arkadasım 5*4 tam ekranlı gelmeyecxekmi acaba ??

yan çevirince qwerty klavye çıkıyormu???
Öncelikle ellerinize sağlık yükledim Çok güzel olmuş ,zil seslerinde ismini söyle çalışmıyor. Açık durumda nokia zil sesi çalıyor.
daha önce hiç kullanmamıştımİskenDer™;3274632' Alıntı:Güzel Bir ÇaLışma . Ellerine Sağlık. Tema Efektleri Dışında Hic Bir Sorunum Yok .. (:
onu bi deneyenorjinal fw atmak istiyorum naviden 7 dosya indirdi.klasöre kopyaladım her adımı yaptım ama jaf dosyaları bulamıyor acil yardım
v51 mi yoksa v52 için modlanmış cfw mi bili verirsen sevinrim
öncelikle böyle bir cfwyi sitede paylaştığın için teşekkürler
ama ben yüklediğim widgetleri ev ekranına nasıl koyacacığımı bilemedim yardımcı olursan sevinirim![]()
Öncelikle emekleriniz için çok teşekkür ederim, genel olarak güzel bir fw yalnız benim bir sorunum var. Tercihler içinden "genel" tercihinin zil sesini değiştirmek istediğimde telefonun hafıza kartına attığım mp3 leri görmüyor (E:/sounds, E:/sounds/simple, E:/sounds/digital klasörlerini denedim). Aynı durum alarm zil sesi için de geçerli. Ancak müzik player gayet güzl bir şekilde mp3 leri görüyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ne yapmam gerekli acaba.

Music klasörüne dikkat etmemiştim hiç. Mp3 leri gördü. Çok teşekkür ederim.
--------------- Ekleme ---------------
Affınıza sığınarak bir sorunumu daha dile getirmek istiyorum. Bir hatamı yapıyorum yine bilemedim ama rehberin içinden ya da ana ekrandaki favori kartvizitler widgeti üzerinden 4 kişi seçtiğimde, seçtiğim bu kartvizitler rehberden siliniyor. Daha sonra ana ekrandaki favori kartvizitler widgetine tıkladığımda bu kartvizilere ulaşamıyorum.Rehberimden kimi favorilere eklersem rehberden siliniyor. ana ekrandaki widgetten girdiğimde gözüküyorlar ancak yanlarında yine seçme kutucuğu çıkıyor. Tik koyup tamam dediğimde ise birşey olmuyor. Nerde hata yapıyorum acaba?
ve isimler telefon hafızanda kopyalanmış bende kardeşim sizinden öyle olsunPardon ama yardımınıza ihtiyacım var.Sizin fw nizi yükledim kullandım çok memnunum.Fakat bugün tel i satacağım.O yüzden orjinal yazılıma dönmem gerekiyor nasıl yapmam gerekiyor. Ayrıntılı anlatan bir link vs var mı. teşekkürler....
navifirmden orjinal fw'yi indirip aynı yolla kurabilirsiniz site navifirm kullanımıyla ilgili konu olması lazımdı

jaf ile hack yaparken ki gibi aynı yolları izleyerek yukleyeceğim değil mi? Ayrıca navifirm den şu an iniyo telefon dili türkçe olur dimi![]()
eure2 turkey felan yazacaktı galiba.use ini ile kur yanlış dosya seçmene engel olurTeşekkür ederim hallettim. Şimdi satmaya gidiyorum. Android e geçeceğim de![]()

Biraz araştırdım, bir sonuca ulaştım ve paylaşmak istiyorum. Bu favori kartvizitlerdeki sorun fw yüklemelerinde oluşabilen genel bir sorunmuş.Çözümü ise:Rica ederim her zaman sorunuzu sorun elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım ve bir yanlışlık yapıyorsunuz galiba ben şimdi denedim önce ekrana kişiler widgetını seçtim sonra yine ekranda boş kişi widgetlarından birine bastım sonra ekran gelen rehberden kişiyi seçtim ve atadı kişiyi atadım herhangi aksaklık olmadı isimde rehberde başında yıldız olarak duruyor.sonra kaldırmak için ekran widgetından kişiyi, rehbere girip başında yıldız olan kişilerden seçeneklerden favorilerden kaldır dedim sorun widget kısayolundan kaldırdım.sizde bu yolu bi deneyin yine olacakmı bakalımve isimler telefon hafızanda kopyalanmış bende kardeşim sizinden öyle olsun