Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

karabasmayan

karabasmayan

Üye
@karabasmayan ,
arkadaşım , benim telefonumda da sohbet te sıkıntı var. sadece ovi chat geliyor.
ben turkcell iletişim merkezinden almıştım.
v3.35 yazılımı yüklü.
ovi suite veya nokia software updater ile güncelleme bulmuyor.
fota yoluyla da bulmuyor.

bana , en son yazılımı yükleyebileceğim bir link verebilir misin ?
aldığım sonucu yazayım buraya.
çok sinir edici birşey gerçekten.
teşekkürler.

C3-00
V 03.35
15-05-10
RM-614

Gri renk olanından telefonum.

059C5N2: RM-614 C3-00 Ürün kodun boldladıgım kısımdakiyle aynı mı ? Değilse hangi ürün kodu oldugunu bataryanın altından yazabilir misin? Product Code yazar.

Ürün kodu üsttekiyle aynı ise, Ovi suite üzerinden yazılım güncellemeleri kısmından hem uygulama hem de firmware güncellemelerini kontrol eder, güncelleme gelirse yönergeleri takip ederek güncelleyebilirsin.

Chat sorunu ise muhtemelen Ovi Uygulamaları ile ilgili bir sıkıntı. Çünkü ovi chat uygulaması uyumlu oldugu diger telefonlarda da çok eski değil. Stabil de değil.

Ben servise yolladım, (teleservice) sendeki sorunla aynı sorundan dolayı.

Muhtemelen onaramayacaklar ve değişim değil para iadesi isteyeceğim.

Çünkü ürünün web sitesinde bu özelliğin var olduğu yazıyor. Onlar da yeni güncellemede gelecek gibi bir bahane öne sürecekler ama yemez. Sen sıfır üründe bu özelliği taahhüt ediyorsun.

İnşallah onarılamayacak bir arızadır da kurtulurum.

Bugüne kadar kullandığım hiçbir nokia da bu kadar rezillik çekmedim.(3310-6233-n79)

C3 resmen rezil bir telefon.

Niye aldın madem rezil diyenler de olacaktır, kredi kartı borçlarımdan dolayı n79u sattım, bunu vodafone hattımla kontratlı aldım. Bi nevi zorunluluktan yani.

erbayk

Üye
Öncelikle Merhaba

Yaptıgınız iş gerçekten çok güzel. Bunca insanın sorularını cevaplamak harika bir şey. Bu konuda sizi tebrik ediyorum. Gel gelelim konumuza. Ben sizler kadar iyi bir telefon kullanıcısı degilim ama bir N70'im var. Bildiginiz üzere N70 S60 serisi bir telefon. Ben bu telefon üzerinde asla ve asla vazgeçmiyecegim iki yazılım kullanıyorum. Bunlardan birisi Smart Settings diğeri ise Fexplorer. Bu iki yazılım benim olmazsa olmazım. Malumunuz C3 bir S40 telefonu ve benim bu iki programı çalıştırıp çalıştırmıyacağı konusunda şüphem var. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Bir diğer soracağım ise; malumunuz S60'larda MENÜ tuşuna uzun süre basına bir menü açılıyor ve programların arka planda çalışmasına olanak sağlıyor. C3'te böyle bir seçenek varmı? Bu iki konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim. Email adresim aşağıda bulunuyor. Email ile dönerseniz daha çok sevinirim.

SAYGILARIMLA
Emin Erbay KÜÇÜK
[email protected]

karabasmayan

karabasmayan

Üye
Öncelikle Merhaba

Yaptıgınız iş gerçekten çok güzel. Bunca insanın sorularını cevaplamak harika bir şey. Bu konuda sizi tebrik ediyorum. Gel gelelim konumuza. Ben sizler kadar iyi bir telefon kullanıcısı degilim ama bir N70'im var. Bildiginiz üzere N70 S60 serisi bir telefon. Ben bu telefon üzerinde asla ve asla vazgeçmiyecegim iki yazılım kullanıyorum. Bunlardan birisi Smart Settings diğeri ise Fexplorer. Bu iki yazılım benim olmazsa olmazım. Malumunuz C3 bir S40 telefonu ve benim bu iki programı çalıştırıp çalıştırmıyacağı konusunda şüphem var. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Bir diğer soracağım ise; malumunuz S60'larda MENÜ tuşuna uzun süre basına bir menü açılıyor ve programların arka planda çalışmasına olanak sağlıyor. C3'te böyle bir seçenek varmı? Bu iki konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim. Email adresim aşağıda bulunuyor. Email ile dönerseniz daha çok sevinirim.

SAYGILARIMLA
Emin Erbay KÜÇÜK
[email protected]

Öncelikle N70te kullandıgınız uygulamalar .sis veya sisx dosya uzantısını kullanır.

S40ta ise .jar ve .jad uzantılı dosyalar vasıtasıyla yükleme yaparız.(Java uygulamalar symbian os'lu cihazlara da yükleniyor ayrıca)

Aynı programların muadili veya s40 için yapılmış olanlarını konu içinde yazmış olmaları gerek.

Bildiğim kadarıyla Fexplorer'ın s40 versiyonu var. Smart settings'i bilmiyorum.

İkinci sorunuza gelecek olursak, S60 da multitasking var. S40 da bu yok.

Kısaca multitasking bir işlemi beklemeye alıp, sonlandırmadan diğerine devam edebilmek.

S60 da multitasking oldugu için bunu yapabiliyoruz. S40 da ise multitasking yok.

Fakat işletim sistemine gömülü olan Ovi Chat ve müzik çalar arkaplanda çalışabiliyor.

Kısacası menü tuşuna uzunca basılı tuttugumuzda arkaplanda çalışan işlemleri göremiyoruz çünkü bu telefondaki os multitasking'i desteklemiyor.

blazedanger35

Üye
059C5N2: RM-614 C3-00 Ürün kodun boldladıgım kısımdakiyle aynı mı ? Değilse hangi ürün kodu oldugunu bataryanın altından yazabilir misin? Product Code yazar.

Ürün kodu üsttekiyle aynı ise, Ovi suite üzerinden yazılım güncellemeleri kısmından hem uygulama hem de firmware güncellemelerini kontrol eder, güncelleme gelirse yönergeleri takip ederek güncelleyebilirsin.

Aynı değiller.
059B4C8 arkadaşım benimki.
Pc Suite veya Ovi Suite üzerinden güncelleme bulmuyor.
Cevabın için teşekkür ederim =)

yağızaygün

yağızaygün

Üye
bendede var C3 .donma sorunu vardı videolarda.. hafıza kartını değiştirdim düzeldi.telefonla verilen hafıza kartını tel de kullanmayın.yeni bitane alın

blazedanger35

Üye
evet sonunda chat i güncelle dediğimde yeni servisleri ekledi arkadaşım.
sanırım güncelleme geldi.
karabasmayan dene istersen arkadaşım.
msj ı yazdığım an itibariyle giriş yapabiliyorum ;) :D

centerboys

Üye
bende c3 kullanıyorum ama chat filan yok...

blazedanger35

Üye
mesajlarda sohbet e girerek deniyebilirsin.
Ing. Kullandigim icin chat yazmisim.

bilgehann

Üye
Ben nokia Nın C - 3 modelini daha dün oldum okdar yerde okudum fakat bu sorun hiç kimsede yaşanmıyor . Telefonum topluluklar , ana sayfa ve ovi olmak üzere wifi üzernden hiç bir yere baglanmyor yada baglanıyor 1 -2 dk sonra baglantı kesilmemiş gibi gözüküyor fakat girmiyor siteye baglantı hatası veriyor . Yardım edrseniz sevinirim

KenanK

KenanK

Üye

geldi demek sonunda bu kadar ısrardan sonra... yarın bende iş yerinde güncellemeyi denerim... ;)

karabasmayan

karabasmayan

Üye

haybeye yolladık servise desenize. vodafone için 7.20 de çıkmış navifirm de gördüm. KenanK arkadaşım sen de denedikten sonra yazar mısın sonucu.

blazedanger35

Üye
haybeye yolladık servise desenize. vodafone için 7.20 de çıkmış navifirm de gördüm. KenanK arkadaşım sen de denedikten sonra yazar mısın sonucu.

Sanırım öyle.
v3.35 halen yazılım versiyonum.
Dün tv izlerken canım sıkıldı 1 deniyim dedim.
Servisleri ekledi msn , qtalk , yahoo :D
Arkaplanda çalışabiliyor olması en güzel yanı :D

goksel_bjk

goksel_bjk

Üye
şu yeni cıkan yazılımın linkini bana atarmısınıs yhaw bir turlu bulamadım.benim telefonun code:059C985 yazıyo arkasında

blazedanger35

Üye
şu yeni cıkan yazılımın linkini bana atarmısınıs yhaw bir turlu bulamadım.benim telefonun code:059C985 yazıyo arkasında

kardeş sohbet'ten bahsediyorsan sohbete girince servisi güncelle diyip wireless veya kullandığın operatörle güncelleyebilirsin.

firmware i ben henüz güncelleyemedim.
ovi suite le dene istersen .
yeni yazılım varsa yükleyebilirsin.

--------------- Ekleme ---------------

yeni temelar buldum.
kullanmak isteyenler için link.

erbayk

Üye
Anladım çok aydınlatıcı oldu teşekkür ederim.

Öncelikle N70te kullandıgınız uygulamalar .sis veya sisx dosya uzantısını kullanır.

S40ta ise .jar ve .jad uzantılı dosyalar vasıtasıyla yükleme yaparız.(Java uygulamalar symbian os'lu cihazlara da yükleniyor ayrıca)

Aynı programların muadili veya s40 için yapılmış olanlarını konu içinde yazmış olmaları gerek.

Bildiğim kadarıyla Fexplorer'ın s40 versiyonu var. Smart settings'i bilmiyorum.

İkinci sorunuza gelecek olursak, S60 da multitasking var. S40 da bu yok.

Kısaca multitasking bir işlemi beklemeye alıp, sonlandırmadan diğerine devam edebilmek.

S60 da multitasking oldugu için bunu yapabiliyoruz. S40 da ise multitasking yok.

Fakat işletim sistemine gömülü olan Ovi Chat ve müzik çalar arkaplanda çalışabiliyor.

Kısacası menü tuşuna uzunca basılı tuttugumuzda arkaplanda çalışan işlemleri göremiyoruz çünkü bu telefondaki os multitasking'i desteklemiyor.

KenanK

KenanK

Üye
evet arkadaşlar sohbet güncellendi bende günceleldim bütün servisler aktif..

ardındada bugün nokiadan gelen SMS sonrası yazılım güncellendi şuanki son yazılım 7.20 olarak verildi...

goksel_bjk

goksel_bjk

Üye
Ben 7.20 yazılımını yükledim 4.60 dan farkı yok gerçi onunda 4.45 den farkı yok

ozgur20

Üye
s.a ben yeni c3 aldımda ntv spora üyeyim ordan video gelince izleyemiyorum nasıl izleyebilirm flash yüklenmesimi ne gerekiyormuş anlamadım gitti :S :S yardım lütfen

KenanK

KenanK

Üye
wlan menüsünde değişme gördüm ben sadece... :D

blazedanger35

Üye
bende halen 3.35 =)
güncelleme bulmuyor şu an :D

Üst Alt