Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

omer11995

omer11995

Üye
arkadaşlar telefonunuzu güncelleyebilirsiniz kabloya gerek yok son sürümü guncelledım 8.6 dı galiba bi sorum olucaktı nokia c3 siyah kapak var mı acaba 1 2 resimde gördüm nette de var mı tam siyah

farukozer4444

farukozer4444

Üye
arkadaşlar telefonunuzu güncelleyebilirsiniz kabloya gerek yok son sürümü guncelledım 8.6 dı galiba bi sorum olucaktı nokia c3 siyah kapak var mı acaba 1 2 resimde gördüm nette de var mı tam siyah

bilmiyorum var mı.. ben telden güncellensin diyorum yeni yazılım güncelleştirmesi yok diyor siz de mi telefondan yaptınız

netrojen

netrojen

Üye
c3 ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.sol menüde ''Nokia C3 free downloads'' yazan yerin alında oyunlar,duvar kağıtları ve temalar mevcut.üyelik istemektedir.
Prince of Persia: The Forgotten Sands

indirin

dnzc11

Üye
arkadaşlar yardımcı olacaklara teşekürler nokia c3 en son güncellemesini yaptım bugün hiç bir şekilde gelen mesajlar gözükmüyor ne bir simge ne bir satır sadece 86 tane mesajın oldugunu gösteriyor silinmiyorlarda vallahi kafayı yiyecem dün lcd tv im bozuldu bugün bu cep telefonu göz var üstümüzde anasını satayım..

----------Eklendi @ 18:03:58 ---------- Yazıldı @ 18:01:07 ----------

acil lütfen üstteki mesajımı yanıtlarsanız allah sizden binbirkere razı olsun ya bankadan eft yapıcaktım yalan oldu borçlarımı ödüyecektim bugün faize binicek offfff.

----------Eklendi @ 18:06:35 ---------- Yazıldı @ 18:03:58 ----------

günceldir arkadaşlar acil lütfen.

farukozer4444

farukozer4444

Üye
arkadaşlar yardımcı olacaklara teşekürler nokia c3 en son güncellemesini yaptım bugün hiç bir şekilde gelen mesajlar gözükmüyor ne bir simge ne bir satır sadece 86 tane mesajın oldugunu gösteriyor silinmiyorlarda vallahi kafayı yiyecem dün lcd tv im bozuldu bugün bu cep telefonu göz var üstümüzde anasını satayım..

----------Eklendi @ 18:03:58 ---------- Yazıldı @ 18:01:07 ----------

acil lütfen üstteki mesajımı yanıtlarsanız allah sizden binbirkere razı olsun ya bankadan eft yapıcaktım yalan oldu borçlarımı ödüyecektim bugün faize binicek offfff.

----------Eklendi @ 18:06:35 ---------- Yazıldı @ 18:03:58 ----------

günceldir arkadaşlar acil lütfen.

henüüz ben yazılım güncelleştiremedm. fabrika ayarlarınızı geri yükleyin. bişeler yapn bilmiyorum. kusura bakmayın yardımcı olamadm ama daha ben de güncelleştirmedm

dnzc11

Üye
yaptım kardeşimya 7.formatıda attım hafıza kartınıda formatladım olmuyor vallahi

dnzc11

Üye
20-30 gün gelmez diyorlar okadar telefonsuz birşey yapamam.

sinoplu_35

Üye
nokianın sitesinde var ama telden de software ubdater ile de olmuyor . siz nasıl yaptınızz

Telefonun ayarlarından güncelleştirmeleri yükledim,yani wlan sayesinde biraz uzun sürüyor(20 dk falan) ama oldu...

yunus1452

Üye
beyler benim c3 te nokia posta hatası veriyo güncellemeler aranıyo diyo sonra iletişim hatası diye bi hata veriyo ne yapmam lazım hard reset te attım yine aynı :S ?

