Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

circassiantr

Üye
Merhabalar bugün c3-00 aldım bende birhayli hoş telefon
uygun oyun ve program linkleri verirmisiniz

hekar23

hekar23

Üye
arkadaşlar son sürüm 7.20 ama

bu adresde 8.63 bu nasıl iş anlamadım. :hmmm

zael

zael

Üye
slm arkadaslar. bende c3 kullanıyorum fakat ogrenmek ıstedıgım 3 nokta var. bunlardan bırı facebook sayfasını 0.facebook.com yapamıyorum. m.facebook olarak gecıyor. duzelttıgımde ıse bu operator desteklemıyor dıor. avea telefon ayarlarına gırıncede tel ayarlarımı yolluyorum telefonuma,gelen msj ayarlarınız bırazdan yuklenıcektır gelen sıfrenız ve pın numaranız 500 dur dıor. bunu anlamadım neyın nesıdır? bırde bu telefonda java destegı mevcutmudur acaba?

blazedanger35

Üye

2 haftadır 8.63 kullanıyorum ben.

farukozer4444

farukozer4444

Üye
?

az önce nokiayı aradım. Dediler ki o avrupa için. Burada henüz yeni yazılım yok . Ama o sitede yazıyoki ovi tarayıcı da alternatif olarak eklendi. şarz süresi azaldı. kamera daha iyi oldu. ve performans iyileştirmeleri yapıldı. hari ka ya çok güzel olmuş. işallah bir an önce burada da olur :)

----------Eklendi @ 16:44:49 ---------- Yazıldı @ 16:40:23 ----------

2 haftadır 8.63 kullanıyorum ben.

8.63 ün 7.20 den farkları nelerdir ?? Ve sizinki nin dili türkçe mi ?

blazedanger35

Üye
?

az önce nokiayı aradım. Dediler ki o avrupa için. Burada henüz yeni yazılım yok . Ama o sitede yazıyoki ovi tarayıcı da alternatif olarak eklendi. şarz süresi azaldı. kamera daha iyi oldu. ve performans iyileştirmeleri yapıldı. hari ka ya çok güzel olmuş. işallah bir an önce burada da olur :)

----------Eklendi @ 16:44:49 ---------- Yazıldı @ 16:40:23 ----------

8.63 ün 7.20 den farkları nelerdir ?? Ve sizinki nin dili türkçe mi ?

turkcellden alinan cihaza sahibim.
7.20 den , 8.63 yaptim.
Kamera ve sarj da biraz iyilestirmeler var.

Menulerde bir degisiklik yok.

Türkçe.

absolute35

Üye
ya cok ıyı su guncelleme aslında keske turkıye ye de gelse

----------Eklendi @ 19:06:05 ---------- Yazıldı @ 19:04:20 ----------

şu güncellemeyi nasıl yapabılırz acaba blazedanger35 bıraz bılgı verebılır mısın nasıl yaptıgın ıle ılgılı bız de deneyelım bı

blazedanger35

Üye
Arkadasim ovi den guncelleme buldu yukledim bende.

Baska yontemler aramayin zaten sorununuz yoksa biraz bekleyin , saglikli olsun.

Ben hicbir degisiklik yapmadim yukleyebilmek icin.

farukozer4444

farukozer4444

Üye
bekliycez :)

absolute35

Üye
guncellemeden bı haber yok hala

sinoplu_35

Üye
Arkadaşlar ben youtubeden videoları izleyemiyorum,bolt browser da denedim olmadı,ne yapmam gerekiyor?

farukozer4444

farukozer4444

Üye
Arkadaşlar ben youtubeden videoları izleyemiyorum,bolt browser da denedim olmadı,ne yapmam gerekiyor?

youtube de videonun üstüne tıklayınca direk videoyu açıyor. ama waptan girince açılmayabiliyor :)

ULC

Üye
Her şey için sağol dostum bu telefonu seviyordum zaten ama eksikleri nasıl bulacağımı düşünürken senin sayende hallettik çoğu şeyi eyw sağolasın devamını bekliyoruz :)))

mangafon

Üye
c3 için oyun varmı aksiyon olandan

Asımburak

Üye
s.a arkadaşlar.ben bolt yukluyorum acılmıyor ınternet paketımde var.ama bır turlu youtubeden vıdeo ızleyemıyorum.bı yardımcı olsanız cok makbule gecer:(

farukozer4444

farukozer4444

Üye
s.a arkadaşlar.ben bolt yukluyorum acılmıyor ınternet paketımde var.ama bır turlu youtubeden vıdeo ızleyemıyorum.bı yardımcı olsanız cok makbule gecer:(

waptan girince youtubede video açılmıyor çoğunlukla ..

absolute35

Üye
arkadaslar nokıa nın sıtesınde guncelleme duyuruldu fakat ben yukleyemedım ovı den de nokıa software den de denedım ama yukleyemedım

sinoplu_35

Üye
Arkadaşlar ben telefonumu bugün güncelledim,bir sorunda çıkmadı...

Üst Alt