Nokia N8 vs Samsung S8530 Wave II Detaylı Kıyaslama 'Oyunlar'

Sponsorlu Bağlantılar

mavrick

mavrick

Üye
bu kodlanma problemli oyun üstünden örnek vereceğine daha başka oyunlardan örnek verebilirsin symbian için herkez bilirki asphault hatalı kasar ama cihazla alakalı değil kodlanma ile alakalı , daha başka yazmam sana seviyeden bahsetmişsin ama bilen bilir beni herşeyede mantıklı cevabım vardır iki sayfa döşeyeblirim şuan buraya ama inan yorulmucam senin için bir kaçda ek bilgi verim n8 in gpu 32 milyon wave gpu 28 milyon cpu performans işin içine girince 90 olur n8 de cpu ile birikte toplam alınabilmiş değil ama 90 olması hiçbirşey değiştirmez oyunlar 32 üstüne çıkamıyor şuan psp oyunları bile 32 milyon poligonda ki ben kasma görmedim daha, bu kötü ağızınla karşıya eleştri yapmadan bir düşün acaba karşıdaki adama ne kadar saygılıyım , birde koymuş falan demişsin bir anket aç üsttekini yazını paylaş kim kime koymuş millet oy kullansın , ki bayağı sinirlenmişsin ha bu arada hem flash hem flaş yok sizde fark edermi ,
hdmi yok
12 megapixel yok
120000kbps kalite yok
60 fps ben sana video yollucam oynat bakalım
fm transmitter yok
bedava gps hayat boyu hemde yok
ikinci eliniz para etmiyor
bizim kadar destek noktanız yok
dolby digital plus yok wolfson la karşılaştırda bir gülelim
zeiss lens yok
bizim lens daha büyük sizin ki standart
obturatör,çift şarj noktası yok
bada gibi paralı sistem çalışmıyoruz herşey beleş signed
ofis programlarımız ücretsiz lisanslı
sürekli güncellenen haritalar var sizde yok
kiese bağlanamama gibi problemimiz yok
16gb a takılı kalmıyoruz çünkü 16gb olduğu gibi n8 bir 16gb daha alıyor
sizin gibi jpeg çekmek zorunda değiliz istersek raw çekeriz 10 mb lık istediğimiz gibi hamur gibi oynarız
istersek videoy 25fpsden 30 çekeriz
bizde çift mikrofon var sizde tek
bizde arkaplan ses temizleyici var sizde yok
bizim videolardaki ses kalitemiz 128 aac hack mod yüklemeyle 256 aac sizin 64
bizim kamera flaşı xenon sizinkisi led
daha yazim istersen kim kimi neyle avutuyor tam olarak görelim

----------Eklendi @ 16:20:30 ---------- Yazıldı @ 16:19:44 ----------

aa eklim bizim 3g hızı 10mbs sizinki 3.6 hahaha:d::d::d:

sallamada kendini gelistirmissin aferin ,baslatiyon burda tartismayi sonra zorunuza gidiyor diyon hakan bi gi eline wave ala incele ondan sonra at Allah askina,bak hepsi yalan demiyorum bazilari dogru ama sen harbi b....kunu cikarmissin

zumzumu

Üye
ben yazdıklarımı yazdım üstüne yorum yapmam üzüntüleri anlarım çekememezliğide anlarım ama üzülme arkadaş belli etme en azından.bu işler sallamakla olmuyor
sen 1080p oynatır diyorsan bunu canlı canlı belgeleyeceksin yoksa yalancı durumuna düşersin biz ne yaptık n8 60 fps oynatıyor dedik hemde'' hd 60 fps''(şimdi gelip 120 fps çekiyor deme gülme krizine girerim çünkü sadece 320*240 formatta çekebiliyor:D:D:D:D) denedik paylaştık buradada oynattı sizin cihaz ne yaptı zortladı ne oldu 1gh inize? bu işlerden anlıyormuş gibi takılmayacaksın o samsungmania arkadaş benden öğrendi wolfson olayını ki wolfson kbps ile alakası yoktur dünyanın en iyi çipi diye birşeyde yoktur hayalini kurmama gerekte yok sitesinde gereken var ingilizcen olsa kulaktan değil kendin girip görürsün bu mercedes en iyi firma demeye benzer.ayrıca eklim telefon kasım kasım kasılıyor demişsin youtubedan incelemelerini görüp gönlünü rahatlatabilirsin yada yiyiyorsa anket açarsın n8 kasılıyormu başlıklı gereken cevabı kullanıcılar yapıştırır.gpu bir ekran kartı değildir gpu ; oyun ,ses,foto ,video işleme oynatma işlerinide görev edinen bir çip sistemidir cpu ile birlikte performans gösterirler bazı cihazların cpu su yüksek olabilir ama gpu su düşüktür tıpkı sgx kullanan cihazlar gibiki iphone bunların dışındadır çünkü linux çekirdekli ios sistemi tamamen hız için odaklı olarak kodlanmıştır ve sgx i nispeten daha güçlü kullanmaktadır, meseleye gelelim 680 mhz yaklaşık 700mhz dir ve performans için yeterlinin üstü demektir 32milyon poligon oyun oynatmak için( psp ) 333mhz cpu bile yeterlidir önemli olan 3d grafik birimidir n8 de bu kafada üretilen bir cihazdır oyun performansı bazılarının saçmaladığı gibi kötü değildir aksine güçlüdür.flash gelecek diyorsun samsungun resmi açıklaması varmı? sistem olarak ikiye katlıyor demişsin sistemden kastın daha video flash içerik açamayan kapalı kod kaynaklı bir sistemmi kaldıki badanın internet performansı çok kötü .256 mb ram var ama videoları çatır çatır izletiyor n8 (internet videolarını hani senin şuan izleyemediğin cinsten)
agps
dolby
12 megapixel zeiss (tessar (güneş için) 1.83 sensör, obtüratör
usb otg
fm tranmitter
flash internet içeriği
HDMİ

ne o hep n8 e problemli diyoruz googla bir wave sorun yaz bakalım ne güzel yorumlar göreceksin
ve bilmeden karşıdakini küçümseme bu deneyimin bilginin kimde olacağı belli olmaz cpu dışında ötemiyorsunuz çünkü 300mhz hız var diye tüm donanımda n8 in ezdiğini kabul etmek güç gelebilir ama acı gerçek bunun ta kendisi.

yaw kamil wave sorun yaz diyosunda sen bide n8 sorun yaz kronik hatalardan bahsediyorlar telefon kendi kendini resetliyor :) eminim senin telefonunda resetleniyordur hiç reset olmuor deme. :D öle bi konuşuyorsunki sanki n8 de bi gram hata yok. her telefonun bi kusuru vardır. ne n8 olsun nede wave olsun ileride bunların yerlerini doldurucak çook telefon gelicektir. bu yüzden yemeyin birbirinizi. :)

• Beğen
Tepkiler: zumada

tovraa

Üye
içinizde hala n8 telefon diyenler kaldımı yapmayın arkadaslar nokıa sadece kanas olarak yada takoz nıyetıne yada cekıc nıyetine kullanılması gereken bır marka etmeyın ....

by*cambaz

Üye
tşkkürler

Üst Alt