[Yeni Sürüm Yayında ]^^Vendetta C6 v20.0.042^^Forumdaki En Hatasız En Güzel Cfw^^Çift Menu Modlu^^

Sponsorlu Bağlantılar

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
Cfw kurulumu için biraz yardım eder misiniz bu cfw yi kurmayı bir türlü beceremedim...

jafı kurdunuzmu eğer kurduysanız şu yolu izleyin

1-OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 açın.GO ya tıklayın.

2- BB5 sekmesineTıklayın ve Phone Mode dan OFFLINE Seçin.Bekleyin

3- Menüden Dead USB,Manual Flash,Normal Mode Ve Factory Seti Seçin
Crt 308 deki tiki kaldırın

4- MCU Tıklayın. bekleyin.Program size dosya konumu soracaktır.C: ye çıkarmış olduğunuz klasördeki RM-356_51.0.006_prd.core.C0r dosyasını seçin

5- PPM Tıklayıp bekledikten sonra çıkan pencereden C: ye çıkarmış olduğunuz klasördeki RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01 Seçin.

6- Ape Variant Tıklayıp bekledikten sonra C: ye çıkarmış olduğunuz klasördeki RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx Seçin.

7- Şimdi Flasha tıklayın

amoklavin2

amoklavin2

Üye
Sonunda kurdum :) çok teşekkür ederim

mavu

Üye
4-5 gün önce ilk yükledigin 4*3 olan yazılımını yükledim.Şimdiye kadar yüklediklerimin içinde bence en güzeli.Güncellenen sürümününde öyle olacağını düşünüyorum.Ellerine sağlık çok teşekkürler.
Hatasız
Hızlı
Batarya Ömrü Uzun(benim kullanımıma göre önceki yükledigim cfw lerden uzun):oke:
Temalar ve Efektler Mükemmel

Yüklemek isteyen mutlaka denesin!!!

amoklavin2

amoklavin2

Üye
bir kaç gün sonra iyi ve kötü düşüncelerimi belirtirim

snuriarslan

snuriarslan

Üye
4x3 Tam ekran menü yok,daha sonra ekleyecek misin ?

TeksasStyLe

TeksasStyLe

Üye
eline emeğine sağlık gerçektende stabil ve çalışıyor kurmak konsunda kararsız kalan arkadaşlarım bence denesinler gayet muntazam bir çalışma olmuş ellerine sağlık kardeşim . bende her cfw yi kurmam nasılsa bunu denemek geldi içimden hislerimde yanılmamışım gayet stabil bir cfw olmuş saol yinede ..

hacettepeliyim

Üye
kardeşim yorımları okudum.bazı ufak tefek hatalar bildirilmiş. onlar da zaten benim işime yaramayan konulardaki hatalar.:naughty: yarına indirip deniyorum. yorumları okuyunca ağzım sulandı:d: ellerine sağlık:oke:

agsalman

Üye
Eline sagLık

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
arkadaşım fw güzelde sanki mu undertaker fw sinin biraz editlenmiş hali pek bir fark yok

hackkoss

Üye
sayın hocam 4*4 ve 5*4 menü ekran resimlerini de koyabilir misin? inşallah bu menülerde pil ve şebeke göstergesi görülüyorsa bu fw yi kuracam. çünkü çoğu fw lerin 4*4 ve 5*4 menülerinde pil ve şebeke göstergesi bulunmuyor. saygılar...

snuriarslan

snuriarslan

Üye
Tam ekran menüler.Şebeke falan görünmüyor yani.

cemersennn

Üye
eline sağlık kardeşim mükemmel hatasız bir fw

s3ckin

s3ckin

Üye
Gelen mesaji ekranda gostermiyor!

