyiş Sona Eriyor! İşte Nokia N9 Video
Nokia N9 hakkında şimdiye dek birçok iddia ortaya atıldı ve bunlardan en yeni ve en dikkat çekeni cihazın Meego tabanlı olacağı yönündeydi. Bugün internete sızan teaserda ise telefonun arayüzünün Symbian Anna etkisinde olduğu görülüyor.Nokia E7 ‘de olduğu gibi Slide QWERTY klavyeye sahip olan telefonun resmileşen bir diğer önemli detayıda, 12 MP çift LED flaşlı ve Carl Zeiss objektife sahip olacağı.
Nokia N9 hakkında bilinen detaylar şimdilik bu kadar. Bu video internete düştüğüne göre en geç Mayıs sonuna kadar yeni Nokia N9 ile tanışacağımızı düşünüyorum. İşte o video…

[video=youtube;t-KfxrI1NXg]http://www.youtube.com/watch?v=t-KfxrI1NXg[/video]

Alıntıdır.

İşte Yeni Haberler ve Bilgiler

2011 yılının ilk çeyreğinde pazar payı %25.1 ile son 14 yılın en düşük seviyesine gerileyen Nokia, geliştirdiği akıllı dokunmatiği N8’le birlikte beklediği satış rakamlarına ulaşamamıştı. Kasa kalitesi, dokunmatik hassasiyeti ve kamerasıyla sunduğu performansla birlikte beğenileri üzerine çekmesine rağmen sunduğu işlemci desteğiyle eleştirilere maruz kalan cihazın şimdilerde ise çift çekirdekli işlemciyi içeren bir versiyonunu hazırlanıyor.
Qualcomm’un geliştirdiği 1.2GHz’de çalışan çift çekirdekli işlemcisi Snapdragon platformunu temel alacağı düşünülen yeni modelin, N8 gibi 12 Megapiksel çözünürlüğündeki kamerayla birlikte gelemsi bekleniyor. Symbian^3’ün en güncel sürümü Anna’yı içerecek olan mobil cihazın adı ve diğer bilgileri de henüz bilinmiyor.

Alıntıdır.

İşte GSMARENA Biligleri yukardaki bilgiler ve video aşağıda verdiğim linkdeki bilgilerle uyuşuyor.

SONUÇ:

Evet büyük ihtimal ile Nokia N9 1.2ghz çift çekirdek bir işlemci, 12 mp kamera, Sybmian Anna işletim sistemi ve Slide QWERTY klavyeye sahip olucak.

• Beğen
Tepkiler: pRime.

silver021

silver021

Üye
12 megapixellerin pixellerini sayar ancak nokia başkada bir işe yaramaz. :D:yuru

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Evet 12mp'lik kamerayı bozmadan burda yazmasa da 1 ghz işlemci koymaları süper olmuş. kamera/işlemci olarak baya iyi 1080p video çekimine de olanak tanıyacağını duymuştum. Piyasadaki en iyi telefonlardan biri olacağı kesin. Fiyat olarak yüksek olacak olsa da Nokia'dan baya iyi bir atak geldi.

• Beğen
61semih

61semih

Üye
bu vıdeoda amac sadece merak uyandırmak

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105
safisa

safisa

Üye
kızaklı telefondan uzak duracaksın en başta

axpe

axpe

Üye
    Konu Sahibi
yakında özelikleri açıklanır bakalım nasıl olcuak :)

hüseyinyalcin

Üye
e7 gibi yapmışlar sadece işlemci farkı olur fazla gitmez bence

• Beğen
Tepkiler: 61semih
Uruloki

Uruloki

Üye
işlemcisi 1ghz değil intel atom işlemci çift çekirdek 1.6ghz işletim sistemi symbian anna değil MeeGo dur sadec ikonları aynı yani hazır ikonları kullanmışlar zaten üç kişilik bir ekip arayüz hazırladığı biliniyordu zaten o geçişlere baktığınızda bunun neredeyse symbian olması imkansız gibi birşey olur (işlemci nerden biliyorsunuz demeyin sadece maxi den haber almayın slashgear mynokiablog engadget gibi sitelere bakın ki onlarda bu bilgiyi fcc den sızdırdı)

• Beğen
pRime.

pRime.

