[Yeni Sürüm Yayında ]^^Vendetta C6 v20.0.042^^Forumdaki En Hatasız En Güzel Cfw^^Çift Menu Modlu^^

Sponsorlu Bağlantılar

Utk4n*

Utk4n*

Üye
Ben teşekküR edeRim :).

kaptannova

Üye
şu anda 16.15 kurdum deneyeceğim izlenimlerimi anlatırım... güzele benziyor...

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
şu anda 16.15 kurdum deneyeceğim izlenimlerimi anlatırım... güzele benziyor...

yorumlarını bekliyorum dostum eksikliklerin ortaya çıkması için diğer arkadaşlarda yorumlarını yaparsa sevinirim :)

--------------- Ekleme ---------------

Siteye Upload Edebilirsin Hotfile Zaman Aşımı Bekleme Falan Biliyosun. Forum Üzerinden Ekle Bence

bide buraya upload ettim forumada temalar konusuna eklerim dostum :)

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
merhaba arkadaşlar öncelikle fw hazırlayan arkadaşa tşk emeğine sağlık ama ben hala anlamış değilim şu konuyu

iyi hoş hızlı güzel batarya uzun diyorsunuzda tema efeklerine baksanıza etraf yıldız dolu kimisi şimşek bırakıyor eee bataryanın canına okuyor ha bir dönüyor ışıltılar ve telefonu yavaşlatıyor bu nasıl bir hız ve uzun batarya modu anlamadım bir yerden yapıyorsunuz bir yerden yıkıyorsunuz kimsenin emeğine saygızıklık etmem haddime değil ama kullanmak istiyoruz görünce vaz geçiyoruz ben içine başka efektler gömüyorum bu defada bazı uygulamalardaki açılma kapanma zamanı değişiyor "MANİFEST" dosyasını değiştiriyorum bir yeri uyuyor diğer yeri uymuyor yada efekt lerdeki ışıltılı "PNG" dosyalarını siliyorum bu defada temada vurgu alanlarının bazıları yok oluyor allah aşkına düzgün bir efekt yokmu sade ve hızlı...
Fw hazılayan arkadaşdan ricam bu konuya bir el atsa yada bir cvp yazsa şimdiden tşk tekrar emeğine sağlık

Utk4n*

Utk4n*

Üye
merhaba arkadaşlar öncelikle fw hazırlayan arkadaşa tşk emeğine sağlık ama ben hala anlamış değilim şu konuyu

iyi hoş hızlı güzel batarya uzun diyorsunuzda tema efeklerine baksanıza etraf yıldız dolu kimisi şimşek bırakıyor eee bataryanın canına okuyor ha bir dönüyor ışıltılar ve telefonu yavaşlatıyor bu nasıl bir hız ve uzun batarya modu anlamadım bir yerden yapıyorsunuz bir yerden yıkıyorsunuz kimsenin emeğine saygızıklık etmem haddime değil ama kullanmak istiyoruz görünce vaz geçiyoruz ben içine başka efektler gömüyorum bu defada bazı uygulamalardaki açılma kapanma zamanı değişiyor "MANİFEST" dosyasını değiştiriyorum bir yeri uyuyor diğer yeri uymuyor yada efekt lerdeki ışıltılı "PNG" dosyalarını siliyorum bu defada temada vurgu alanlarının bazıları yok oluyor allah aşkına düzgün bir efekt yokmu sade ve hızlı...
Fw hazılayan arkadaşdan ricam bu konuya bir el atsa yada bir cvp yazsa şimdiden tşk tekrar emeğine sağlık

BuyuR.

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
Ben zaten efektleri kapatarak kullanıyorum dostum :) ve efekti kendim hazırladım bana yavaş gelmedi :hmmm Hatta gayet hızlı,sadece ayarlara girince biraz yavaş kalıyor onun dışında efekt kapalıyken zaten gayet hızlı ve program açmalarında sorun yok ama istersen şunu kullanabilirsin dostum senin için upload ettim :) ve efektlerde şarj yemeyen istiyorsan 5800 orjinal efektini tavsiye ederim sade hızlı ve şarj yemeyen

BuyuR.