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
4-5 gün önce ilk yükledigin 4*3 olan yazılımını yükledim.Şimdiye kadar yüklediklerimin içinde bence en güzeli.Güncellenen sürümününde öyle olacağını düşünüyorum.Ellerine sağlık çok teşekkürler.
Hatasız
Hızlı
Batarya Ömrü Uzun(benim kullanımıma göre önceki yükledigim cfw lerden uzun):oke:
Temalar ve Efektler Mükemmel

Yüklemek isteyen mutlaka denesin!!!

teşekkür ederim kardeşim :)

--------------- Ekleme ---------------

4x3 Tam ekran menü yok,daha sonra ekleyecek misin ?

isteyen olursa eklerim :) 4x4 istek üzerine eklemiştim bide yanında yine isteyen olursa diye 5x4'üde koydum.Pazartesi upload ederim isteyen varsa

eline emeğine sağlık gerçektende stabil ve çalışıyor kurmak konsunda kararsız kalan arkadaşlarım bence denesinler gayet muntazam bir çalışma olmuş ellerine sağlık kardeşim . bende her cfw yi kurmam nasılsa bunu denemek geldi içimden hislerimde yanılmamışım gayet stabil bir cfw olmuş saol yinede ..

Teşekkür ederim :)

bir kaç gün sonra iyi ve kötü düşüncelerimi belirtirim

bekliyoruz :)

kardeşim yorımları okudum.bazı ufak tefek hatalar bildirilmiş. onlar da zaten benim işime yaramayan konulardaki hatalar.:naughty: yarına indirip deniyorum. yorumları okuyunca ağzım sulandı:d: ellerine sağlık:oke:

teşekkür ederim :)

arkadaşım fw güzelde sanki mu undertaker fw sinin biraz editlenmiş hali pek bir fark yok

tema için diyorsanız kendisinden izin alınarak kullanıldı en çok sevdiğim temadır.yok geneli için diyorsan kendi yorumunuz bişey diyemecem. tek bi bi port var amerikayı yeniden keşfedemeyiz :ehe, ben sadelikten yanayım kafama göre yaptım paylaştım beğenen teşekkür eder.gelişmesine katkıda bulunmak isteyen eksiklerini söyler kardeşim

sayın hocam 4*4 ve 5*4 menü ekran resimlerini de koyabilir misin? inşallah bu menülerde pil ve şebeke göstergesi görülüyorsa bu fw yi kuracam. çünkü çoğu fw lerin 4*4 ve 5*4 menülerinde pil ve şebeke göstergesi bulunmuyor. saygılar...

kardeşim 4x4 ve 4x5 de pil ve şebeke görünmez bunlar tam ekran menü ama istiyorsan 4x4 pil ve sinyal göstergeleri olan hazırlarım pazartersi upload ederim. şu anki 4x3 'de pil vs. görünüyor

eline sağlık kardeşim mükemmel hatasız bir fw

teşekkür ederim:)

Gelen mesaji ekranda gostermiyor!

bildirimler widgetında görünmesi lazım kardeşim kurduktan sonra format attınmı?

rohat_2009

rohat_2009

Üye
Tek kelime ile mükemmel bir çalışma.sitedeki bütün fw leri denedim.Ama benim için en güzel, en sorunsuz fw bu.İstediğim tüm modlar uygulanmış.Yüklemek isteyipte kararsız kalanlara tavsiyem,kesinlikle deneyin.Süperrrrrrrrrr!!!!!!:oke:

s3ckin

s3ckin

Üye
evet format attim fakat 1 yeni mesaj ufak kutucuk cikmiyor :/ birde biraz yavas calisiyor... Guzel yorumlarin altina bunu yazmak istemezdim ama 2 kere hard format attim.

mavu

Üye
Benim Bir Sorum Olucak?
İlk yüklediğin versiyonda tema efektleri kapalı olduğunda bile dikey ekrandan yatay ekrana geçiş yaparken daha yumuşak bi geçiş efekti vardı.Güncellenen versiyonda dikeyden yataya geçerken ekran kararıp tekrar açılıyor.Onu bu güncellediğin versiyonda sağlaman mümkün mü???
Kusura bakma çok küçük bişey belki ama amacım eleştirmek değil?

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
Tek kelime ile mükemmel bir çalışma.sitedeki bütün fw leri denedim.Ama benim için en güzel, en sorunsuz fw bu.İstediğim tüm modlar uygulanmış.Yüklemek isteyipte kararsız kalanlara tavsiyem,kesinlikle deneyin.Süperrrrrrrrrr!!!!!!:oke:

snuriarslan

snuriarslan

Üye
4x3 tam ekran olursa sevinirim. (.
Ha birde sorun olmazsa eğer Sohbet uyglamasını kaldra bilir msin?

Üst Alt