n900 mu ? n8 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

lord_keles

lord_keles

Üye
Beyler n900 un dokunmatigi basmatik yani n97 ve 5800 la ayni..o yuzden tabiiki n8

ediesel

Üye
basmatik mi? Guldurdun beni yaw. N900 resistive ekrana sahip N8 ise capacitive. Algi yontemleri farkli olsa da en garantisi N900 bence. Hic degilse daha dokunmadan abuk subuk seyler yapma egilimi yok. Yani hafiften basmak lazim birseyi secmek icin. N900 kullanmadan yorum yapmamak lazim.

damat_ferit_11

damat_ferit_11

Üye
N8 tek geçerim.Kesinlikle n8 derim.

osilayer

Üye
Ben linux manyağım, ben kırığım, ben hiç hazır işi sevmem, armut piş azıma düş demem, symbian bebesimiyim ben hülennn.. bu dediklerimi diyemiyorsan N8 al

Ayrıca, N900 bir cep bilgisayarıdır. ekstra olarak telefon özelliği entegre edilmiştir. amaç farklıdır.
sadece bir telefon olarak bakılmamalıdır.

Godfather

Godfather

Üye
N8 :)

ediesel

Üye
N8 tamamen multimedya destekli bir telefondur ve multimedya özellikleri ile ön plana çıkmaktadır. Diğer yandan n900 denildiği gibi sonradan telefon özelliği eklenmiş bir cep bilgisayarıdır. Adamlar cd bile yazdılar kimbilir daha ne tip gelişmelere gebe. Zaman ve linux manyakları gösterecek. İkisi tamamen ayrı kulvarlarda yol alan ürünler.

fedata

fedata

Üye
şimdi bu konuyu inceledm.ve demem o ki,N8..ha nedenini diyeym..open gl 2.0 grafik işlemcisi mewcut..bu oyunları muhteşem bi şekilde oynaman anlamına gelr..hem n900 un en belirgin farkı mozilla tarayıcıya sahip olması değlmi?mozilla açık kodlu bi yazılmdr..n8 in de yazılımı açık kodlu,elbet yokları kesişir bu cihazlarn..ayrıca turkiyede ekim ortası veya sonuna dogru piyasaya cıkacak olan n8in pek cok kullanıcısı olacaktır..nokiaya kızardık hep ovistore de nie oyun yok pek?ama alt yapısı gücü yoktuki tlfların..adamlar napsn?smdi tahminim o ki iphone gibi 500 mblık oyunlr üretilecektr..ve gelelim video izleme konusuna..telefonda adobe flash lite 3.serisi pc de adobe flash player 9 serisinin temsilcisi.adobe flash lite 4 ise adobe flash player 10.1 e temsilci..demem o ki webde video izleme,sıkıntı yapmayacak..n900 den eksik yanı yok,sadece yeni..uygulama zenginliğide hadsafhada olacak,bahsede warım..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
N8, MeeGO işletim sistemli cihazlar çıkanakadar rakipsiz kalacak bir cihaz bence..

franzliszt

franzliszt

Üye
ya böyle bir üretim olabilirmi telefon yapıyorsun ekran çözünürlüğü halen 5800 la aynı hadi amoled olsun işlemcisi arm11 neden yani bak koyuyorsun güzel özellikleri , hdmı 12megapixel dolby falan filan ee yapıştır maemoyu yada meegoyu biraz geliştir cortex 9 u koy nasıl satıyor cihaz bu güzel özelliklere yazık oluyor isanın alıcağı varken aa iphoneun ekran aa samsungun hızı diyor keşke ekran ve işlemci politikası farklı olsaymış cihaz nükleer bomba gibi düşücekmiş.yanılıyormuyum ?

mustafaatilla

mustafaatilla

Üye
Gençler N900 ile N8 i karşılaştırmak tamamen saçmalık kulvarları farklı..
N8 dünya
N900 evren ucu bucağı yok gecen sene 1hafta win95 kullandım daha ne diyim varın siz yapın hesabını..

--------------- Ekleme ---------------

Dip not: yakın zamanda N8 in kapanma probleminden dolayı sıkıntılı telefonlar listesine girmesi söz konusu aynı iphone4 gibi dun sattım kurtuldum..
9700bold aldım (şirket hattı)..

kutukak

kutukak

Üye
Karşılaştırılmaz...
N8 cep telefonudur.
N900 ise cep bilgisayarıdır.

N8 sysmbian 3 işletim sistemi kullanıyorda ne oldu ne değişiklik getirdir. C6 nın yazılımına gölge ve yan 3 ekran getirdi bu mduur. Tamam ekrnı rengi güzel... Fakat sorunlar? 5800 da bile kaç kere güncelleme geldi peki n8 e???? 10 -12 güncelleme gelir heralde...

N900 aldım mutluyum. Flash 10.1 i yükledim. Sorunsuz video da izledim. Oyun konusunda da sıkıntım yok... Kesinlikle n900 derim.