keskinrüzgar

Üye
bazen öyle sorunlar oluyor topluluklarda bilmiyorum :) mp4 ise ben de bir tane mobil siteden mp4 videolar indiriyom çalıştırıyor. ancak mp4 olarak film indirdigm zaman calşmyor :))

hangi siteden indiriyorsun

zael

zael

Üye
arkadaslar ben telefonumu vodafone dan almıstım. su acılıstakı vodafone reklamını nasıl kaldırıcam bılen varsa yazsın lutfen...

ramsesgokhan

ramsesgokhan

Üye
bendede sıkıntı var arkadaslar verssıyonu guncelledım mesajlar gorunmuo, sohpete gıremıorum cok sıkıntı yarattı ne yapabılırs acaba?

absolute35

Üye
wifi den yapmaya calıstıgımda once guncellenıyor dıye bır yazı gelıyor ekrana ardından da şebekle baglantısı yok indirilemiyor diyor bunun cozumunu bır turlu bulamadım kablo ıle yapmak ıstedıgımde nokıa software ıle cıhazınız uyumlu degıl dıyor ovıden yapmaya calıstıgımda ıse yenı guncelleme yok dıyor yanı hala guncelleyemedım faruk sen ne yaptın guncelleyebıldın mı

ceyz35

Üye
Oyun yüklemeyi bilmiyorum yeni aldımğm icin nasıl yükliyeceğim bilgi verirsen sevinirim .
oyunu indirip tele atıyorum en az 50 tane dosya oluyor ve desteklenmiyor diyor :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

farukozer4444

farukozer4444

Üye
bendede sıkıntı var arkadaslar verssıyonu guncelledım mesajlar gorunmuo, sohpete gıremıorum cok sıkıntı yarattı ne yapabılırs acaba?

mesaj sorunu bende de oldu ben telefonumun ayarlarını yedekleyip fabrika ayarlarını geri yükledm. oldu.

wifi den yapmaya calıstıgımda once guncellenıyor dıye bır yazı gelıyor ekrana ardından da şebekle baglantısı yok indirilemiyor diyor bunun cozumunu bır turlu bulamadım kablo ıle yapmak ıstedıgımde nokıa software ıle cıhazınız uyumlu degıl dıyor ovıden yapmaya calıstıgımda ıse yenı guncelleme yok dıyor yanı hala guncelleyemedım faruk sen ne yaptın guncelleyebıldın mı

evet ben güncelledm. ilk bi kaç gün bende de olmuyordu ama sonra wifiden güncelleyebildim. nokia software ve ovi dende olmuyor ben de denemiştim. ama ben şimdi 8.63 deyim. :)

Oyun yüklemeyi bilmiyorum yeni aldımğm icin nasıl yükliyeceğim bilgi verirsen sevinirim .
oyunu indirip tele atıyorum en az 50 tane dosya oluyor ve desteklenmiyor diyor :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

sen oyunu hangi formatta indiriyorsun. bilgisayarına indirdiğin dosya sadece 1 tane olcak ve o da jar dosyası olacak. onu da telefona atınca direk çalıştırıyor zaten

----------Eklendi @ 10:49:13 ---------- Yazıldı @ 10:48:44 ----------

arkadaslar ben telefonumu vodafone dan almıstım. su acılıstakı vodafone reklamını nasıl kaldırıcam bılen varsa yazsın lutfen...

onu kaldırman çok zor ya da imkansız :)

----------Eklendi @ 10:50:17 ---------- Yazıldı @ 10:49:13 ----------

hangi siteden indiriyorsun

vidimom.mobi.
her türlü videolar var. ister 3gp olarak ister mp4 olarak indiriyorsun :)

meb16

Üye
059C5R2: RM-614 C3-00 EURASIA-TK CTV TR GWHITE kodlu v8.63 firmware dosyasına ihtiyacım var, çok aradım bulamadım.. yardım beyler:heyo::heyo:

Üst Alt