mavrick
Üye
hah ! işte tam olarak bunu diyordum "ti ye alınma riski"nden bahsederken, başa geldi en sonunda.. "sana özel olarak şimdi yeniden yazcam" ki anla; ben samsungla ilgili tek bir kelime yazmış mıyım? hatta değinmek istediğim noktaya ait örneği bile bilgisayar dünyasından verdim.. telefonların kuşuna, sineğine bir lafım var mı? n8i, n8e karşılaştırarak ve kendisine kendisine mağlup ettirerek zaten n8 i eleştiriyorum .. ortada samsung falan yok.. isterse n8 in kendi kendisini HD dünyasında bile katlayabileceğini gösteren bir gözlem.. yani hep o çocuksu umutlarla aldığım (daha profesyönel yazılımları da özlüyorum tabi ama symbianın harbiden "tadı" başka) nokiaların daha iyi olabileceğini, daha doğru yazılımlarla daha çocuksu gülümsemeleri yüzümüze katabileceğini söylüyorum...
yani kısaca wolfsons çipi yüzünden gazı alıp, şişinip şişinip bana patlayacak bir durum yok.. gereksiz yere koktu..
ha bu arada; sol ayağım ....
senin bu lafını görmem yeterli bnimiçin
''ben müsadenizle katılmıyorum''
--------------- Ekleme ---------------
Bence bu kıyaslama çok eksik buna;
dayanıklılık
kalite
görsellik
şebeke
3g
wifi
kamera
gps
teknik servis
Gibi konular da dahil edilmeliydi
İşte o zaman n8 in gücü tavan yapardı..
3 Başlıkta telefon karşılaştırılmaz...
saygılar
--------------- Ekleme ---------------
Birde
(Özetle Kamera ; Fotoğraf Çekimlerinde Netlik Üzerinden baktığımızda N8in kusursuz 12 Mpsi Samsungun 5 mpsini kolayca geçebiliyor ancak gece çekimlerindeki Süper Güçlü Led Flaş daha iyi netleyemesede ortamı x-enondan daha fazla aydınlık yaptığı kesin ...)
yorumun benı gulmekten yıktı kardesım saolnasıl boyle bı kanıya vardın anlamadım. bende senın n8 ın flaşında sorun var. veya yorumlarda dengesizlik. benım flaş 10 metrelık bir alanı zifiri karanlıkta gunduz kadar aydınlatıyo.
resmini bekliyoruz
nasıl boyle bı kanıya vardın anlamadım. bende senın n8 ın flaşında sorun var. veya yorumlarda dengesizlik. benım flaş 10 metrelık bir alanı zifiri karanlıkta gunduz kadar aydınlatıyo.

kamera berbat çekiyo yakın çekimde,artı hdmi de yok c7de şuaniçin en vasat tellerden biri