pRime.
Üye
arkadaşlar android fena değil güzel bi işletim sistemi ama meego ve maemo linux tabanlı olduğu için open source yani açık kaynak kodlu geliştirmeye müsait cihazlar meselea şuan n900 kullanıyorum maemo var cihazda çok değişik bi platform nasıl diyeyim mesela cihazla ilgili olarak bi forum var orada beyin fırtınası bölümü var ortaya bi fikir atılıyor yapılmaya müsaitse developerlar geliştiriyor yapıyor yani başka bi cihaz için böyle bişey duymuş değilim henüz. Meego efektler filan açısından baya göz doyurucu gözüküyor dalvik vt de içerecek hal böyle olunca güzel bi şeye benziyor valla iyi bişey olursa nokia müşterilerinin gözünde akıllı telefonlar statüsünde kaybettiği geri alabilir diye düşünüyorum...
----------Eklendi @ 17:29:31 ---------- Yazıldı @ 17:24:20 ----------
Kusura bakmayında bende tonla cihazla kullandım x10i ve desire ın gpu su beş para etmez !!! x10i de ses desen yok kamera berbat yani bu cihazlara cihaz diyorsunuz ya bişey demiyorum cihazda multi touch ı developerlar geliştirdi renk desen ha keza bsenturk at gözlüğüymüş at gözlüğüyle bakan sizlersiniz başka bişey yok siz o bahsettiğiniz cihazlara bakarken ben custom rom custom recovery çekiyordum androidinde ne olduğunu biliyoruz sizde telefoncu zihniyeti var işte hiç n900 kullanmadığınız belli!!!!
Ooooh süpersin dostum harika yazmışsın.
----------Eklendi @ 20:58:00 ---------- Yazıldı @ 20:56:25 ----------
Sen bu foruma 2008 de üye olmuşun fakat bu forumdan hiçbirşey kapamamışsın nokıa ya neden bu kadar güveniyosun o eski nokıa gitti telefonlar dışarıdan görünüşle 1-2 ele alınışla anlaşılmaz...S2 demişin s2 1.2 ghz arka 8 mp şimdi n9 ile eşit der ben bunu yazdıktan sonra android e ne diceksin peki ios ile neredeyse aynı oyunlar hatta htc androidli olduğu için ios apple ı geçiyor symbian 3 anna demişin ne olcak dikeyde q klavye olcak 1-2 değişiklik görünüş dalgası yükle ver piyasaya ee nerde bu hız 1.2 ghz mı siz daha nokıa deyin 2 yıl sonra piyasayı android alınca görürüm sizi...Doğru değilmi arkadaşlar
----------Eklendi @ 19:12:46 ---------- Yazıldı @ 19:11:56 ----------
N9 imiş kamera olmasa nokıa bu telefonları satamaz bile anca gidip bilgisizler alır![]()
Fandroid at gözlüğü takmışş...

şaka bir yana n900 bence n8 dende başaraılı bır telefon,sanbyan yerıne megoo ya daha cok agırlık verse daha basarılı olurdu bence
))) balıklama atlamışsınız konuya çok bariz belli