[Yeni Sürüm Yayında ]^^Vendetta C6 v20.0.042^^Forumdaki En Hatasız En Güzel Cfw^^Çift Menu Modlu^^

Sponsorlu Bağlantılar

kundura

Üye
Öncelikle ellerinize sağlık yükledim Çok güzel olmuş ,zil seslerinde ismini söyle çalışmıyor. Açık durumda nokia zil sesi çalıyor.

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım 5*4 tam ekranlı gelmeyecxekmi acaba ??

5x4'ü dün deseydiniz upload ederdim bugün.şimdi arkdaşlardayım bu gece upload edebilirsem ederim :)

--------------- Ekleme ---------------

yan çevirince qwerty klavye çıkıyormu???

evet çalışıyor isteyen olursa 4 satırlı klavye modluda yapabilirim kotukoylu'nun verdiği mod çok güzel

Öncelikle ellerinize sağlık yükledim Çok güzel olmuş ,zil seslerinde ismini söyle çalışmıyor. Açık durumda nokia zil sesi çalıyor.

evet bende denedim çalışmıyor mesaj okuyucuyu kaldırmıştım ondanmı oldu acaba :hmmm daha önce hiç kullanmamıştım

İskenDer™

İskenDer™

Üye
Güzel Bir ÇaLışma . Ellerine Sağlık. Tema Efektleri Dışında Hic Bir Sorunum Yok .. (:

onurcna

onurcna

Üye
öncelikle böyle bir cfwyi sitede paylaştığın için teşekkürler

ama ben yüklediğim widgetleri ev ekranına nasıl koyacacığımı bilemedim yardımcı olursan sevinirim :)

TeksasStyLe

TeksasStyLe

Üye
v51 mi yoksa v52 için modlanmış cfw mi bili verirsen sevinrim

bihterberk

Üye
orjinal fw atmak istiyorum naviden 7 dosya indirdi.klasöre kopyaladım her adımı yaptım ama jaf dosyaları bulamıyor acil yardım

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
İskenDer™;3274632' Alıntı:
Güzel Bir ÇaLışma . Ellerine Sağlık. Tema Efektleri Dışında Hic Bir Sorunum Yok .. (:

yeni versiyonda efektler değişti :) onu bi deneyen

orjinal fw atmak istiyorum naviden 7 dosya indirdi.klasöre kopyaladım her adımı yaptım ama jaf dosyaları bulamıyor acil yardım

rm-356 klasörünü oluşturdunuzmu içine atıp use ini ile kolayca kurmanız lazım.yada nokia software updater ilede kurabilirsiniz

v51 mi yoksa v52 için modlanmış cfw mi bili verirsen sevinrim

v52 için ama v51 içinde kurabilmeniz lazım versiyon yükseltme gibi yapması lazım.ama v52 ye v51 kurmayın

öncelikle böyle bir cfwyi sitede paylaştığın için teşekkürler

ama ben yüklediğim widgetleri ev ekranına nasıl koyacacığımı bilemedim yardımcı olursan sevinirim :)

ev ekranında herhangi bir widgeta uzun basın ve kaldır deyin sonra boş yere tıklayıp ekle diyerek kurabilirsiniz

xcen

Üye
Öncelikle emekleriniz için çok teşekkür ederim, genel olarak güzel bir fw yalnız benim bir sorunum var. Tercihler içinden "genel" tercihinin zil sesini değiştirmek istediğimde telefonun hafıza kartına attığım mp3 leri görmüyor (E:/sounds, E:/sounds/simple, E:/sounds/digital klasörlerini denedim). Aynı durum alarm zil sesi için de geçerli. Ancak müzik player gayet güzl bir şekilde mp3 leri görüyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ne yapmam gerekli acaba.

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle emekleriniz için çok teşekkür ederim, genel olarak güzel bir fw yalnız benim bir sorunum var. Tercihler içinden "genel" tercihinin zil sesini değiştirmek istediğimde telefonun hafıza kartına attığım mp3 leri görmüyor (E:/sounds, E:/sounds/simple, E:/sounds/digital klasörlerini denedim). Aynı durum alarm zil sesi için de geçerli. Ancak müzik player gayet güzl bir şekilde mp3 leri görüyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ne yapmam gerekli acaba.

music klasörüne atıp zil seçeneklerinde tüm şarkılarda çıkıyor bide öyle deneyin şimdi ben denedim sorun yok :)

xcen

Üye
Music klasörüne dikkat etmemiştim hiç. Mp3 leri gördü. Çok teşekkür ederim.

Affınıza sığınarak bir sorunumu daha dile getirmek istiyorum. Bir hatamı yapıyorum yine bilemedim ama rehberin içinden ya da ana ekrandaki favori kartvizitler widgeti üzerinden 4 kişi seçtiğimde, seçtiğim bu kartvizitler rehberden siliniyor. Daha sonra ana ekrandaki favori kartvizitler widgetine tıkladığımda bu kartvizilere ulaşamıyorum.Rehberimden kimi favorilere eklersem rehberden siliniyor. ana ekrandaki widgetten girdiğimde gözüküyorlar ancak yanlarında yine seçme kutucuğu çıkıyor. Tik koyup tamam dediğimde ise birşey olmuyor. Nerde hata yapıyorum acaba?

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
Music klasörüne dikkat etmemiştim hiç. Mp3 leri gördü. Çok teşekkür ederim.