Üye
işlemcisi 1ghz değil intel atom işlemci çift çekirdek 1.6ghz işletim sistemi symbian anna değil MeeGo dur sadec ikonları aynı yani hazır ikonları kullanmışlar zaten üç kişilik bir ekip arayüz hazırladığı biliniyordu zaten o geçişlere baktığınızda bunun neredeyse symbian olması imkansız gibi birşey olur (işlemci nerden biliyorsunuz demeyin sadece maxi den haber almayın slashgear mynokiablog engadget gibi sitelere bakın ki onlarda bu bilgiyi fcc den sızdırdı)

Bi gelsin de şu fan droidleri ozaman görecem. :ehe:ehe

axpe

axpe

Üye
    Konu Sahibi
symbian olabilr o iş belli olmaz nokia bidaha sybian çıkarmıycak dendi x7de ve e6 da sybian kulnadılar sybian anna aşırı hızlı diyolar o geçişlerde flnda değşiklik yapılmış olabilir ama galaxy s2yle fln kapışır bir tel olcak bu garanti

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
symbian olabilr o iş belli olmaz nokia bidaha sybian çıkarmıycak dendi x7de ve e6 da sybian kulnadılar sybian anna aşırı hızlı diyolar o geçişlerde flnda değşiklik yapılmış olabilir ama galaxy s2yle fln kapışır bir tel olcak bu garanti

istediği kadar kapışsın. Uygulamarı çok büyük bir özellik benim için.

dufy85

dufy85

Üye
herzaman söylüyorum dennemeden bilemezsin hele bi çıksın.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
galaxy s2 alır

rapman

rapman

Üye
Yine Nokia'dan harika bir cihaz geliyor gibi.İşletim sisteminin Symbian olacağını sanmıyorum. Tanıtım videosundaki N9'da yer alan ikonlar beni biraz kararsızlığa düşürse de, arkadaşın dediği gibi onlar şimdilik var olan hazır simgeler. Son söz olarak işletim sisteminin Meego olacağını sanıyorum ve öyle de istiyorum :oke:

----------Eklendi @ 17:16:10 ---------- Yazıldı @ 17:12:30 ----------

Arkadaşlar saptadığım bilgiler kadarıyla bu cihaz N9 değil, N950 olacak :aha:

• Beğen

Starsley

Bu telefon çıksın.. Uçacak.. s2 yanında 3310 kalır..

• Beğen
N'name

N'name

Üye
Hele bi gelsin :hmmm

silver021

silver021

Üye
Bu telefon çıksın.. Uçacak.. s2 yanında 3310 kalır..

galaxy s 2 3310 gibimi kalır :D ahaha. nokia 9999950 modelinide çıkartsada her daim samsungun peşi sıra arkasından gelmek durumunda kalıcak. elinde kullandığın o nokia c7 nin bile ekran teknolojisi samsunga ait. :D nokia bence o siyah pixel ekranlara geri dönmeli belki alt segmentte birinciliği kaptırmaz her daim. galaxy s 2 yi 2012 ye kadar geçebilicek bir telefon çıkaramaz nokia. hea n900 gibi kalas kaba saba bir alet çıkar oda nokiadan çıkar ama unutmaki n900 boyutunda notebook üretiliyor artık. :kop: samsung önce nokianın ekranlarına el attı sıra nokianın tüm hisselerini kendine bağlayıp kepengini indirmek olur. :yuru

Uruloki

Uruloki

Üye
N900 ün 2009 da çıktığınun farkındasın değil mi silver ve ayrıca sizin bol bol övdüğünüz galaxy s i bi güzel ezdiğini de biliyorsun değil mi e o zaman bırak kalas kalsın ve video yu izlediğini sanmıyorum ya da senin kalas anlayışını anlamış değilim ve ayrıca ben bu cihazdan ümidimi keser gibiyim sanki

• Beğen

hüseyinyalcin

Üye
hayırlısı fiyatı ne olur acaba :ehe

Üst Alt