karabasmayan
Üye
@karabasmayan ,
arkadaşım , benim telefonumda da sohbet te sıkıntı var. sadece ovi chat geliyor.
ben turkcell iletişim merkezinden almıştım.
v3.35 yazılımı yüklü.
ovi suite veya nokia software updater ile güncelleme bulmuyor.
fota yoluyla da bulmuyor.
bana , en son yazılımı yükleyebileceğim bir link verebilir misin ?
aldığım sonucu yazayım buraya.
çok sinir edici birşey gerçekten.
teşekkürler.
C3-00
V 03.35
15-05-10
RM-614
Gri renk olanından telefonum.
059C5N2: RM-614 C3-00 Ürün kodun boldladıgım kısımdakiyle aynı mı ? Değilse hangi ürün kodu oldugunu bataryanın altından yazabilir misin? Product Code yazar.
Ürün kodu üsttekiyle aynı ise, Ovi suite üzerinden yazılım güncellemeleri kısmından hem uygulama hem de firmware güncellemelerini kontrol eder, güncelleme gelirse yönergeleri takip ederek güncelleyebilirsin.
Chat sorunu ise muhtemelen Ovi Uygulamaları ile ilgili bir sıkıntı. Çünkü ovi chat uygulaması uyumlu oldugu diger telefonlarda da çok eski değil. Stabil de değil.
Ben servise yolladım, (teleservice) sendeki sorunla aynı sorundan dolayı.
Muhtemelen onaramayacaklar ve değişim değil para iadesi isteyeceğim.
Çünkü ürünün web sitesinde bu özelliğin var olduğu yazıyor. Onlar da yeni güncellemede gelecek gibi bir bahane öne sürecekler ama yemez. Sen sıfır üründe bu özelliği taahhüt ediyorsun.
İnşallah onarılamayacak bir arızadır da kurtulurum.
Bugüne kadar kullandığım hiçbir nokia da bu kadar rezillik çekmedim.(3310-6233-n79)
C3 resmen rezil bir telefon.
Niye aldın madem rezil diyenler de olacaktır, kredi kartı borçlarımdan dolayı n79u sattım, bunu vodafone hattımla kontratlı aldım. Bi nevi zorunluluktan yani.