Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

absolute35

Üye
neyse o zaman ben bakayım arkadasdan ogrenebılırsem anlatırım

eerrmmaann

Üye
arkadaşlar acil yardım bildiginiz gibi c3 te wlan war normal tarifemizlee telefondaki interneti pcde kulana biliyorum ama ben bunu walandan yapmak istiyorum uardımcı olursanız sevinirim

farukozer4444

farukozer4444

Üye
arkadaşlar acil yardım bildiginiz gibi c3 te wlan war normal tarifemizlee telefondaki interneti pcde kulana biliyorum ama ben bunu walandan yapmak istiyorum uardımcı olursanız sevinirim

hayır. wlanı pc de kullanamassın. paket veriden kullanabilirsin ancak ..

eerrmmaann

Üye
peki s60 olan blr telefonda olurmuu bu örnek e63 te

omer11995

omer11995

Üye
arkadaslar ben nokıa c3 aldım durum bıraz karısık sımdı wıfı ıle kablosuz guncellestırme yaptım su anda fakat sonra ovı harıc ındırdıgım dosyalar acılmıyor bır anahtar ısaretı cıkıyor ancak pc den ındırıp kart okucuyla hafızadan telefona atabılıyorum tekrar fabrıka ayarlarına da dondum 614 fln gıbı bı surum su anda

Burak

Üye
7.20 surumu cıktı. Telefonlarınızı guncel tutun.

absolute35

Üye
arkadaslar ovı den free message ındırıp deneyen oldu mu veya bıldıgınız ucretsız bı mesajlasma programı var mı arkadaslarım da 5800 var nokıalar arası whatsapp dıye bı program ıle ucretsız mesajlasıyorlar var mı bı bılgınız

omer11995

omer11995

Üye
7.20 zaten surum ama ovı harıc operadan falan bırsey ındırınce acmıyor surum gunncel

absolute35

Üye
7.20 zaten surum ama ovı harıc operadan falan bırsey ındırınce acmıyor surum gunncel

aynı sorun bende de vardı bı arkadas fabrıka ayarlarına don dedı denedım ve suan butun programlar calısmakta

omer11995

omer11995

Üye
ok ben de yapaym o zaman

farukozer4444

farukozer4444

Üye
peki s60 olan blr telefonda olurmuu bu örnek e63 te
hayır ..

----------Eklendi @ 16:51:49 ---------- Yazıldı @ 16:50:30 ----------

7.20 surumu cıktı. Telefonlarınızı guncel tutun.
zaten 7.20 uzun zamandır vardı ki

----------Eklendi @ 16:52:38 ---------- Yazıldı @ 16:51:49 ----------

birçok kişide bu sorun var. fabrika ayarlarınızı geri yükleyince oluyorr :)

intro

intro

Üye
arkadaşlar opera miniyi giriş menusune atabilen varmı ? galeriden çıkartmak istiyorum

farukozer4444

farukozer4444

Üye
intro

intro

Üye
menüye değil. Hani ana ekranda kısa yollar varya. Oraya

intro

intro

Üye
öyle yaptım ama ikon orjinal tarayıcı ikonu geliyor. Orjinal ikon ile koyamıyormuyuz

kskcan3535

Üye
ben bişey sormak istiyorum. anasayfa/internet/anasayfa yaptığım zaman internete giremiyorum . bağlantı kurulamıyor diyor ama topluluklardan face'e veya operadan internete girebiliyorum wireless aracılığı ile. anasayfaya giremememin nedeni ne olabilir ?

farukozer4444

farukozer4444

Üye
öyle yaptım ama ikon orjinal tarayıcı ikonu geliyor. Orjinal ikon ile koyamıyormuyuz

olmuyor maleseff

----------Eklendi @ 17:15:47 ---------- Yazıldı @ 17:14:22 ----------

ben bişey sormak istiyorum. anasayfa/internet/anasayfa yaptığım zaman internete giremiyorum . bağlantı kurulamıyor diyor ama topluluklardan face'e veya operadan internete girebiliyorum wireless aracılığı ile. anasayfaya giremememin nedeni ne olabilir ?

ana sayfada muhtemelen operatörünüzün mobil sayfası vardır. ona da wireless ile giremessiniz

Üst Alt