bu tel için engelleme olmaz zaten. ben de kullanıyorum ama s40 lara böyle teknik şeyler çok yok.slm. bende yeni C3 aldım. herşey süper iyi hoş ama arama ve msj engelleme programı bilen bulan var mı acaba????? S60 için olanları önermessenis sevinirimm![]()
çok güzel bi telefon almalısın..bende bu telefondan alcam sırf klavye ve wlanı olduğu iiçin diğer
özelliklere gerek yok sizce iyimi internete girmek rahatmı![]()
ya beyler bu sohbette msnden bi kaç gün öncesine kadar çok rahat konuşabiliyordum fakat şmdi bağlanamıyorum 1-2 gündür geçici servis sorunu kod 500 diyo bağlanmıyo sorun sadece bndemi yoksa yaşayanlarda varmı bu sorunu..
pcde msn açıkken telden girince pc dekini kesiyo ama bağlanmıyo
telefonun fabrika ayarlarını dosyalarınla birlikte geri yükle ( önce dosyalarını yedekle ) ancak böyle olablr bencebyler bi yardım edin ya
Arkadaşlar merhaba.
Bugün Nokia C3 aldım.
Mp4 videolarını çalıştıran bir programa ihtiyacım var
Yardımcı olur musunuz?
arkadaşım c3 zaten mp4 çalıştırıyor..bu soruna çözüm yok mu arkadaşlar?
telefonun fabrika ayarlarını dosyalarınla birlikte geri yükle ( önce dosyalarını yedekle ) ancak böyle olablr bence
o , telefonla ilgili değildir. hattınla ilgili. müşteri temsilcisiyle bi konuş derimmrb arkadaşlar ben iki ay önce NOKİA C3-oo aldım ilk başta sürümü normaldi sonra Vo7.2o yaptım keşke yapmasaydım telefonda internet pakedi war ebuddy giriyorum kullanıcı adım şifrem falan war WLAN dan dogru girio ama internet pakedinden girmio bunu yazıo(GPRS uygun olmadıgında telefon otamatik olarakkardedilen WLANs kullan.dewam) yazıo lütfen yardım edin pişman olacam telefonu aldıgıma
şunu bir dene :beyler acil yardım edin.ben normal tarayıcıdan wirelessla nete girmek istiyorum her defasında wapla baglanmaya çalışıyo.nasıl değiştircem ben bunu.nete giremiyorum.bi tek face e flan kendi programıyla giriyorum.
arkadaşım c3 zaten mp4 çalıştırıyor..