Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

cakir42

cakir42

Üye
ya abi bu telin servisinde veya baska biyerde yazılımını s60 a yükseltmek mümkünmü

farukozer4444

farukozer4444

Üye
ya abi bu telin servisinde veya baska biyerde yazılımını s60 a yükseltmek mümkünmü
öyle bir şey olması mümkün mü yaa :ehe ????
hem o s60 yazılım falan değil işletm sistemii..
öyle bir şey mümkün değil kısacası :d:

mafya56

Üye
ya arkdaslar bısey sorcam bırını aradıgımda calıyo ama en bastan sesı kısık gelıyo 1sanıye sonra normal yuksek sesle çalıyo bıde karsıdakının telı kapalıysa oda aynı sekılde kısık kapalı dıyo bı tusa bastımmı sesı gene normala donuyo bı yardım edın tesekkurler bı yardım edın cok acıl

zubeyrkayme

Üye
blazedanger35 ben zubeyr kayme gönderdiğin 2 programıda denedim gecersiz uygulama diye uyarı geliyor kafayı yiyecem lütfen yardımcı olun

:vur:vur

merrrrro

Üye
arkadaşlar ben ntvhabere uyeyım. gelen videolar açmıyor ekran beyaz oluyor sadece ses var? bi de internetten oyun indiriyorum üstünde anahtar var açılıyor diyor ondan sonra hemen kapanıyor diyor.lütfen yardım...

cakir42

cakir42

Üye
öyle bir şey olması mümkün mü yaa :ehe ????
hem o s60 yazılım falan değil işletm sistemii..
öyle bir şey mümkün değil kısacası :d:

" s60 yazılım falan değil işletm sistemii... "

dedin ya abicim!! ;

linke gir Yazılım ve Uygulamalar başlığını bul ve altını oku...

ayrıca; daha doğru bi şekilde cevap verebilirdin...

hasminx

Üye
mrb arkadaşlar. telefonun sürümünü güncelledim az önce. 4.60tan 7.20ye. bolt browser açılmıyo şimdi. 4.60 sürümünü geri yüklemem mümkünmü? kafayı yedim keşke güncellemeseydim :(

--------------- Ekleme ---------------

yaptım arkadaşlar. fabrka ayarlarının tümünü geri yükleyip bolt u kurdum düzeldi..

farukozer4444

farukozer4444

Üye
" s60 yazılım falan değil işletm sistemii... "

dedin ya abicim!! ;

linke gir Yazılım ve Uygulamalar başlığını bul ve altını oku...

ayrıca; daha doğru bi şekilde cevap verebilirdin...

orada söylenen yazılımla bizm kullandığımız yazılım farklı.. onlar platform , işletm sistemi anlamında kullanmışlar. bizm kullandığımız "yazılım" sürekli değiştirdiğimiz yazılım..
ve bir de ben yalnış bir şekilde cvp vermedm. yani öyle olduğunu düşünmüyorm. kimseye de öyle konuşmam zaten...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar ben ntvhabere uyeyım. gelen videolar açmıyor ekran beyaz oluyor sadece ses var? bi de internetten oyun indiriyorum üstünde anahtar var açılıyor diyor ondan sonra hemen kapanıyor diyor.lütfen yardım...
telefonun fabrika ayarlarını geri yüklersen o gidiyor.. bende de olmuştu

merrrrro

Üye
denedim fabrika ayarlarını geri yükledim gene olmadı. bu arada benim telefonun versiyonu 7.20

cakir42

cakir42

Üye
orada söylenen yazılımla bizm kullandığımız yazılım farklı.. onlar platform , işletm sistemi anlamında kullanmışlar. bizm kullandığımız "yazılım" sürekli değiştirdiğimiz yazılım..
ve bir de ben yalnış bir şekilde cvp vermedm. yani öyle olduğunu düşünmüyorm. kimseye de öyle konuşmam zaten...

çoluk çocukla uğraşıyoruz malatyalı değilmisiniz hepiniz aynısınız...

merrrrro

Üye
tamam uygulama hatası sorununu hallettim.ntvhaber video olayını yapamadım hala beyaz videolar sadece ses var

farukozer4444

farukozer4444

Üye
çoluk çocukla uğraşıyoruz malatyalı değilmisiniz hepiniz aynısınız...
sen bana sölüyordun da şu an senin yaptığın da hoş değil..ben normal şeyler yazdm. ama sen ters cvp veriosn..

helpp

helpp

Üye
c300 kullanıyorum iki gün önce 7.20 ye yükselttim hiç bir uygulamayı açmıyor şöyle bir hata veriyor Class not found java/lang/class not found exception topluluklarda çalışmıyor ne yapabilirim telefonda hiç bir uygulama çalışmıyor yardım lütfen arkadaşlar

farukozer4444

farukozer4444

Üye
c300 kullanıyorum iki gün önce 7.20 ye yükselttim hiç bir uygulamayı açmıyor şöyle bir hata veriyor Class not found java/lang/class not found exception topluluklarda çalışmıyor ne yapabilirim telefonda hiç bir uygulama çalışmıyor yardım lütfen arkadaşlar
garantiye gönderin bence

kerkem

Üye
nokia c300 kullanıyorum alalı 1 haftadan fazla oldu internet paketi aldım sık sık msne giriyorum 2 gündür msne girip birine bişey yazdığımda gidiyo ama onların bana yazdığı gelmiyo ne yapmalıyım düzelmesi için yardım edicek olan var mı

brntk

Üye
300 kullanıyorum iki gün önce 7.20 ye yükselttim hiç bir uygulamayı açmıyor şöyle bir hata veriyor Class not found java/lang/class not found exception topluluklarda çalışmıyor ne yapabilirim telefonda hiç bir uygulama çalışmıyor yardım lütfen arkadaşlar

aynı sorun bende de var ayrıca

msnde yazdıklarım karşı tarafa gidior bana yazılanlar gelmior yardım edin nolur :D telin yazılımınıda güncelledim ama olmuyor

Zeynep2568

Üye
Bendee yaklasık 2-3 gundur msn gırdıgımde aynı sorunla karsılasıorm duzeltmek ıcın napmalıyız?:bilmm

free_styl

Üye
kardeşim, vi-fi buluyor telefon ancak internete bağlanamıyor opera mini ile. sorun nedir acaba

yokbi

Üye
Sürümü güncelledim sohbete girmiyor artık off off neye güncelledikki bu sürümü acaba sürüm güncelleme geri alınıyormu? (Reset almıyor)

hackteamtr

hackteamtr

Üye
mavi ve beyazının olduğunu biliyordum ama pembesi de mi varmış?

Üst Alt