Affınıza sığınarak bir sorunumu daha dile getirmek istiyorum. Bir hatamı yapıyorum yine bilemedim ama rehberin içinden ya da ana ekrandaki favori kartvizitler widgeti üzerinden 4 kişi seçtiğimde, seçtiğim bu kartvizitler rehberden siliniyor. Daha sonra ana ekrandaki favori kartvizitler widgetine tıkladığımda bu kartvizilere ulaşamıyorum.Rehberimden kimi favorilere eklersem rehberden siliniyor. ana ekrandaki widgetten girdiğimde gözüküyorlar ancak yanlarında yine seçme kutucuğu çıkıyor. Tik koyup tamam dediğimde ise birşey olmuyor. Nerde hata yapıyorum acaba?

Rica ederim her zaman sorunuzu sorun elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım ve bir yanlışlık yapıyorsunuz galiba ben şimdi denedim önce ekrana kişiler widgetını seçtim sonra yine ekranda boş kişi widgetlarından birine bastım sonra ekran gelen rehberden kişiyi seçtim ve atadı kişiyi atadım herhangi aksaklık olmadı isimde rehberde başında yıldız olarak duruyor.sonra kaldırmak için ekran widgetından kişiyi, rehbere girip başında yıldız olan kişilerden seçeneklerden favorilerden kaldır dedim sorun widget kısayolundan kaldırdım.sizde bu yolu bi deneyin yine olacakmı bakalım :hmmm ve isimler telefon hafızanda kopyalanmış bende kardeşim sizinden öyle olsun

ze_alias

Üye
Pardon ama yardımınıza ihtiyacım var.Sizin fw nizi yükledim kullandım çok memnunum.Fakat bugün tel i satacağım.O yüzden orjinal yazılıma dönmem gerekiyor nasıl yapmam gerekiyor. Ayrıntılı anlatan bir link vs var mı. teşekkürler....

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
Pardon ama yardımınıza ihtiyacım var.Sizin fw nizi yükledim kullandım çok memnunum.Fakat bugün tel i satacağım.O yüzden orjinal yazılıma dönmem gerekiyor nasıl yapmam gerekiyor. Ayrıntılı anlatan bir link vs var mı. teşekkürler....

navifirmden orjinal fw'yi indirip aynı yolla kurabilirsiniz site navifirm kullanımıyla ilgili konu olması lazımdı

ze_alias

Üye
navifirmden orjinal fw'yi indirip aynı yolla kurabilirsiniz site navifirm kullanımıyla ilgili konu olması lazımdı

jaf ile hack yaparken ki gibi aynı yolları izleyerek yukleyeceğim değil mi? Ayrıca navifirm den şu an iniyo telefon dili türkçe olur dimi :)

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
jaf ile hack yaparken ki gibi aynı yolları izleyerek yukleyeceğim değil mi? Ayrıca navifirm den şu an iniyo telefon dili türkçe olur dimi :)

eğer doğru dosyayı indiriyorsan olur :) eure2 turkey felan yazacaktı galiba.use ini ile kur yanlış dosya seçmene engel olur

ze_alias

Üye
Teşekkür ederim hallettim. Şimdi satmaya gidiyorum. Android e geçeceğim de :D

xcen

Üye
Rica ederim her zaman sorunuzu sorun elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım ve bir yanlışlık yapıyorsunuz galiba ben şimdi denedim önce ekrana kişiler widgetını seçtim sonra yine ekranda boş kişi widgetlarından birine bastım sonra ekran gelen rehberden kişiyi seçtim ve atadı kişiyi atadım herhangi aksaklık olmadı isimde rehberde başında yıldız olarak duruyor.sonra kaldırmak için ekran widgetından kişiyi, rehbere girip başında yıldız olan kişilerden seçeneklerden favorilerden kaldır dedim sorun widget kısayolundan kaldırdım.sizde bu yolu bi deneyin yine olacakmı bakalım :hmmm ve isimler telefon hafızanda kopyalanmış bende kardeşim sizinden öyle olsun
Biraz araştırdım, bir sonuca ulaştım ve paylaşmak istiyorum. Bu favori kartvizitlerdeki sorun fw yüklemelerinde oluşabilen genel bir sorunmuş.Çözümü ise:

Seçenekler-İşaretle-Tümünü işaretle-Seçenekler-Elektronik kartvizit kopyala-Diğer hafızaya(E)

Kartvizitler kopyalandıktan sonra telefona hard format atılacak. Hard format = Telefon kapalıyken yeşil+kırmızı+kamera+açma kapama tuşlarının açılış ekranı gelene kadar basılı tutulmasıdır.

Hard format sonrası tekrar rehbere girilecek.

Seçenekler-Elektronik kartvizit kopyala-Diğer hafızadan (E)

Bu işlemden sonra rehber geri gelecek.Şimdi ev ekranında widgetlara kartvizit eklendiğinde kişilerin resimleriyle beraber eklenecek.

aliens

aliens

Üye
teşekkür ederim.

denediklerim içinde gayet stabil ve performanslı çalıştığını söyleyebilirim. Özellikle Ovi Maps ve TotalRecall önemli idi. Bir önceki denediğim cfw de kayıtlar kesik ve sorunluydu, düzeldi. Ovi Maps released olmuş sürümü eklenmiş, sorunsuz birşekilde haritalarını wi-fi üzerinden indirip çalıştırdım. :oke:

muamma90

Üye
Cfw kurulumu için biraz yardım eder misiniz bu cfw yi kurmayı bir türlü beceremedim...

Üst Alt