Nokıa e72 ciler sorunlarını yazsınlar çözelim tüm sorunlar çözülmüştür

Sponsorlu Bağlantılar

palann58

palann58

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa e72 ciler sorunlarını yazsınlar çözelim tüm sorunlar çözülmüştür
Derdinize derman olalım arkadaşlar bnm de e72 war tüm sorunları çözülmüştür

akt09

Üye
internetten video izleme olayına 1 çözüm bulan var mı

m@k@r@m@n

Üye
akt09 arkadasıma katılıyom bunun çözümü nedir

palann58

palann58

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım skyfıre die bi proıgram var bn şuan kullanıyorum kur onu facebook vs youtube gibi sitelerden rahatlıkla video izleyebilir inidirebilirmisin

acah

Üye
acıll e72 me v052.005 versıyonunu yuklemek ıstıyorum ama hıcbır yerde bulamıyorum noıanın kendı sıtesınde bıle bılen varsa yardımcı olabılırmı :((:

--------------- Ekleme ---------------

acıll e72 me v052.005 versıyonunu yuklemek ıstıyorum ama hıcbır yerde bulamıyorum noıanın kendı sıtesınde bıle bılen varsa yardımcı olabılırmı :((:

palann58

palann58

Üye
    Konu Sahibi
acah arkadaşım ben sana yardımcı olim
güncelleme her türlü sorunu çözülmüşütür e72 nin

sahada

Üye
ben e72 ye msn indirmek istiyorum nasıl yapılacağını bilmiyorum yardım edebilir msiniz

palann58

palann58

Üye
    Konu Sahibi
yardım edim arkadaşım hangi sürümü kullanıyorsun ilk önce

hemka556

Üye
ya ben ovi den facebook uygulamasını indirdim ama şifremi eposta mı filan yazınca"invalid api " yazısı çıkıo yardım acilll.

ferkan

Üye
Meraba Palan58 kardeşim,

Ben E72 telefonumda java uygulamarı açamıyorum. Örnek Bilyoner, bikaç oyun. Java ile ilgili tüm programlar çalışıyordu taki 051.018 versiyonu yükleyen kadar. Yardımcı olursan çok memnun olurum.

palann58

palann58

Üye
    Konu Sahibi
ferkan kardeşin bu yazılım arızalı v52.005 yazılımı çıktı ama şuan türkçesi yok beklioruz bizde ha ingilizce at git bir telefoncuya türkçe yama ttır sorun kalmaz veya v51.018 i sadece türkçe dili olmıcak ingilizce at sonra git türkçe yama attır ama önce bi sorup araştır türkçe yama atan varmı bzim burda atıolar şuan bn v52.005 i türkçe olarak kullanıorum ve javalarımda sorun yok

ferkan

Üye
anladım kardeşim ozaman birazdaha bekliyelim. çok saolll ilgilendiğin için

palann58

palann58

Üye
    Konu Sahibi
olim kardeşim versiyon düşürme olayı var bnde düşürebiliorum ama sn nerelisin yardımcı olim sana bn v52.05 yükledim sevmedim oda aynısı düşürdüm v31.023 e

safak4

Üye
Bende e 72 var almanyadan geldı kendılıgınden kapatıyor donup ve z yerıne y yazıyor harler klavyede ne yapmalıyım

mrttrz

Üye
herkes bırsey yazmıs fakat ortada cevap cozum yok!! v52 nasıl yuklenecek net bır cevap yazacak ınsan yok mu??

qqqqqq0

Üye
51 den 31 nasıl geçilir hepsi çözüldü hani nerde çözüm

palann58

palann58

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar v52. den v31 e çözüm çok kolay bna özelden ulaşın [email protected]

z yerıne y yazan arkadaşım ayarlara gir dil seçeneklerine gir yazma dilini ordan türkçe seç sorun kalmaz olmasa hard format at sorun çözülmezse bana ulaş msn den halledelim

v51 den v31 geçmek isteyen arkadaşlar phoneix jaf ve navifirm mi öncelikle indirip kursunlar sonra bn saat 6 dan 12 ye kdar netteym sorunları çözeriz çözümler çok kolay bnm telefonumu telefoncu yapamdı box la fln bn yaptm

gelelim v52. sürümü isteyen arkadaşım

bu programı indir ve telefonu usb kablosuna bağla v52.005 i yükle gerekli işlemleri prgram yaptırıo zaten yaparsın ama v52.005 de türkçe dil yok sölim

omeradan

Üye
Arkadaşlar skype girmiyor. Kullanıcı adını yazıyorum şifreyi yazıyorum sürekli signing in yazıyor ve açılmıyor uzun süre bekledim ama açılmadı neden olabilir ?

ayurveda

Üye
slm nokia e72 de mail problemim var.Pop3 mail tanıttım.Fakat gelen kutusu sürekli kendi kendine siliniyor.
ayarlardan mail silmede onay al seçenegide seçili fakat bir türlü çözemedim.yardımcı olursanız sevinirim.

nucsmartus

Üye
e72 mi ovi suite bağlamak istiyorum ancak telefonun ekranından pc suite imgesini seçince bağlandı dedikten hemen sonra bağlantı kesildi diyor,,,bağlantıyı depolama imgesini seçersem sorunusz yapıor ama ben sonuç olarak senkronizasyon yapamıyorum...ne yapmam lazım...

Üst Alt