Nokıa e72 ciler sorunlarını yazsınlar çözelim tüm sorunlar çözülmüştür

Sponsorlu Bağlantılar

isiyoo

Üye
palan kardeşim ben v52.005 sürümünü yükleyemedm,v31 var ovi suitten pc ile yüklemeye calısıorm enson sürüm v31 zaten yüklü dio,v52 yi nasıl yüklerim bi yardım edersen duacı olurum,simdiden cok saol......

fvb

Üye
Bende e 72 var almanyadan geldı kendılıgınden kapatıyor donup ve z yerıne y yazıyor harler klavyede ne yapmalıyım

Git Telefoncudan 10 15 Liraya Q Klavye Taktır sorunun çözülsün....:oke:

AUDİ_A3

Üye
s.a nokia e 72 den face giremiyorum. herşeyi doğru yazıyorum tam face ye gircek face devam edilmiyor ve çıkılıyor yazıyo daha sonrada üstte giriş yapmalısın yazıyor.bana yardımcı olursanı sevinirim

tifosi_54

Üye
palann58 arkadaşım bana yardımcı olabilir misin yazılım düşürme konuşunda.

BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
Kardes benim bi sorunum var navigasyonla ilgili.Ya bak Sürüş ve yürümeyi yapamyrm çünkü ne kdar beklesemde gps bekleniyor diyor bunu bi soylermisin

tomri

Üye
pc telefonu tanımıyor ilk taktığımda pc suite modunu etkin hale getiriyorum daha sonra yazılım araması yapıyor ama bulunamıyor herhangi bir yazılım yüklemem mi lazım ?

daha önce 5800 için indirdiğim yazılım e72 de de çalışıyordu yalnız format attım daha sonra bir daha böyle bir işlem gerçekleşmedi ?

krztn

Üye
hocam benımde onemli bi sorunum var. sebekede bi sıkıntı var. aramalarımda surekli "baglanti hatası" veriyor. baglanabilirsem konusmam yarıda kesiliyor. benı arayanlar cogu zaman "aradıgınız kisiye su an ulasilamıyor" sinyali alıyolar. acaba antendemi bi sorun var yoksa yazılımsal bi sorunmu? surum 031.023

bercinmemis

Üye
e 72 me rusça klavye yüklemek istiyorum yardım ederseniz sevinirim..

efe1206

Üye
kardes ben oviden yada bu siteden indirdigim oyunları acamıorum üstüne tıkladıgımda almıo sebebı nedir ?

--------------- Ekleme ---------------

he bıde tel sevıse gttı geldı 051.018 rumu ıle geldı ondan snra oldu bu olay :S

cenker06

Üye
ARKADAŞLAR BANA YERDIM ETMENİZ LAZIM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

1.ARKADASLAR OYUN NASIL YUKLİCEM DANDİK DANDİK OYUNLAR VAR
2. Bluetooth TAKTIGIMIZDA PC YE EKRANDA BIŞİLER ÇIKIYOR ONLAR NE ANLAMA GELIYOR?
3. FACEDE YOUTUBE DE YADA BAŞKA YERDE VİDEO İZLEYEMIYORUM

BUNLARI ACIKLARMISINIZ ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER TEKRARDAN

krmdmrr

Üye
selamlar nokia E72 beyaz telefonumun sürümünü 053.001 olarak güncelledim fakat telefon ingilizceye döndü ve türkçe seçeneği yok. Tekrar eski sürümü yüklersem de telefonu kilitleyeceğimi biliyorum. Telefon türkçe olabilmesi için ne yapmalıyım? Bu konularda biraz acemiyim lütfen yardımcı olun. Saygılar...

gecekulu

Üye
e72 kullanıyorum. telefon kilidini kaldıramadım müşteri hizmetlerinden *#7370# kombinasyonu ile formatladım ama bu seferde msn açılmıyro messenger su an kullanım dışı tekrar deneyin diye devamlı uyarı veriyor telefon garantili kıytırık servislerede güvenemiyorum yardımcı olursan sevinirim.

beq

Üye
palann58 kardeşim nasıl version düşürdüğünü yazarmısın, Kabusum oldu e72, şu version yükseltmek isteyenler hiç mi yazı okumuyorlar.. 52. 53. hepsini denedim orjinalı alt versionu, paylaşırmısın nasıl yaptıgını....