Sağolasın dostum :)

4w3e

Üye
bunu kuruyorum dostum saol

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
çok tşk Metalurjist19 ve Utk4n* dosyaları aldım ama 5800 efektlerini bende çok seviyorum ama cfw lerde gerçek hızında çalışmıyor defalarca denedim özellikle ayarları çok geç açıyor ve daha bür sürü....
tema efeklerini kapatıncada yazılımın bir yerde görselliği kalmıyorki haklısın kapatınca hızlanıyor ama ....
neyse tekrar tekrar tşk ederim ikinizede bir de verdiğiniz efektler ile manifest dosyasını kullanacağım bakalım değişecekmi

4w3e

Üye
Program Yolu : C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
Dosyalar bulunamadi..
Flash dosyalari :
MCU Flash dosyasi: YOK
PPM Flash dosyasi: YOK
CNT Flash dosyasi: YOK
APE Degisim dosyasi: YOK

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
Program Yolu : C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
Dosyalar bulunamadi..
Flash dosyalari :
MCU Flash dosyasi: YOK
PPM Flash dosyasi: YOK
CNT Flash dosyasi: YOK
APE Degisim dosyasi: YOK

use.ini ile yapmayamı çalıştın dostum öyle yapma sitede c6 kurulumları resimli var ama kısaca şöyle;

1-OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 açın.GO ya tıklayın.

2- BB5 sekmesineTıklayın ve Phone Mode dan OFFLINE Seçin.Bekleyin

3- Menüden Dead USB,Manual Flash,Normal Mode Ve Factory Seti Seçin
Crt 308 deki tiki kaldırın

4- MCU Tıklayın. bekleyin.Program size dosya konumu soracaktır.C: ye çıkarmış olduğunuz klasördeki RM-356_51.0.006_prd.core.C0r dosyasını seçin

5- PPM Tıklayıp bekledikten sonra çıkan pencereden C: ye çıkarmış olduğunuz klasördeki RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01 Seçin.

6- Ape Variant Tıklayıp bekledikten sonra C: ye çıkarmış olduğunuz klasördeki RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx Seçin.

7- Şimdi Flasha tıklayın

hakanLp07

hakanLp07

Üye
tema için teşekkürler baş çavuş :)

kaptannova

Üye
test ettim bence eksik olarak efektler göze batıyor... bide dosya yöneticisinde lag oluyor... efektleri kapalı olarak kullandım gayet hızlı... hatta uçuyor... ama efektler açıkken sistem uygulamalarına çok geç giriyor(mesajlar, rehber, ayarlar,vs..) bunların dışında eksik yok... test ettikçe bug lag bulursam yazarım... genel olarak güzel bir cfw...

rudeboytr

rudeboytr

Üye
Öncelikle ellerinize sağlık.Bu vfw hangi telefon için?Ben Nokia C6 için bir cfw bakıyorum.Bu cfw yi yükleyebilir miyim?

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
tema için teşekkürler baş çavuş :)

rica ederim onbaşı :)

Öncelikle ellerinize sağlık.Bu vfw hangi telefon için?Ben Nokia C6 için bir cfw bakıyorum.Bu cfw yi yükleyebilir miyim?

5800 içindir ama foruma bi bakın varmı eminde değilim:hmmm

test ettim bence eksik olarak efektler göze batıyor... bide dosya yöneticisinde lag oluyor... efektleri kapalı olarak kullandım gayet hızlı... hatta uçuyor... ama efektler açıkken sistem uygulamalarına çok geç giriyor(mesajlar, rehber, ayarlar,vs..) bunların dışında eksik yok... test ettikçe bug lag bulursam yazarım... genel olarak güzel bir cfw...

bidahaki fwye değiştiririm olmazsa efektleri :hmmm dosya yöneticisine bi bakıyım

İskenDer™

İskenDer™

Üye
Ellerine Sağlık Kardeşim Yüklüyorum ...

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
İskenDer™;3272695' Alıntı:
Ellerine Sağlık Kardeşim Yüklüyorum ...

teşekkür ederim yorumlarınızı bekliyorum :)

lord_keles

lord_keles

Üye
arkadasım 5*4 tam ekranlı gelmeyecxekmi acaba ??

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
yan çevirince qwerty klavye çıkıyormu???

Üst Alt