Yazıyor musun yoksa bu bir blöf mü blöf tabi ki okumayan , yazmayan kesimdenim
0sıfırcı Üye ertin' Alıntı: Yazıyor musun yoksa bu bir blöf mü Genişletmek için tıkla ... blöf tabi ki okumayan , yazmayan kesimdenim
ertin' Alıntı: Yazıyor musun yoksa bu bir blöf mü Genişletmek için tıkla ... blöf tabi ki okumayan , yazmayan kesimdenim
MAERKEK Admin ertin' Alıntı: O mantıkla bakarsak hesap makinesi bile yapay zeka. Soruya anında cevap. Terimleri karıştırmayalım Yazıyor musun yoksa bu bir blöf mü Genişletmek için tıkla ... Hesap makinesi matematiksel bilgi üreteci olurdu .
ertin' Alıntı: O mantıkla bakarsak hesap makinesi bile yapay zeka. Soruya anında cevap. Terimleri karıştırmayalım Yazıyor musun yoksa bu bir blöf mü Genişletmek için tıkla ... Hesap makinesi matematiksel bilgi üreteci olurdu .
ertin Üye Konu Sahibi PALA.' Alıntı: Kedi profilden kayboldu, promtları yollayıp evinden mi aldırdı Genişletmek için tıkla ... Ona giren çıkan ne onu merak ediyorum
PALA.' Alıntı: Kedi profilden kayboldu, promtları yollayıp evinden mi aldırdı Genişletmek için tıkla ... Ona giren çıkan ne onu merak ediyorum
PALA. Üye ertin' Alıntı: Ona giren çıkan ne onu merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum ancak, haklıda olsanız bu şekildeki üslupla birbirinizle tartışmayın.
ertin' Alıntı: Ona giren çıkan ne onu merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum ancak, haklıda olsanız bu şekildeki üslupla birbirinizle tartışmayın.
ertin Üye Konu Sahibi PALA.' Alıntı: Bilmiyorum ancak, haklıda olsanız bu şekildeki üslupla birbirinizle tartışmayın. Genişletmek için tıkla ... Ben ai kullanarak da yazdım ai kullanmadan da yazmışım. Ben buraya linkleri paylaşsam aklınız şaşar. Yobaz çok
PALA.' Alıntı: Bilmiyorum ancak, haklıda olsanız bu şekildeki üslupla birbirinizle tartışmayın. Genişletmek için tıkla ... Ben ai kullanarak da yazdım ai kullanmadan da yazmışım. Ben buraya linkleri paylaşsam aklınız şaşar. Yobaz çok
PALA. Üye ertin' Alıntı: Ben ai kullanarak da yazdım ai kullanmadan da yazmışım. Ben buraya linkleri paylaşsam aklınız şaşar. Yobaz çok Genişletmek için tıkla ... Tevazu en çok bilge insana yakışır
ertin' Alıntı: Ben ai kullanarak da yazdım ai kullanmadan da yazmışım. Ben buraya linkleri paylaşsam aklınız şaşar. Yobaz çok Genişletmek için tıkla ... Tevazu en çok bilge insana yakışır