Telefon almak isteyenler n8 alsın.
Yok ben cep bilgisayarım olsun evde bilgisayarımda yaptığım herşeyi yolculukta her yerde cebimden n900 ü çıkarıpta yaparım diyenler de n900 alsın!

United kingdom fiyatları
nokia n8 579 euro
nokia n900 539 euro

asidj

asidj

Üye
Bir n900 kullanicisi olarak bundan sonra htc evo 4g derim:)

musa_66

musa_66

Üye
Akıl var mantık var ya n8in fiyatına baktım 1600 tl yazıyoo arkadaşlar sırf 12 mp kamerası var diye bu kadar parada verilmezki oteki ozellikler neye yarar bnde 1600 tl olacakta 12 mp kamera alırım birde wifili 5 mp kameralı iyi kötü bi tel alırım geri kalanada normal bi bilgisayar eder zaten. Lütfen arkadaşlar bu milleti fakirleştiren en temel etmen lüksiyat kendimize biraz dikkat edelim arkadaşlar bu kadar pahalıya da kaçmayalım...

ediesel

Üye
Abi adam olmayız yaw. Geçen amelenin elinde iphone 4 gördüm. Daha ötesi var mı?

saruman_me

saruman_me

Üye
en iyisi 3310 babalar gibi yok düşürme korkusu yok toz kapma korkusu gibi endişen olmuyor n900 veya n8 sen bi düşür evlat acısı gibi koyar adama:D

denizci535

denizci535

Üye
bence bu konusma sacma n9 mu n900 mu falan olsa anlarim ama halen bu cortex linux sistemi n900 de oldugu surece ben bunu tercih ederim kaba bir goruntusu var n9 bakalim ciksinda onun boyunu gorelim arkdaslar n900 den isletim sistemi iyi ise aliriz amabu n900 yuruyen bir bomba... herseye fazla cevap veriyor... yine de n9 mu n900 mu? bu soruyu acalim... gerisi hikaye suanlik icin... anlamayanlara sunu diyeyim bir guncelleme daha cikarsa bunu kimse durduramaz 2009 da cikti halen tahtinda n9 cikta boyunu gorek...

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
bence bu konusma sacma n9 mu n900 mu falan olsa anlarim ama halen bu cortex linux sistemi n900 de oldugu surece ben bunu tercih ederim kaba bir goruntusu var n9 bakalim ciksinda onun boyunu gorelim arkdaslar n900 den isletim sistemi iyi ise aliriz amabu n900 yuruyen bir bomba... herseye fazla cevap veriyor... yine de n9 mu n900 mu? bu soruyu acalim... gerisi hikaye suanlik icin... anlamayanlara sunu diyeyim bir guncelleme daha cikarsa bunu kimse durduramaz 2009 da cikti halen tahtinda n9 cikta boyunu gorek...

suan kullandığım işletim sistemi ve versiyonu nedir? bir de kaç ghz olarak kullanıyorsun?

denizci535

denizci535

Üye
linux isletim sistemi sinirsiz ozgurluk demek arkadasim bu demek oluyor android 2.3 gingerbard.. macosx.. xp.. calistiran telefon bu herseyi yapabilirsin.. ben 1150 ghz kullaniyorum... kullanmadigim zaman 250 kullaniyorum bu yuruyen bomba...tavsiye ederim

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
linux isletim sistemi sinirsiz ozgurluk demek arkadasim bu demek oluyor android 2.3 gingerbard.. macosx.. xp.. calistiran telefon bu herseyi yapabilirsin.. ben 1150 ghz kullaniyorum... kullanmadigim zaman 250 kullaniyorum bu yuruyen bomba...tavsiye ederim
yarım saat önce telefoncuya gittim ve biraz kullandım.hızı gercekten iyi.o sıfırdı hiç birsey yapılmamıstı.ama telefonu dikey modda kullanamadım.okadar kurcaladım.içerisinde sensor yokmu? telefonu dik tutunca dikey moda geçer diye bekledim.ama sadece aramalarda no girmek için dikey moda geçti.tek elle kullanmak zor olur eger tamamen dikey modu yoksa.menude bir ayarı varmı tamamen dikey mod için?

denizci535

denizci535

Üye
arkadas yatay modda kullanmak sorun olmuyor bazi uygulamalarda dikey moda geciyor... Q klavye sana herseyi aklina basina getirecek soyle getirecek ben bir BILGISAYARIM diyecek. sana soruyorum sen laptopunu dikey kullanda bir gorek bakalim... anlamiyorsan bilgisayardan vs hic yanasma... bu bir BILGISAYAR anla... sen laptopunu yan kullaninca bana haber ver bende n900 tam dikey yaparim... kardes bu cihazi anlamak kullnmaktir ben htc hd2 ve birde samsung wve mi verdim...

Üst Alt