gecekulu

Üye
e72 kullanıyorum. telefon kilidini kaldıramadım müşteri hizmetlerinden *#7370# kombinasyonu ile formatladım ama bu seferde msn açılmıyro messenger su an kullanım dışı tekrar deneyin diye devamlı uyarı veriyor telefon garantili kıytırık servislerede güvenemiyorum yardımcı olursan sevinirim.

volkan yuzer

Üye
dün akşamdan beri gmail posta kutusuna gelen mailleri alamıyorum ve mail gönderemiyorum, bu problemi nasıl çözeceğim ?

bugra_5211

bugra_5211

Üye
telefonu bir english diline al telefon restartladıktan sonra telefonu dili english olduktan sonra msn bir kez aç eger ki açılırsa dili türkçe yap hadi hayırlı ugurlu olsun .

telefonu dilini inglizce yap daha sonra msn aç eger ki açılırsa dili tekrardan türkçe yap hadi hayırlı uğurlu olsun . dene sonucu yazarsan sevinirim

emre_etg

emre_etg

Üye
slm arkadaslar bende e72 var güzel hoş telefon ama birde kamera sesini kapabilsem yapamadım bazı programlar önerdiler onlarda olmadı yardım ederseniz sevinirim

0619

Üye
yuotube'den video izliyorum ama facebook vidivodo izlesene ve diger video sitelerinde izleyemiyorum skyfire'yi yükledim ama olmuyor

önereceginiz bir porgram varsa linki ile birlikte atınız yardım edin lütfen.

palann58

palann58

Üye
    Konu Sahibi
omeradan arkadaşım bağlantı ayarlarını kontrol etmeni isterim gerekirse bi wlandan dene olmazsa tekrar yazarsın
bağlantı ayarlarında sorun var gözüküo

safak4 kardeşim *#7370# dene soft format sorun çözülmezse

Telefon Kapalıyken Klavyedeki sol shift tuşu ,boşluk tuşu ,geri silme tuşu(backspace) ,açma kapama tuşuna El Sıkma Ekranı Gelene Kadar Basılı Tutun..

Aşağıdaki Sıralamayla Basın ve basılı tutun

sol shift tuşu
boşluk tuşu
geri silme tuşu
açma kapama tuşu

yine çözülmezse yazılım güncellemen lazım

mrttrz arkadaşım v31.023 den vaz geçmeyin çok pişman olursun demedi deme pişman olucağın için açıklamıcam çünkü yaşayan çok arkadaş var her e72 yazılım kolay düşmüyo

ayurveda kardeşim telefona bi soft format atarsan bişiy kalmaz yanlız tüm bilgiler silinir bilgin olsun

*#7370#

nucsmartus kardeş
pc suiteni sil tekrar kur ve silerken your ınstaller le sil sorun kalmaz

isiyoo kardeş

sakın v31.023 kal v52.005 sürümleri java kamera klavye sorunları çıkıo çok istersen anlatırım ama hiç tavsiye etmem telefondan yazılımdan çok iyi anlarsan anlatırım sora %100 pişman olucan geri döneriz ama hiç tavsiye etmem pek anlamıosan bulaşma yakarsın telefonu v31.023 paşa paşa kullan sorunsuz tavsiyem

AUDİ_A3 kardeş

ınternet tarayıcına gir

gizlilik verilerinin hepsinin sil ve facebookda giriş yaparken pc den nerden girdin vs gbi soru sorduyormusun

tifosi_54
olım kardeşim öncelikle yazılım sürümün ne

tomri kardeş

bana yazılım sürümünü söyle ilk önce ve 5800 iiçin indirdiğin yazılım e72 yüklemeden önce dili ingilizce yap sonra programı aç türkçe yap progrm açılması lazım

krztn

kardeş şebeke sorunu teknık bir arızadır sım yuvanda sorun olabilir yazılımsal sorun değildir v31.023 yükseltme tavsiyem

bercinmemis

rusça klavye yüklemek için rusça dil paketi yükletmen lazım kardeşim bunu bir tekbik servise götürüsen dha sğlam olur yanlız rusça yüklettikten sora klavyende harflerin yeri değişebilir z ye bastığın da y yazablr bilgin olsun

kardes ben oviden yada bu siteden indirdigim oyunları acamıorum üstüne tıkladıgımda almıo sebebı nedir ?

kardeşim oyun program vs yüklemeden önce tel dilini ingilizce yap yüklediğin oyun program vs aç sora türkçe yap rahatlıkla kullanblrsın v051.018 yazılım böyledir

ARKADAŞLAR BANA YERDIM ETMENİZ LAZIM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

1.ARKADASLAR OYUN NASIL YUKLİCEM DANDİK DANDİK OYUNLAR VAR
2. Bluetooth TAKTIGIMIZDA PC YE EKRANDA BIŞİLER ÇIKIYOR ONLAR NE ANLAMA GELIYOR?
3. FACEDE YOUTUBE DE YADA BAŞKA YERDE VİDEO İZLEYEMIYORUM

BUNLARI ACIKLARMISINIZ ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER TEKRARDAN

kardeş face youtube hepsi mümkün ilk önce ne gbi şeyler çıkıo söliceksinki ona göre yardımcı olım :D

selamlar nokia E72 beyaz telefonumun sürümünü 053.001 olarak güncelledim fakat telefon ingilizceye döndü ve türkçe seçeneği yok. Tekrar eski sürümü yüklersem de telefonu kilitleyeceğimi biliyorum. Telefon türkçe olabilmesi için ne yapmalıyım? Bu konularda biraz acemiyim lütfen yardımcı olun. Saygılar...

kardeşim türkçe dili olmaması normal çünkü en son türkçe yazılım v31.023 acemi isen teknik servise git türkçe yama yaptır sonucunda y z klavye karışmassa ne mutlu sana

Telefon Kapalıyken Klavyedeki sol shift tuşu ,boşluk tuşu ,geri silme tuşu(backspace) ,açma kapama tuşuna El Sıkma Ekranı Gelene Kadar Basılı Tutun..

Aşağıdaki Sıralamayla Basın ve basılı tutun

sol shift tuşu
boşluk tuşu
geri silme tuşu
açma kapama tuş

böle format at sorun çözülür unutma telefon açılıncaya kadar tuşlara basılı tutucaksın

yuotube'den video izliyorum ama facebook vidivodo izlesene ve diger video sitelerinde izleyemiyorum skyfire'yi yükledim ama olmuyor

önereceginiz bir porgram varsa linki ile birlikte atınız yardım edin lütfen.

sky fıreden başka yk araştırmam lazım normal girişle izlesene ve youtubeden izleniyo

slm arkadaslar bende e72 var güzel hoş telefon ama birde kamera sesini kapabilsem yapamadım bazı programlar önerdiler onlarda olmadı yardım ederseniz sevinirim

şimdi kardeş kamera sesiyle ne sorunun var onuda yaz yardımcı olmaya çalışım

lakneC

Üye
yaklaşık 3 aydır E72 sahibiyim yaklaşık bir on günden beri mesaj geldiğinde sesli yada titreşimli uyarı alamıyorum 5 günden beri de anasayfa inmeden mesaj geldiğini göremiyorum menüdeyken ve vs. yerlerdeyken mesaj simgesi çıkmıyor alttan(sadece navi tuşunun etrafındaki beyaz ışık yıpıldıyor)..
telefon inanılmaz derecede donuyor özellikle gelen mesajlara masaüstünden girmek için bir yada iki günde mutlaka batarya çıkarmaya kadar zorlayacak derecede..
bunlara istinaden dün mevcut yazılımımı nokia'nın sitesinden pc'yle senkron ederek güncelledim ve maalesef Türkçesi yokmuş :( bununla ilgili yeni yazılımı beklemek dışında ne yapabilirim ve sizce tahmini ne zaman çıkar?
Ayrıca ekranda ufak bi çizik -ufak sinek mide muhabbeti- meydana geldi orjinal yada yan sanayi(sırıtmayanından) tahmini ne kadara mal olur..? tüm bu sorunlarıma dair cevap ve yardımlarınızı inanılmaz derecede ihtiyacım var şimdiden hepinize kocaman teşekkürler..

Üst Alt