Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

creep8888

Üye
benim sorum olucak... Nokia C3-00 'da Wi-Fi war mı???

madenci1975

Üye
evet var

--------------- Ekleme ---------------

yeni yazılımı yükleyince (7.20) menü de iki tane topluluklar simgesi oluştu

ozbrk

ozbrk

Üye
ben bir soru sorabilirmiyim acaba C3 ün opera mini tarayıcısını değiştirmek mümkün mü ve bu telefona uygun java uygulamalar forumda bulunur mu

yengeç1

Üye
tşkr ederim konular için opera bolt yüklemesinde sorun çıkarırmı yada arada şebeke kaynaklımı problem oluyor

farukozer4444

farukozer4444

Üye
ben de c3 almayı düşünüyorum da.. sizce c3 mü almalıym yoksa e63 mü ???

KenanK

KenanK

Üye
ben de c3 almayı düşünüyorum da.. sizce c3 mü almalıym yoksa e63 mü ???

bence e63e elini sürme... aşırı yavaş bi telefon... eğer ikisinden birini almayı düşünüyorsan ben c3 al derim.. ben çok memnunum c3 ten...

goksel_bjk

goksel_bjk

Üye
Arkadaşlar Telefonunda videolarda fln donma sorunu olan yeni versiyon(7.20) i yükleyince sorun ortadan kalkıyor . Bende aşırı bi şekilde vardı yeni yazılımı yükledim daha donma fln olmuyor

ben bir soru sorabilirmiyim acaba C3 ün opera mini tarayıcısını değiştirmek mümkün mü ve bu telefona uygun java uygulamalar forumda bulunur mu
Opera mini tarayıcısı değiştirilemiyo anca galeriden girceksin .

farukozer4444

farukozer4444

Üye

bence e63e elini sürme... aşırı yavaş bi telefon... eğer ikisinden birini almayı düşünüyorsan ben c3 al derim.. ben çok memnunum c3 ten...

teşekkür ederm bu cumartesi c3 alıyorum. peki 320x240 oyun program linki verebilir misiniz ? forumda pek bulamadım da.

silentmoon

Üye
Bende Nokia C3 aldım 2 gün önce dün opera miniden rahatlıkla nete girebiliyordum fakat şuanda girmiyor... youtubeda rahatlıkla video izleyebiliyrm... bana güzel bir taraycı önerirmsiniz? ayrıca temalarada ihtiyacım var...ve telefonun güncellemesini yapıcam birazdan ... umarım opera minideki sorun cözülür suan nete hiç giremiyorum fabrika ayarlarına yüklesemde sorunu gideremedim.

taxman

Üye
arkadaşlar benim c3 arada edge bağlanıyo kendiliğinden böyle bi sorunla karşılaşan var mı? hiç E gitmiyo ve etrafoında kare bi kutu var bu da bağlı kaldığını gösteriyo sanırım böyle bi sorun yaşayan var mı? bataryayı çıkarıp takınca gidiyo sorun kalıcı bi çözüm arıyorum bilen varsa paylaşsın

hero_25

Üye
C3 telefonunda karsidan gelen aramalarda sesi az gelen var mi yoksa bu cihazlarin hepsi mi boyle ?

yokbi

Üye
Wi-fi den topluluklar ve e-posta ya bağlanamıyorken gprs den girsemde facebook a durum güncellemesi atamıyorum(yorum atıyor)

Sorun benim telefonumdamı?

farukozer4444

farukozer4444

Üye
lütfen yardım edinnnnnnnnn !!!!
telefonda oviden veya başka bir yerden oyun-uygulama indiriyorum. sonra açıyorum oyun açılıyor diyor hemen sonra oyun kapatılıyor diyor.. ne yapmalıyımmm.. yardımmmmm

yokbi

Üye
lütfen yardım edinnnnnnnnn !!!!
telefonda oviden veya başka bir yerden oyun-uygulama indiriyorum. sonra açıyorum oyun açılıyor diyor hemen sonra oyun kapatılıyor diyor.. ne yapmalıyımmm.. yardımmmmm

ovinin oyunları sakat.ya internet bağlantısı istiyor ya da kapatıyor öyle.boşverin hiç indirmeyin bile.

farukozer4444

farukozer4444

Üye
ama başka bir yerden indirince de aynısı çıkıyor. mesela az önce mobile9 dan ve getjardan oyun prog. indirdim. telefona attım. telde açıyorum diyor ki mesela bolt programı ''bolt açılıyor diyor hemen ardından bolt kapanıyor diyor anlamadım yaaaa.. lütfen yardım edn. telefonu dün aldm. alır almaz yazılım güncelleştirdim. şimdi olmuyo işteee offff

centerboys

Üye
nce telefonun yazılımı güncelmi ona bak daha sonra hafıza kartın varsa biçimlendir ve öyle açmayı dene aynı sorunu bende yaşıyordum bunları yaptım ve oldu nokia c3 özellik bakımından qwert klavyesi çok güzel gerisini salla beş para etmez

farukozer4444

farukozer4444

Üye
teşekkür ederm olduuuu :) :) :)

dracula41

Üye
beyler ben internete giremiyorum topluluklardan face e girecm iletişim hatası diyor, mesajlardaki sohbete giricem internet bağlantısını kontrol edin diyor 40 defa ayarları baştan yükledim olmuyor lütfen biri bana yardım lütfen

hasserseri

Üye
nokia c3de adobe reader nasıl yüklenio varmı öyle bi program yazılarımı adobe ile arşivliyorum ve telefonumda okumak istiorumda..???

karabasmayan

karabasmayan

Üye
Sanırım öyle.
v3.35 halen yazılım versiyonum.
Dün tv izlerken canım sıkıldı 1 deniyim dedim.
Servisleri ekledi msn , qtalk , yahoo :D
Arkaplanda çalışabiliyor olması en güzel yanı :D

telefon servisten geldi. 3 gün daha beklesem servise gitmesine gerek kalmayacaktı ama sanırım yazılım güncellenmemiş tamamen baştan yüklemişler sistemi.

çünkü çok fazla dead flash denediğim için telefon yavaşlamıştı. şimdi hiçbir sorunu yok ve ilk aldıgım zamanki gibi hızlı. chat servisi de gayet stabil çalışıyor.

tema için verdiğin linkte de güzel temalar varmış sağol :)

Üst Alt