Bu olay gerçek midir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
keşke
Mesaj birleştirildi:

android oyun açısından daha üstün ama symbian kasmaması uygulama(opera,jtube) ve kullanış açısından daha üstün Bence...
Android oyunları uzaktan göründüğü gibi değil hocam taş çatlasın 2 hafta oynuyorsunuz sonra para harcamanız için kırk takla atıyorlar

• Beğen
Tepkiler: gonyalı

z.ibra

z.ibra

Üye
    Konu Sahibi
Android oyunları uzaktan göründüğü gibi değil hocam taş çatlasın 2 hafta oynuyorsunuz sonra para harcamanız için kırk takla atıyorlar
ama şöyle diyim: Android de para biriktip yeni şeyler açılabilecek,her gün oyunda daha fazla ilerleyip oynadıkça daha da eğlenceli olan oyunlar var ama symbian da genel olarak hep hikaye hikayeyi bitiriyorsun oyun bitiyor. Fruit ninja,angry birds tarzı oyunlar da çok çabuk sıkıyor.
Mesaj birleştirildi:

ama şöyle diyim: Android de para biriktip yeni şeyler açılabilecek,her gün oyunda daha fazla ilerleyip oynadıkça daha da eğlenceli olan oyunlar var ama symbian da genel olarak hep hikaye hikayeyi bitiriyorsun oyun bitiyor. Fruit ninja,angry birds tarzı oyunlar da çok çabuk sıkıyor.
şuan c6-01'de java oyunlar dahil 40 küsür oyun var ama sadece günde bi 5-10 dk fruit ninja ,çok nadir pes 11, bazen de tennis in the face oynuyorum sonra sıkıyor. Jtube olmasa hiç çekilmez bu symbian :)

Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Mesaj birleştirildi:

şuan c6-01'de java oyunlar dahil 40 küsür oyun var ama sadece günde bi 5-10 dk fruit ninja ,çok nadir pes 11, bazen de tennis in the face oynuyorum sonra sıkıyor. Jtube olmasa hiç çekilmez bu symbian :)
Hocam bende söylemesi ayıp Nintendo'nun mobil bir oyununu oynuyordum ufak tefek aboneliklerim harcamalarım vardı geçen günlerde mail gelmiş sunuculari kapıyoruz boşaltın binayı diye yani sözüm o ki en büyüğü de olsa zaman sonra ya oyunu kapatıyor ya da bir şekilde allem edip güllem edip verdiğin emeği yakıyor en azından bu eski toprakların ahı gitmiş vahı kalmış kimse çıkıp bitiriyoruz ya da siliyoruz demiyor (gerçi sizde haklısınız bende N70 de snakesi defalarca bitirdim sıkıyor zaman sonra oyunları)
Mesaj birleştirildi:

Android zaten hayal de Kaios yüklense öperim, başımın üzerine koyarım :ehe
Söyle temiz chromium tabanlı bir tarayıcı port edilse symbiana devamı da çorap iplik misali gelecekte aslında

Son düzenleme:
PALA.

PALA.

Üye
Söyle temiz chromium tabanlı bir tarayıcı port edilse symbiana devamı da çorap iplik misali gelecekte aslında
Kaios aslında symbiana en iyi gidebilecek işletim sistemidir, firefoxun tabanını kullanıyor galiba. Opera chormium tabanlıdır ama artık eskisi kadar beğenmiyorum, eskiden opera mini harikaydı symbianda. Nokıa eski modellerine benzeyen kaioslu cihazda üretiyordu galiba ama artık nokıa almam kolay kolay.

z.ibra

z.ibra

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bende söylemesi ayıp Nintendo'nun mobil bir oyununu oynuyordum ufak tefek aboneliklerim harcamalarım vardı geçen günlerde mail gelmiş sunuculari kapıyoruz boşaltın binayı diye yani sözüm o ki en büyüğü de olsa zaman sonra ya oyunu kapatıyor ya da bir şekilde allem edip güllem edip verdiğin emeği yakıyor
Ama en azından çeşit çok mesela android'in en sevdiğim oyun türlerinden stickman oyunları :) kuzenimin galaxy young model bir telefonu(android 2.3) vardı play store den bir stickman oyunu bulmuştuk saatlerce oynayabilirdim o oyunu ,çakma bir minecraft oynadığımızı da hatırlıyorum bi de dr. Driving yani tonla oyun vardı. Tabi şuan bi galaxy young c6-01 kadar iş görmez bence ama sırf oyun için ek telefon olarak alabilirim öyle bişeyi:)

Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Kaios aslında symbiana en iyi gidebilecek işletim sistemidir, firefoxun tabanını kullanıyor galiba. Opera chormium tabanlıdır ama artık eskisi kadar beğenmiyorum, eskiden opera mini harikaydı symbianda. Nokıa eski modellerine benzeyen kaioslu cihazda üretiyordu galiba ama artık nokıa almam kolay kolay.
Birkaç meraklı insan ile bu Kaios mevzusunu tartıştım genel kanı e6 c6 gibi cihazlara bu işlemin yapılamayacağı yönünde çünkü Nokia bu telefonlara farklı kanallar üzerinden komut alacak şekilde çalışan işlemciler tasarlamış ayrıca Kaios stabil olmayan web tabanlı bir işletim sistemi olduğu için zaman sonra Google desteği keserse (örneğin) Java telefonlardan bile kullanışsız hale gelirmiş. Ha bazısı da gerekli driverlar varsa bunun mümkün olabileceğini düşünüyor, bilgim olsa deneyeceğim bir işlem olurdu sanırım.
(N8 N9 da dense aynı cevapları alırdım sanırım)
Mesaj birleştirildi:

Ama en azından çeşit çok mesela android'in en sevdiğim oyun türlerinden stickman oyunları :) kuzenimin galaxy young model bir telefonu(android 2.3) vardı play store den bir stickman oyunu bulmuştuk saatlerce oynayabilirdim o oyunu ,çakma bir minecraft oynadığımızı da hatırlıyorum bi de dr. Driving yani tonla oyun vardı. Tabi şuan bi galaxy young c6-01 kadar iş görmez bence ama sırf oyun için ek telefon olarak alabilirim öyle bişeyi:)
Bir s2 çekin hocam eski Android oyunlarına bakacaksaniz çekersiniz en kötüsü cm12 cayır cayır kullanırsınız makineyi

• Beğen
Tepkiler: z.ibra
z.ibra

z.ibra

Üye
    Konu Sahibi
Birkaç meraklı insan ile bu Kaios mevzusunu tartıştım genel kanı e6 c6 gibi cihazlara bu işlemin yapılamayacağı yönünde çünkü Nokia bu telefonlara farklı kanallar üzerinden komut alacak şekilde çalışan işlemciler tasarlamış ayrıca Kaios stabil olmayan web tabanlı bir işletim sistemi olduğu için zaman sonra Google desteği keserse (örneğin) Java telefonlardan bile kullanışsız hale gelirmiş. Ha bazısı da gerekli driverlar varsa bunun mümkün olabileceğini düşünüyor, bilgim olsa deneyeceğim bir işlem olurdu sanırım.
Mesaj birleştirildi:

Bir s2 çekin hocam eski Android oyunlarına bakacaksaniz çekersiniz en kötüsü cm12 cayır cayır kullanırsınız makineyi
:)
Mesaj birleştirildi:

Mesaj birleştirildi:

Mesaj birleştirildi:

[/QUOTE] evet s2 güzel duruyor :)

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu
PALA.

PALA.

Üye
Kaios hakkında benimde pek bilgim yok, ancak forumda @MAERKEK ilgileniyordu. Ben genel görünüm itibariyle sade, düşük donanımlı olduğu için Symbianda güzel olurdu dedim, yoksa yükleneceğini sanmıyorum, uğraştığına değmez.

Kaios bence uzunca bir zaman destek alır, arkasında Mozilla Firefox var. Asıl Google el atarsa kork. Mozilla kar amacı gütmeyen bir kuruluş olduğundan yıllardır mecbur kalmadıkça bilgisayarda başka tarayıcı kullanmıyorum, hatta kullanamıyorum.

Benim görünüş itibariyle kaios hoşuma gidiyor, linux tabanlı olması lazım, özellikleri kısıtlı tuşlu telefonlarda kullanılıyor. Tuşlu telefon alacak olsam, kaios tercih ederim. Nokia benim için satıldığı gün bitmiştir. Nokiaya, Ağa dedik, büyük bildik, bir bildiği vardır dedik, bizi aleme mahçup etti :cool

• Beğen
Tepkiler: z.ibra, Dobraokuyucu ve gonyalı
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Mesaj birleştirildi:

Mesaj birleştirildi:

evet s2 güzel duruyor :)
[/QUOTE]
Ben emulator kurup oynuyorum. Su anda da nintendo switch oyunlarını oynuyorum. Mağazadan oyun indirmeyi bıraktım. Bir de psp ile ps2 emulatorleri var hepsi sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Hatta ben switch konusu açtım ancak hala onaylanmadı. Bir de wild rift oynuyorum. Androidte oyun oynicaksaniz emulatorlerle oynicaksiniz.

• Düşünceli
Tepkiler: Dobraokuyucu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt