merhaba red temasını upload edebilirmsn ?
istediğin tema buyur dostum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şu anda 16.15 kurdum deneyeceğim izlenimlerimi anlatırım... güzele benziyor...

Siteye Upload Edebilirsin Hotfile Zaman Aşımı Bekleme Falan Biliyosun. Forum Üzerinden Ekle Bence

merhaba arkadaşlar öncelikle fw hazırlayan arkadaşa tşk emeğine sağlık ama ben hala anlamış değilim şu konuyu
iyi hoş hızlı güzel batarya uzun diyorsunuzda tema efeklerine baksanıza etraf yıldız dolu kimisi şimşek bırakıyor eee bataryanın canına okuyor ha bir dönüyor ışıltılar ve telefonu yavaşlatıyor bu nasıl bir hız ve uzun batarya modu anlamadım bir yerden yapıyorsunuz bir yerden yıkıyorsunuz kimsenin emeğine saygızıklık etmem haddime değil ama kullanmak istiyoruz görünce vaz geçiyoruz ben içine başka efektler gömüyorum bu defada bazı uygulamalardaki açılma kapanma zamanı değişiyor "MANİFEST" dosyasını değiştiriyorum bir yeri uyuyor diğer yeri uymuyor yada efekt lerdeki ışıltılı "PNG" dosyalarını siliyorum bu defada temada vurgu alanlarının bazıları yok oluyor allah aşkına düzgün bir efekt yokmu sade ve hızlı...
Fw hazılayan arkadaşdan ricam bu konuya bir el atsa yada bir cvp yazsa şimdiden tşk tekrar emeğine sağlık
ve efekti kendim hazırladım bana yavaş gelmedi
Hatta gayet hızlı,sadece ayarlara girince biraz yavaş kalıyor onun dışında efekt kapalıyken zaten gayet hızlı ve program açmalarında sorun yok ama istersen şunu kullanabilirsin dostum
ve efektlerde şarj yemeyen istiyorsan 5800 orjinal efektini tavsiye ederim sade hızlı ve şarj yemeyen
BuyuR.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Program Yolu : C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
Dosyalar bulunamadi..
Flash dosyalari :
MCU Flash dosyasi: YOK
PPM Flash dosyasi: YOK
CNT Flash dosyasi: YOK
APE Degisim dosyasi: YOK
tema için teşekkürler baş çavuş![]()

Öncelikle ellerinize sağlık.Bu vfw hangi telefon için?Ben Nokia C6 için bir cfw bakıyorum.Bu cfw yi yükleyebilir miyim?

test ettim bence eksik olarak efektler göze batıyor... bide dosya yöneticisinde lag oluyor... efektleri kapalı olarak kullandım gayet hızlı... hatta uçuyor... ama efektler açıkken sistem uygulamalarına çok geç giriyor(mesajlar, rehber, ayarlar,vs..) bunların dışında eksik yok... test ettikçe bug lag bulursam yazarım... genel olarak güzel bir cfw...
dosya yöneticisine bi bakıyımİskenDer™;3272695' Alıntı:Ellerine Sağlık Kardeşim Yüklüyorum ...