n900 mu ? n8 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

omeru47

omeru47

Üye
n8 beş para etmez bence

bloodsheld

Üye
e72imi satasım geldi peki n900 türkçeye cevrilebilirmmi?

denizci535

denizci535

Üye
n900 zaten turkce kurulumu mevcut...

bloodsheld

Üye
abi offf canım simdi cok fena n 900 çekti :) peki 0 sıfırını nerden bulabilirim ?

cengaver155

cengaver155

Üye
oyun program ınternet vs ıçın kullanacaksan n900 yok sadece telefon resım vıdeo oynatma için kullanacaksan n8 al derım bence..

denizci535

denizci535

Üye
video oynatmazk icinde n900 kullan n8 daha n900 un oynattigi videolari oynatamaz....n900 soyle diyeyim bilgisayarinizda hangi formatta video olurssa olsun cevirmeden atin uzanti hic fark etmez ister cd ister dat ister 1080 hd olsun ister bilmem ne halt olursa olsun n900 oynatamadigi VIDEO KODEC i Yoktur.... kisaca bu n900 un kralligi tum telefonlarin siinirini bilmesi gerektiginin en ufak ornegi hurmetler....

BATIK_gemi

Üye
valla arkadaşlar şuan N900 kullanıyorum...bundan önce 2 adet n900 almıştım..şuan ki cihazımdan önce n8 kullandım biloemiyorum belki benim cihazda sorun vardı ama yarım günde hiç alo demeden şarj ı bitiyordu....kısacası lanet bir cihazdı....

MetQ7

MetQ7

Üye
N8 al derim:oke:

saruman_me

saruman_me

Üye
bide hd vidoları oynata bilse n900 kusursuz bi cihaz haline kesinlikle bürünür..

halo06

Üye
arkadasım ben n900 kullanıyorum harika bi telefon bilgisayarın yaptığı çoğu isi basarılı bi sekilde yapıor n8 in tek iyi tarafı buna göre daha ince ama n900 derim ben

tutas_tee

tutas_tee

Üye
hic dusunme bile arasindaki fiya farkina ragmen nokia n900,nokia n8 e fark atar cogu konuda...

aga38

aga38

Üye
video oynatmazk icinde n900 kullan n8 daha n900 un oynattigi videolari oynatamaz....n900 soyle diyeyim bilgisayarinizda hangi formatta video olurssa olsun cevirmeden atin uzanti hic fark etmez ister cd ister dat ister 1080 hd olsun ister bilmem ne halt olursa olsun n900 oynatamadigi VIDEO KODEC i Yoktur.... kisaca bu n900 un kralligi tum telefonlarin siinirini bilmesi gerektiginin en ufak ornegi hurmetler....
android çıktı nokia öldü

OğuzcanAbi

Üye
n900 eskidi bence :hmmm

denizci535

denizci535

Üye
eeee simdi cift islemci zamani...

enolaguy

Üye
İşin aslına bakarsan tek işlemcilerin 1GHZ sınırlarına dayandığı bir ortamda çift işlemcilerin gerekliliği de tartışılır

doan993

Üye
ya arkadaş hala bende karar veremedım .. n900 un fıyatı gıttıkce artıyor.. sıstem ozellıklerı de cok ıyı pıyasa da da bulunmamaya basladı.. N8 gıderek dusmekte

Necmati

Necmati

Üye
N8'ciyim ama N900

• Beğen
Tepkiler: CS BETA

enolaguy

Üye
n900 ün piyasası kolay kolay bitmez çünkü debian kullanıyor bunu arkadaşlar tam algılayamıyor olabilir ama debian basbayağı linux un kendisidir bluetooth üzerinden mouse unu n900 e bağlarsınız tv out kablosu ile monitöre girersiniz olur size n900 den linux debian computer.... Meego da orijinal olarak geliyor işe yararmı bilinmez ama n900 de. Maemo var, android var akla gelen her internet browserı var her emulator var ve o kadar çok plugin varki herkes kafasına göre bir n900 yaratabiliyor. Ve n900 aslında bir nokia falan sayılmaz çünkü maemo ile sınırlı bir makine değil tam bir hacker cihazı ve aslına bakarsanız boyle baska bir telefon yok

• Beğen
Tepkiler: yalnizkalp21

doan993

Üye
şuan n8 ile aynı fiyatta

jayjay16

jayjay16

Üye
dostum bi kere n900 cep bilgisayarı olarak geçiyor cep telefonu olarak değil.n810'un bi üst modelidir n900.şimdi sende kalkmış cep telefonuyla, cep bilgisayarını karşılaştırıyorsun ve cep telefonu diyenler çıkıyor.lütfen saçmalamayın..

Üst Alt