[Yeni Sürüm Yayında ]^^Vendetta C6 v20.0.042^^Forumdaki En Hatasız En Güzel Cfw^^Çift Menu Modlu^^

Sponsorlu Bağlantılar

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim :)

Ali Emre Çirik

Üye
bisi dicem tema efektini bi video ile gösterirmisin ? Bu arada arama ekraninda 2 bastigimda mesaj,arama.görùntùlü arama cikmiyor sebebi nedir ?

ByRdv

Üye
ovi mağazası neden açılmıyor acaba?

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
ovi mağazası ilk başta çalşımaz ovi store 1.7yi kurun çalışır

snuriarslan

snuriarslan

Üye
Wifiden atıp duruyor, kafayı yecem. :off:

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
Wifiden atıp duruyor, kafayı yecem. :off:

öyle bi sorun olmadı kardeşim kurduğun bi başka programdan felanda olabilir daha önce yapmışmıydı

----------Eklendi @ 16:03:00 ---------- Yazıldı @ 16:01:49 ----------

yeni versiyon hazır arkadaşlar deniyorum bir kaç güne upload ederim

----------Eklendi @ 16:03:20 ---------- Yazıldı @ 16:03:00 ----------

yeni versiyon hazır arkadaşlar deniyorum bir kaç güne upload ederim

ByRdv

Üye
aramalarda donma sorunun var mı? nasıl derseniz [telefon çalıyor bir süre sonra susuyor geri çalıyor susuyor gibi ve titreşimi sorunlu oluyordu] diğer soru ram değeri kaç mb? birçok cfw kullandım suadan orjinal cfwdeyim sade iken 65 mb gördüm programları vs yükleyince 55e düştü telefona yaklaşık 13-14 saat sonra msj veya aramaa gelince sorun çıkartıyor mu? [donma v.s. seslerin kesilmesi gibi] yeni çıkan cfw msjlarda simgeler felan güzel duruyordu, web browser güzel olmuş onu da ekle istersen cfwne ve eğer bunlar yok ise bekleyip yükleyeceğim hemen.... arkadaştaki wifi sorunu bende de vardı..

SilentOne

SilentOne

Üye
bne suan kullanıyom hç bir sorunu yok

• Beğen
Tepkiler: Metalurjist19
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
yeni versiyonunu bekliyorum hocam c6v40 ı kullan bence :oke:

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
v40 kullanmadım kardeşim en son yaptığımı biraz geliştirdim resimleride şöyle :)

----------Eklendi @ 14:00:15 ---------- Yazıldı @ 13:56:24 ----------

aramalarda donma sorunun var mı? nasıl derseniz [telefon çalıyor bir süre sonra susuyor geri çalıyor susuyor gibi ve titreşimi sorunlu oluyordu] diğer soru ram değeri kaç mb? birçok cfw kullandım suadan orjinal cfwdeyim sade iken 65 mb gördüm programları vs yükleyince 55e düştü telefona yaklaşık 13-14 saat sonra msj veya aramaa gelince sorun çıkartıyor mu? [donma v.s. seslerin kesilmesi gibi] yeni çıkan cfw msjlarda simgeler felan güzel duruyordu, web browser güzel olmuş onu da ekle istersen cfwne ve eğer bunlar yok ise bekleyip yükleyeceğim hemen.... arkadaştaki wifi sorunu bende de vardı..

ram değeri 60larda program felan yükleyince 55e düşüyor ben 30 tane felan yükledim 55'e düşüyor mesaj problemi bende yok ama granti vermiyorum dediğimi yaparsanız sizdede olmayabilir. wifi sorunu bende yok diğer arkadaşlardada yoktu ama sizdekiler program kaynaklı olabilir.cfw ile alakalı değil kardeşim.yeni v40 versiyonu için şimdilik pek vaktim yok stajım başlayacak bide ve eksikleri neler tam olarak bilinmiyor şimdi yaparım sonra sorunlar çıkar mahçup oluruz

snuriarslan

snuriarslan

Üye
Mesj modu, geniş menü ve temalar değişmiş sanrıım.

Ben bu mesaj modunu ve geniş menüyü daha önce senin fwye eklemiştim. Ve şuan da öyle kullanıyorum. Tatlı görünüyor. :ehe

Benim için yeni sayılmıyor bu. :ehe

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
v40 kullanmadım kardeşim en son yaptığımı biraz geliştirdim resimleride şöyle :)

----------Eklendi @ 14:00:15 ---------- Yazıldı @ 13:56:24 ----------

ram değeri 60larda program felan yükleyince 55e düşüyor ben 30 tane felan yükledim 55'e düşüyor mesaj problemi bende yok ama granti vermiyorum dediğimi yaparsanız sizdede olmayabilir. wifi sorunu bende yok diğer arkadaşlardada yoktu ama sizdekiler program kaynaklı olabilir.cfw ile alakalı değil kardeşim.yeni v40 versiyonu için şimdilik pek vaktim yok stajım başlayacak bide ve eksikleri neler tam olarak bilinmiyor şimdi yaparım sonra sorunlar çıkar mahçup oluruz

güzele benziyor bekliyoruz :oke:

ByRdv

Üye
ne zaman çıkartacaksın son cfwyi hocam?

kerim5534

kerim5534

Üye
guzel olmus elıne saglık

gewa

Üye
ramblow şifre istemeye başladı.

gewa